Evet ben yaşardım ben de çünkü fazla ilgi delisiyim. yani sevdiğim kadından sürekli ilgi görmek isterdim. karşımda ki kişi de aynı şekilde ilgi beklerse zaten çok iyi anlaşırdık tabi ki de yorucu olurdu ama benim için önemli değil ben sevdiğim için bu şekilde bir ilişki tercih ederdim. sürekli birbirimizi merak edelim birbirimize karşı ilgili olalım ya da sevelim isterdim ama bazı kişiler için bu oldukça yorucu ve sıkıcı gelebilir özellikle hayatında sürekli ilgi görmüş kişiler için.
Ebeet maalesef mi desem yoksa iyi ki mi desem bilemedim djfj Koçta da vardır ilgi merakı, duygusallık ve hassaslık vs. Yengeç ve koç kombo olmuş sen de djdj
Ben genel yapı itibari ile durağan bir insan olduğun için birine çok fazla ilgi gösterebileceğimi zannetmiyorum. Maalesef bu benim karakterimde olmayan bir şey. Kesinlikle ilgili bir insan da değilim sadece sevildiğimi hissetsem yeterli benim için. Hatta flört ya da sevgili durumunu yaşadığım insanlar birazcık odun olduğumu söylerlerdi. 🙄
Elimden geldiğince tüm zamanımı ona ayıran ilgilenen biriyim, sevdiğim bey de öyle eminim. Arada ilgi krizlerim tutuyor onu da hallediyoruz bi şekilde.
Yaşayamam herkesin kendi programı öncelikleri var iş spor vs gibi sürekli birine ilgi göstermek kendine ihanet etmektir, üzüleceğin günler yakın demektir.