Yüzde 90 terk ettim. Benim de terk edildiğim oldu. Karşılıksız aşklarım bile oldu. Terketmek acımasızlık değil bence. Nasıl ki karşılıksız seven aciz olmadığı gibi. Olmayan şeyi sürdürmek manasız. Sadece yalandan seni seviyorum demek canice ve kötü olan. Insan kalbi bir iki kullanımlık değil çünkü.
Ben sevdiğim insandan gitmem. Giden hep karşı taraf olmuştur. Kimden çekineceğim veya gurur yapacağım ki bunu. Sevdiğim insan kim olursa olsun bağlılığım olur. Kendileri giderse kendileri bilir. Sonuçta insanları zorla hayatımızda tutamıyoruz. Bunun adı terk edilmekse umrumda olmaz. Gidenlerin arkasından yas tutmam. Kendi yasım kendime aittir. Sevgime her zaman sadık kalmasını bildim en azından deyip kendi adıma vicdanım rahat olur.
Zaten çok kişiyle sevgili olmadım, olduğum kişide birini ben terk ettim, diğeri de beni terk etti. Ben sevince kolay bırakmam, küçük ya da büyük sorunlarda üstünden gelmeye çalışırım. Tahammül ve sabır seviyem oldukça yüksektir, hatta bazen kendi kendime bile şaşırırım. Bir şeyler başlanıyorsa, bitsin diye değil; sonuna kadar sürsün diye başlanıyordur. Ben hep bu açıdan bakarım. Lakin bazen de nolursa olsun bitiyor.
Burdan bir halt çıkmaz. Şahsi fikrim konuşma VS yok. Çok guzel bir insan tanıdım o yeterli. Gerisi soru görüş üzerine. Erkek meraklısı değiliz çok şükür ki 😊
Merhabalar… İlişkilerim terk edilen tarafta oldum; terk eden tarafta oldum. İki durumuda yaşadım. Terkedilince ne arkama dönüp baktım, terkedince de zor da olsa unutmaya çalışmak için uğraştım.. her şey akar, kalmaz…