Hiç belli olmaz ne yapacağım. Eğer gelgitler, benim yüzümden yaşanmıyorsa daha çok giden taraf olabilirim. Ama tamamen bir ters tarafım da yok değil. Gelgitli ilişkilerde öngörülemez tavırlarım olabiliyor..
Gel gitli bir ilişki istemem ben. En sonkin de bir bahane üreterek gitti, tabi istediği tam olmayınca böyle oluyor. Ayrıldıktan sonra zaten bazı yalanlarını öğrendim. İçim o kadar rahat ki, kendi vicdanı ile baş başa kalsın şimdi. Giderken ne bahane üreteceğini şaşırmış durumda idi bir de. Ya o kadar komik ve aptal oluyorlar ki anlatamam. Çocuk çocuk kafalar, beyinler işte ya. Ondan sonra asabi niye sinirli diyorlar? 😀 Valla herkes komedi he cidden.
Gel gitli bir ilişki istemem. Zaten gel git olayına girerse durum bir taraf gitmeye hazır durumdadır. Bahaneleri gitmek için daha çoktur. Ya yeni birini bulmuştur ya da sıkılmıştır. Olayın özeti böyledir. Ben kimseden gitmem kardeşim, gidenler oluyor o kadar. Kimsenin kul hakkına girmedim çok şükür bu yaşıma kadar.
Son ilişkide en çok küsen tarafa ben oldum ama haklıydım haksız yere küsmem. Ama bizim ilişkimiz bu sebepten dolayı bitmedi kümeler barışmalar çok normaldi 😄günlük yasam stilimiz.
Onun sorumluluk sahibi olmak istememesi sebebinden dolayı bitirdik. Daha fazla uzatmaya gerek yoktu ikimiz hem yandık hem de yaktık.
Yakan da keyfiye gemileri yakmıyor zaten o da için için yandı bitti kül oldu belki bilemeyiz o yüzden bazen gitmek daha iyisi ve gereklidir ben giden taraf olmuştum.