ayrılalı 2 ay oldu ama hala içimde bir umut vardi ilişki içinde bir çok yalan söyledi çok fazla hatası oldu ama yine de seviyoruz diye hep yuttum çünkü çok aşıktım yan yanayken cok egleniyorduk bir sürü anımız oldu. ama sorunlarımız bir ara uzun bir süre devam etmişti bir ara ve 3 ay limoniydi çok fazla toksiktik hep düzeltmeye çalışıyor ve her gitmek istediğinde yalvariyordum o sıralarda eski sevgilisi yazmis yardım istemiş iletişime geçmiş sonra engellesmisler ben öğrendiğimde de çok yalanlar uydurdu tanimkyorim diye sonra dostça konuştuk dedi biz ayrıldık sonra çok yalvardı yardım ettim sadece insanlik yaptım dedi tekrar barıştık 3 ay sonra büyük kavga ettik ayrıldık 1 hafta sonra buluşmak istedi hayır dedim çünkü o sürede çok yalvardım ama kiricak şeyler yapmaya devam etti bende buluşmak istemedim 1 gün sonra eski sevgilisine konuşmaya ohtiyacim var ben senin yanında oldum sen ister ol ister olma gibisinden yazmış , kızda beni savunmuş sen ona yalanlar söyledin o kız üzüldü olmayacağım gibisinden benim m*l eski sevgilimde ona yalan söyledim çünkü yanında olmak itsedim seninle konustugumu ogrensehdi neler olurdu bir düşün yazmış kızda terslemis bana attı mesajları ben kızdım nasıl. boyme bir şey yaparsin dedim beni suçladı gelseydin cahiridgimda diye.. 2 ay içinde de ayrı kaldığımız dönemde bir sürü karı kız takip etti takipleti azalıp artıyordu sürekli hepsine yürüdü eminim en sonda da tiktokta bir kızla yorumlastigini gördüm'' kaçırmayayim diyorum" yazmış kız da iyi diyosun yazmış bendde aptla gibi yazdım bana noldu aklına mi geldim popüler mi oldum dedi bende biz basitmiydik bu kadar yazıklar olsun zaten ne beklenirdi senden yazmıştım bana o.. pulari aratti kibrin senin yüzünden böyle oldu diye hep beni suçladı ben seni sevdim diyordu ulan madem sevdin neden yaptın bunca şeyi diyorum hala beni suçluyor keşke sadece kibirli olan o olsaydı ben kimseyi aramadım karaktersizlik bu diyorum aratmadjm diyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nedne umut bagliyorsun ki fiden gitmistir muahttabi kesmen gerekirken uzatmak sana zulum ve hayatinda renksizliktir
evet hata benim umut kırıntısı bile beslememek gerekirdi ama 2 aylik ayrılık süreci icknde bunları yapmaz ya o beni seviyordu diye düşünmek ve karşılığında bu cümleleri ve bunları görmek... bir insan bir insanı kusurlariyla sevmez mi bana sen kibirlisin diyor hep ilişki yaşanacak inaan değilsin diyordu ama ben öyle biri değildim o benden beterdi ben yine de sevdim ne küfürler ediyordu ne hatalar yapti yalan olsun kari kız beğenmeler yorum atma telefonda mesaj saklama ortaokul arkadaşımdı demeler falan heosinj yuttum
Baze birakmayi cekilmeyi bilmelisin
biraktim ama duygularım umutlarım hayallerim. jitti bir daha kimseyle olmam guvenemem
Oda snein secimin.. olup olmaman hayat bu herkes bir olmayacagi gibi herkesete aynisini yasatmayacaginida unutma
eskiden next olmaz çok kasma bence
konu o değil konu bana yaptıkları çok güvendim yapmaz dedgim ne varsa yaptı erkekleri kotuluyor bir de bana ben seni saf sevdim diyor bu mu saf sevmek Allah aşkına resmen seni aldattım çünkü sen bana yetemedin demekle aynı şey or.. pulark arattin bana demek...
eee tamam işte iyi ki kurtuldum diye sevin
İyi yapmış
niye iyi yapmış
eski sevgiliye dönmek doğru değil. yaşanmışı neden tekrar yaşayacağın belli ama
çünkü cok seviyordum ve çok ağladı beni istedi bende göz yaşına kıyamadım çok sevdiğimden affettim sözler verdi bana seni kadere bırakmam dedi çok hayal kurdum ama sen iyi yapmış diyorsun ben neden hak edeyim ki bunları 🥺
Evet yaşadıkların üzücü, eski sevgilisi vs bunları görüp o kişinin sana ait olmadığını kabullenmeliydin.
Sıkma canını. Daha iyi biri çıkar karşına. her şey yoluna girer üzülme. artık onunla irtibat kurma
haklısın ama şimdi kime givenicem doğru kişi yok ki bu devirde bir erkegin doğru olduğunu nasıl anayccagim
Sorunlu kişileri ilişkileri net bir şekilde hayatından çıkarmalısın. Kendini çabuk kaptırma hemen hayaller kurma. elbet doğru kişi çıkacak karşına. Daha 1 kişi tanıdın. dur hele
Takma yenisini tadını cikar
ben. ona güvendim bana bunları nasıl der ya
ve nasıl yapar
Erkek yapar bnde erkeğim ama güvenme keyfine bak olmadı birak
erkek yaoar ne demej ya hem benimleyken eski sevgilisiyle iletişime gectiu hem affettim hem ayrıldı yine yaptı bok gibi seyler
Bok adam değilmiş herşeye rağmen affetmissin bn olsam s. kr affetmem asla
ve o kibirliyim diye bunları yapmış ben ona çok güvendim keşke o kibirli olsaydı sadece ben nelerine katlandim ne küfürler etti heo iyi anilarimiza ihanet etmemek adına sustum 2 ay içinde konusmadigi kız kalmadi bense onun için agliyordim hep konduramadim hic
Unut