Erkek arkadaşımla çok kötü ayrıldık, ağır şeyler söyledik. Sizce geri döner mi?

Merhaba arkadaslar, 7 ay önce ilk erkek arkadasimlan tanistim, yazisiyorduk kac Hafta boyunca. Sonra bulustuk ve o Gün icimde bir his vardi, kalbim yerinden cikicakti sanki. Icimdeki bir his onun dogtu kisi oldugunu söyledi bana. Öylede sanmistim gercekten. Bir kac ay sonra evlenicez dedik, aileler tanissin dedik. Sonra bilmiyorum, bir aciklamasi yok yakinlastik ve onu Cok sevdigim icin kendimi hic yapmam dedigim Halde kendimi Ona biraktim. Acikcasi hic pisman olmadim, icimden bir ses dogru oldugunu his ettettirmisti sanki. Iliskimiz boyunca arada bir tartisirdik normal olarak. Ama kendisi Cook takintili bir insandi, benim okuldan erkek tanidigim arkadaslarim vardi instagramdan birbirimizi takip ediyorduk ve fotografini likelamistim, buda baya bir ayrilik nedeni oldu, Sonra ama baristik. Ama her kavga ettigimzde bana ‚senden hersey beklenir‘ diyordu kizdigi zaman. Instagramimi silmistim onun icin, cünkü ondan önemli degildi. hep alttan aldim ama bir kac Gün önce yine aramizda tartisma oldu ayrildi benden o konuyu 7 ay sonra acarak, tabi ayrilmamak icin kendisine anlattim, dedim gelecege bakalim falan. Neyse bu yinede ayrildi ve Ben sabahina sinirlendim Instagram actim, bakmak icin instasi var mi diye. Oda Beni Bulmus ve Ben kac Senedir abim gibi gördügüm kisiyi takip etmistim bana istek yolladigi icin. Erkek arkadasim profilim acik olmamasina ragmen onuda görmüs. Neyse Ben Sonra bir kac Gün Sonra yazdim, dedim Böyle bitmemeli falan diye. Konustuk ettik, yeni bir sayfa acicaz dedik. Kac Gün gecti, yine bu konuya geldi birden bire anlamadim, dedi sen sinirlen simdi o erkegi takip ediyorsan, baska neler yaparsin. Sacmaladi kendimi tutamadim Artik, cünkü hep sustum alttan Aldim ama bir yere kadar, bende bir kac birsey söyledim. Benim icin öldün dedi, sen hayatimda gördügüm en saygisiz insansin dedi. Bana kiz mi yok, seninlen ugrasamam dedi. Bende aynisi söyledim ve iki gündür ayriyiz- Sizce geri döner mi?

Erkek arkadaşımla çok kötü ayrıldık, ağır şeyler söyledik. Sizce geri döner mi?