Sürekli ilgi isteyen biriyle uzun soluklu ilişki yaşamak mümkün müdür?

Sevgiliyim zaten. Ama iki ilgi delisi bir arada zor oluyor. O bekliyor ben bekliyorum. Karşılıklı gösteriyoruz ama sıkıntı olan kısım tartışmalar. Her iki taraf da birbirinden adım ve özür bekliyor. Suçu kabullenmeme oluyor karşılıklı. Bir taraf öyleyse daha rahat her şey.
Bir kez o hatayı yapmıştım, nefes almaya zamanım kalmıyordu. En sonunda işten geldiği saatlerde yorulmuşsundur bebeğim hadi uyu dinlen gece sabahlayalım deyip zorla uyutup gidip dışarıda eğleniyordum.
Bende ilgi delisiyim ama sadece sevdiğimden gelecek ilgi, ilgi mi çekiyor eğer ilgi manyağından kastın karşı cinsin ilgisini çekmek ve herkese mavi boncuk dağıtan tiplerse, çekilmez bir hal alır...
Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum lakin bu ilgi delisi olayı bir tür obsesifliktir bir sorundur. Çözülmesi gereken bir konudur. Çözümü için uygun işlem atılırsa anca öyle olur.
Cevap
25Cevap
Hayır olmazdım. Belirli bir süre sonra ya kıskançlığa döner, veya hastalık olur.
Kızlar genelde ilgi delisi olur ma erkeğin ilgi delisinü görmedim belki vardır bilemem
İlgi delisi bir insan fazla egolu ve bencil olur. Benim öyle bir insanla işim olmaz. Çocuk avutmuyoruz
Erkeğin de ilgi delisi zor...
bir de öyle nazlı erkek sevmiyorum ben... kadına yakışıyor böyle şeyler tabi onda da tadında olacak...
Mümkün fakat katlanabilmek çok zor gibi duruyor. Ancak çok seven , vazgeçemeyen insan katlanabilir diye düşünüyorum
Hiç benlik değil..
Kendime o kadar ilgi göstermiyorum))
Zaten çabuk sıkılan en ufak bişeyde uzak duran biriyim..
İlgi gösteremediğimde sonucu kavga ve kıskançlık olacaksa, olmam.
Herşeyin fazlası yarardan çok zarar sağlar
Ve her şey kararında güzel. olur
Olmam
mesleğim sayesinde rahatsam ve boşssam ilgi delisi biriyle olurdum, çünkü mutluluk verir
Aradığı ilgiyi bulamayınca başka kapılarda arayacağı için asla
Kimseyi pışpışlayamam, ne kadar ekmek o kadar kofte
Ilk başlarda yapılabilir gibu gelsede ilişkinin ilerleyen evrelerinde yorucu oluyor, zor yani
Olmam
Ne fazla ilgilenirim
Nede fazla ilgi isterim
Ortası her daim iyidir.
Sürekli ilgi istemek karşı tarafida sıkar bence benide her zaman hep yapış yapış olmaz bence özlem girmeli bazı şeylere diye düşünüyorum.
Yaşayamam. Fazla ilgiyi sevmem, görmeyi de göstermeyi de.
Öyle bir şey olsaydı evlatlık edinirdim. Bir bebek filan. Ona ilgi gösterirdim sevgiliye değil..
İlgi bekleyen ben olduğum için atıp tutmak istemem ama birisine de hep ilgi gösteremem
Ben böyle biriyim ve böyle biriyle beraber olmak isterim. O benim herseyim olur bende onun aradığım ilişki bu.
aşırısını kimse sevmez sanirım
çok ilgi sogutur
İlgi iyidir ama kendini mükemmel görmek ilişkiye zarar verir ilgi deliliği saçmalıktır
İşim gücüm var habirede ilgi gösteremem o yüzden olmazdı heralde
Kendime vakit ayıramam ne gerek var? Dedikten iki saniye sonra aklıma geldi benim sevgilim de ilgi manyağı:(
evet onu super markette çalıştırırım musterılerlen ilgılenır
Yani duruma göre degişebilir cokta fazla olması beni bunaltır ve o kişiye karşı soğuk olurum
Oyle kisilerden nefret ediyorum. Ara sira ilgi abartilabilir ama ara sira.
Şahsen sevgi nedir bilmiyorum. Araştırıyorum ancak tık yok. Ilgi delisi biriyle sevgili olmak derin bir tecrübe olurdu bana. Isterdim.
Evet çok tatlış olur ama aynı ilgiyi bende beklerim
Tadında olursa güzel oluyo ama fazlası çok bayıyo be
Ciddi ve soğukkanlı olmayan erkekler baştan friendzone a gider. Sevmiyorum erkeklerde öyle şeyleri
Olmam Bunalırım ben fazla ilgiden
Harika olur :D
Aslaaaaaaaa Allah sınamasın da çok zor
Darlaniyorum ben ya olmuyor ☺️
Sürekli ilgi isteyen benim işte.
Çok çekilebileceğini sanmıyorum
Bağımlı olmadan bağlılık nedir bilen isterim
Hayır, mümkün değildir..
İlgilenmeyi çok severim
Zor. İnsanın yalnız kalmaya da ihtiyacı oluyor.
Ben olmam. :)
Sana bağlı. İstersen mümkün kilarsin
yay burcuyum asıl ben ilggg isterm. cevabim hayir
birazcık öyleyim sanırım
Hayır ben sıkılıyorum
hayır, yorulmaya gerek yok..
Yorucu bir durum kısa sürede yıpratır
Olmam benden uzak Allaha yakın olsun.
Olmam yorulur sıkılırım
Olurdum bende öyleyim çünkü
Bokunu çıkaracak derecedeyse asla.
O bana ilgi göstersin ben mi çocuğum o mu. 😒