Aşk İlişkileri İlişkilerinde terk eden taraf mısın yoksa terk edilen mi? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlişkilerinde terk eden taraf mısın yoksa terk edilen mi? Terkediyorsak var bi sebebi.. #mutlugünler:) :) :) İlişkilerinde terk eden taraf mısın yoksa terk edilen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. İlişkisi olmayan taraf 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günlerim cok güzel harikaydı ta ki sevgilimi terk edene kadar ondan sonra çok kötü şeyler çektim adamın ahını aldim heralde ve asla sevgilim olamadı olduysa da 2 gün de bitiyordu 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlişkisi olmayan taraf😃 1 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Her ikisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlişkisi olmayan taraf
Günlerim cok güzel harikaydı ta ki sevgilimi terk edene kadar ondan sonra çok kötü şeyler çektim adamın ahını aldim heralde ve asla sevgilim olamadı olduysa da 2 gün de bitiyordu
İlişkisi olmayan taraf😃
Terk edilenim sanırım
Hep terk ettim
Her ikisi
Hiç terk edilmedim.
Terk eden