Seni bende, beni sende arıyorlar, Beni senden, seni benden tanıyorlar, Bir birim gibiyiz tümünün gözünde, Yarımlarımızı bütün sayıyorlar. -Özdemir Asaf-
Yaşadığınız İlişkiler boyunca daha çok yarım mı bırakıldınız, yarım mı bıraktınız?
Benim için aşk ilişkilerinde duygusallık vardır zaten duygusallık olmadan aşk sevgi yaşanmaz ama çoğu zaman mantıklı da beni bir o kadar mutlu etmiştir.
Aşk hayatım boyunca seven kıymet veren değer veren dürüst bir şekilde seven insan oldum ama genelde verdiğim değerin istediğim aşkın tam anlamıyla karşılığını alamadım yani yarım kaldım demek daha doğru olur.
Ama kimse suçlu değildir benim için çünkü herkesin haklı nedenleri vardır ve herkes bu hayatta bir defa hayal kırıklığına uğradığı için ya yarım kalmış ya da bırakmış sonuçta önemli olan tecrübe ve gelecek sevgiler için sağlam zemin hazırlamak demektir.
yarım kaldım.. biraz eksildim.. yarım bıraktım biraz eksilttim.. Netice de öyle ya da böyle yaşadım. gördüm acıyı da biliyorum sevgiyi de.. öfkeyi de biliyorum nefreti de.. Sevgiyi de biliyorum sevgisizliği de Her şeyi öğrenmek için her şeyi yapmak gerekiyormuş Bende yaptım..