Merhaba arkadaslar, 7 ay önce ilk erkek arkadasimlan tanistim, yazisiyorduk kac Hafta boyunca. Sonra bulustuk ve o Gün icimde bir his vardi, kalbim yerinden cikicakti sanki. Icimdeki bir his onun dogtu kisi oldugunu söyledi bana. Öylede sanmistim gercekten. Bir kac ay sonra evlenicez dedik, aileler tanissin dedik. Sonra bilmiyorum, bir aciklamasi yok yakinlastik ve onu Cok sevdigim icin kendimi hic yapmam dedigim Halde kendimi Ona biraktim. Acikcasi hic pisman olmadim, icimden bir ses dogru oldugunu his ettettirmisti sanki. Iliskimiz boyunca arada bir tartisirdik normal olarak. Ama kendisi Cook takintili bir insandi, benim okuldan erkek tanidigim arkadaslarim vardi instagramdan birbirimizi takip ediyorduk ve fotografini likelamistim, buda baya bir ayrilik nedeni oldu, Sonra ama baristik. Ama her kavga ettigimzde bana ‚senden hersey beklenir‘ diyordu kizdigi zaman. Instagramimi silmistim onun icin, cünkü ondan önemli degildi. hep alttan aldim ama bir kac Gün önce yine aramizda tartisma oldu ayrildi benden o konuyu 7 ay sonra acarak, tabi ayrilmamak icin kendisine anlattim, dedim gelecege bakalim falan. Neyse bu yinede ayrildi ve Ben sabahina sinirlendim Instagram actim, bakmak icin instasi var mi diye. Oda Beni Bulmus ve Ben kac Senedir abim gibi gördügüm kisiyi takip etmistim bana istek yolladigi icin. Erkek arkadasim profilim acik olmamasina ragmen onuda görmüs. Neyse Ben Sonra bir kac Gün Sonra yazdim, dedim Böyle bitmemeli falan diye. Konustuk ettik, yeni bir sayfa acicaz dedik. Kac Gün gecti, yine bu konuya geldi birden bire anlamadim, dedi sen sinirlen simdi o erkegi takip ediyorsan, baska neler yaparsin. Sacmaladi kendimi tutamadim Artik, cünkü hep sustum alttan Aldim ama bir yere kadar, bende bir kac birsey söyledim. Benim icin öldün dedi, sen hayatimda gördügüm en saygisiz insansin dedi. Bana kiz mi yok, seninlen ugrasamam dedi. Bende aynisi söyledim ve iki gündür ayriyiz- Sizce geri döner mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle bir durumda yaşadıklarınızı da düşünecek olursak, dönme sen kendi hayatına bak boş ver.
Ben dönmem o dedigi laflardan sonra, ama sence o pisman olup döner mi?
Hani ben hataliyim ya baska tanidigim erkeklerin fotolarini likelayip takip etmisim ya.
Onun algısına bağlı daha çok, kıskanç olduğu açık ama.
Evet asiri kiskanc biri, ama Ben Ona onu sevdigimi gösterdim her sekilde. O anlamak istemedi Veya kendine güveni yoktu bilmiyorum. Bir Insan 7 ay sevgili oldugu biriylen yasadiklarini hemen unutur mu sence? Ben unutamam ama o unuttu mu hemen?
Gerisini zamana bırak, unutmasa bile hatasını anlasa sana geri dönüş yapar. Unutursa sende onu unut, hatasını anlamalı bu gibi durumlarda. Hiçbiri de olmazsa gerisi belli zaten.
Bir insan bu kadar cabuk nasil unutur onu anlamis degilim gercekten…
Bilmiyorum normalde böyle degildi bu bir aydir Cok tuaf davraniyordu.
Ben ilk defa birini bu kadar sevdim ve oda böyle yapinca güvencim yerle bir oldu. Olmicak seyleri hep abartti.
Demek ki bir şeyler gelişmiş olabilir.
Ney mesela?
İşte onu bilemiyorum ben.
Sal gitsin valla olmaz böylelerinden benden sana bi tavsiye. Geri gelse bile tekrar aynı şeyler yaşanıyor biliyorum yaşadım o yüzden barışmak için çabalama yoluna bak
Yoluma bakicam ama ben ona o kadar deger verdim ki ilk sevgilimdi cünkü. O bana bu kadar deger vermedi, hicbirsey yasanmamis gibi cekti , asagiladi ve gitti. Bence ayrilma sebebi bir konu degildi. Ama o Cook abartti, hep hatali bendim gözünde
Bence kendine odaklan, geri dönmek istese bile eskisi gibi olma. Affedince tekrar aynı şeyleri yapıyorlar çünkü kendimden biliyorum :(
Sence geri Döner mi ki?
Asıl sen niye geri dönüyorsun kendine eziyet etme bence geri dönerse de kabul etme
Ben onunlan birlikte oldum, hic yapmam dedim ama hic pisman olmadim, cünkü evlenicektik. Kac ay gecti o olaydan ve Ben dedim beni bir Gün birakirsan, dedi hic birakmam Sonra böyle seyler icin asagiladi, charaktersiz falan dedi. Sen ne oldunu belli ettin dedi. Birakti gitti, Sence geri döner mi? Yaptilarina dediklerine pisman olur mu?
Geri dönse bile bi daha yapacak yani illa evlenmeyi kafaya koyduysan onunla bunları da göze al hayatın böyle geçebilir çünkü dipnot sevişmek zaten normal bi şey fazla anlam yüklemeye gerek yok ilkel bi dürtü.
Evlenmek istemiyorum onunlan artik , anneside zaten önyargili, Dana beni görmeden, tartistigimizi duymus, ogluna Demis bu kiz Bize olmaz diye. Ne kadar Sacma karismasi… ama pisman olsun istiyorum yaptiklarina..
boş ver gitsin böyle insanlarla uğraşmak bile seni yıpratır
Insan hemen unutamiyor iste , öyle Kolay olmuyor ,
Sence o iki günde unutmusmudur?
Donmez
Neden öyle düsünüyorsun mesela?
Dönse bile mutlu olacağınıza mi inaniyon
Hayir Ama yaptiklarina pisman oldugunu görmek istiyorum.. bos yere kiskancligi tuttu Ve bana neler dedi , pisman olsun istiyorum..
Boş isler bunlar
Belli olmaz
Belli olmaz derken?
Seviyorsa döner
Her zaman bana beni sevdigini, sensiz artik olamam diyordu. Seni asla birakmam diyordu, sonra arkasina Bile bakmadan asagilayarak birakti gitti.. benimde söyledikleri zoruma gitti bir kac laf söyledim , terbiyesiz oldum :/
Sen gözümden düstün benim icin öldün dedi, bu insan seviyormudur daha?