Trip atıyormuşum diye sinirlendi. Sıkıldım sevmiyorum vs demeye başladı. Ben de tamam ayrılalım dedim sosyal medyadan ve numaradan vs. Sildim. Ama o beni silmemiş numaram da duruyor. Gizlice baktım hiç kız falan da eklememiş. Sizce ümidi kesmeli miyim artık? Ayrılalı 4 gün oldu.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesme bekle siikkkkeee sikkkeeee gelecek
Gelmez ya
Rahat ol gelecek bitiren adam heryerden siler silmiyirsa içine oturmuş dur
Ben sildim ama onu her yerden. Hem gelecek olsa şimdiye gelirdi 4 gün oldu
3 aya kadar yolu var. Rahat ol diyorum gelecek Emin ol sen sadece sakin ol
Nasıl bu kadar eminsin ki :/ hem sevmiyorum falan dedi bir anda sinirlendi bitirdi. Belki de başkasi vardır
İşte sana sevmiyorum diyorsa senin de onu silmeye hakkın var haksız olan o sen degilsin. Tecrübe diyelim bekle sadece sakin ol
Bekledikce kötü oluyorum ama onu özlüyorum ama dönmüyor. İlk defa böyle ayrılık yaşadık. Pişman olacak insan 4 günde olurdu
Bizde çok ayrıldık oluyorduk askimizdan bekledik ve beklemek zorundasin. Birakacaksin onu araman sorman hicbirseyi değiştirmez altta kalırsın. Sevmiyorum diyen adama sakın yazma o yazar sen bekle
Sen hiç bu durumu yaşadin mi? Dönen oldu mu
Çok yaşadım evet hem dönen ben oldum hemde yerine göre karşı taraf döndü. Sen kadınsın ama bekliyceksin o dönecek seni silmiyirsa dönecek sen sessiz lal bir süre herhagibi bir haraket yapma normal hayatınla ilgilen kafani dinle az
Dinliyorum ona ulaşmam zaten adım atmam.. ama sosyal medyadan onu cikarttigim için ne yaptığımı bilmiyor yani benden haberi yok. Belki de başkası vardır hayatında 😕
Bakıyordur o sana izliyordu istedigin kadar sil. Benim evlenmiş sevgilim aradan 1. Yıl geçmiş beni takip ediyor geçen gun farkettim ama umurumdami değil tabiki de
ama hesabım gizli. Fake hesapta yok ekleyen falan
Bakar o ark listeni yine gözlemler ekliyormu eklemiyormu diye
Valla ben başkalarını falan takip ettim ve gelen istekleri de kabul ettim. Takipçi sayım 15 tane falan artti
Niye yapıyordu ki tanımadığın insanları kabul edoyorsun
Bilmem sırf inat olsun diye. Onun sevmiyorum demesi koydu
Yapma öyle şeyler. Daha beter ters teker ağır basliligini koru bunlar yanlış işler
Haklısın da işte insan sinirlenince yapıyor. Ben onun için cabalamisim o ayrılmayı seçiyor. Problem neyse çözelim seni seviyorum dedim yine de ayrıldı
Sen gerekeni yapmışsın o gelip özür dilemeden sakın adım atma kendini çok pis ele verirsin sen kadınsın o sana gelecek bu yaşananların üstüne. Sen gitmiyceksin
😢 üzülüyorum ama geleceği yok. Hiç yazmadı bile. Onun için bu kadar kolaymış baksana
Daha 4 gün olmuş bekle az kednini de hirpalama su akar yatağını bulur. Ama öyle ama böyle. Kendini üzme
Döner