Arkadaşlar ben bir daha toksik ilişki yaşayamam değil mi? Arkadaşlar nerden bulcam bu yaştan sonra olur mu?

Çünkü yaşım artık 30 oldu olmaz demi. İlişkimi biliyorsunuz ya sabah anlattım. Eski sevgilimin beni dövüp kullanması hoşuma giderdi. Beni manipüle etmesi benden para alması beni dövmesi benden faydalanması onun peşinde koştuğum onu köpekler gibi sevdiğim halde beni ötmesi dışlamasi aşağılamasi falan filan. Bir toksik ilişki de ne olursa hepsini yaşadık. Başta beni seviyordu telefonda beni çok güzel güldürürdü buluştuğumuz zamanda falan. Ama hep benimle gizli kuytu yerlerde buluşurdu. Benim ısrarımla buluştuğumuz zamanda beni döverdi. Böyle işte olaylar tahmin edin. Ben şimdi işte bulamıyorum beni döven kullanan manipüle eden bana duygusal fiziksel şiddet uygulayan birini bu yaştan sonra bulamam demi. El üstünde tutan benim peşimden korsanları sevemiyorum ne yapayım. Yani ki beni manipüle edecek bana şiddet uygulayacak insana da aşık olmam lazım ki bunları yapınca zevkli gelsin. Arkadaşlar nerden bulcam bu yaştan sonra olur mu?
Arkadaşlar ben bir daha toksik ilişki yaşayamam değil mi? Arkadaşlar nerden bulcam bu yaştan sonra olur mu?