Eski sevgilim bana çok ağır konustu?

ayrılalı 2 ay oldu ama hala içimde bir umut vardi ilişki içinde bir çok yalan söyledi çok fazla hatası oldu ama yine de seviyoruz diye hep yuttum çünkü çok aşıktım yan yanayken cok egleniyorduk bir sürü anımız oldu. ama sorunlarımız bir ara uzun bir süre devam etmişti bir ara ve 3 ay limoniydi çok fazla toksiktik hep düzeltmeye çalışıyor ve her gitmek istediğinde yalvariyordum o sıralarda eski sevgilisi yazmis yardım istemiş iletişime geçmiş sonra engellesmisler ben öğrendiğimde de çok yalanlar uydurdu tanimkyorim diye sonra dostça konuştuk dedi biz ayrıldık sonra çok yalvardı yardım ettim sadece insanlik yaptım dedi tekrar barıştık 3 ay sonra büyük kavga ettik ayrıldık 1 hafta sonra buluşmak istedi hayır dedim çünkü o sürede çok yalvardım ama kiricak şeyler yapmaya devam etti bende buluşmak istemedim 1 gün sonra eski sevgilisine konuşmaya ohtiyacim var ben senin yanında oldum sen ister ol ister olma gibisinden yazmış , kızda beni savunmuş sen ona yalanlar söyledin o kız üzüldü olmayacağım gibisinden benim m*l eski sevgilimde ona yalan söyledim çünkü yanında olmak itsedim seninle konustugumu ogrensehdi neler olurdu bir düşün yazmış kızda terslemis bana attı mesajları ben kızdım nasıl. boyme bir şey yaparsin dedim beni suçladı gelseydin cahiridgimda diye.. 2 ay içinde de ayrı kaldığımız dönemde bir sürü karı kız takip etti takipleti azalıp artıyordu sürekli hepsine yürüdü eminim en sonda da tiktokta bir kızla yorumlastigini gördüm'' kaçırmayayim diyorum" yazmış kız da iyi diyosun yazmış bendde aptla gibi yazdım bana noldu aklına mi geldim popüler mi oldum dedi bende biz basitmiydik bu kadar yazıklar olsun zaten ne beklenirdi senden yazmıştım bana o.. pulari aratti kibrin senin yüzünden böyle oldu diye hep beni suçladı ben seni sevdim diyordu ulan madem sevdin neden yaptın bunca şeyi diyorum hala beni suçluyor keşke sadece kibirli olan o olsaydı ben kimseyi aramadım karaktersizlik bu diyorum aratmadjm diyor

Eski sevgilim bana çok ağır konustu?