Terk ettim çünkü beni sok raddeme getirmişti ve bi süre konuşamayabiliriz dedi ne alaka neden falan dedim sonra anlaticam falan yapti ya şimdi söylersin ya da hiç söylemezsin dedim bahane yaptı yani öyle Allah bilir ne b9klar yicekti bahanesi buydu neysek çok şükür kurtuldum o habes maymunundan
Terk edilmeyi öğrendim terkettim çokta güzel ettim kızın ki sanki altindan aq banane başka birisiyle konuşuyorsa popona tekmeyi vururum acımam birde ağlıyor canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yanlış görürsem terk ederim
Teşekkür ediyorumm
Rica ederim ne demek 🌹
Karşılıklı güzel ayrıldik
Terk ettim çünkü beni sok raddeme getirmişti ve bi süre konuşamayabiliriz dedi ne alaka neden falan dedim sonra anlaticam falan yapti ya şimdi söylersin ya da hiç söylemezsin dedim bahane yaptı yani öyle Allah bilir ne b9klar yicekti bahanesi buydu neysek çok şükür kurtuldum o habes maymunundan
Ben hiç terk eden olmadım... Nedenini bilmiyorum... Olmam gerekirdi aslında...
Hakikaten sorunun cinsellik ile alakasi yok bu nasıl etiket
karşılıklı olarak zaman bırakıp birbirimizi terk ettik diyebilirim, biraz tuhaf bir ayrılık oldu
Ben parayı çıkarken komidinin üzerine bırakırım
Ne ilişkisi
Sonra da kendime adamim dersin komiksiniz
Demem zaten öyleyim
Nasıl yani? Bunu dedirtecek kadar ne yapıyor olabilirsin ki?
Ayrılmak zorunda kaldım. Zaten tek bir ilişkim oldu.
Daha onceden tartistigimiz bir kizi hala. cikarmadigini gorunce bir anda engelledim ve açmadım bazen bardagi taşıran son damla oluyor.
Terk edilmeyi öğrendim terkettim çokta güzel ettim kızın ki sanki altindan aq banane başka birisiyle konuşuyorsa popona tekmeyi vururum acımam birde ağlıyor canım
Terk ettim baktım anlaşamıyoruz sessizce uzaklaştım..
genelde terkedip sonra dönüp kendini küçük düşürüyorlar değer veremiyorum ama arada sevişiyoruz.
Kız beni terk ettiler ya
neden psikopt mısın ?
İşte ben o insanım tam olarak 😂
İlişkim olsaydı da yorum yapabilseydim 😞
Bırak beni
Ne.
Terk ettim
Ettim ama terk etmem için elinden geleni yaptı
Terk edildim
Terk ettim
Edildim
ettim