İlgi almayı ve vermeyi çok seven bir sevgiliniz olduğunu düşünün..
İlgi delisi bir sevgili ile ilişki yürütebilir misiniz?

İlgi almayı ve vermeyi çok seven bir sevgiliniz olduğunu düşünün..
İlgi delisi bir sevgili ile ilişki yürütebilir misiniz?
Basit gibi görünen tuhaf bir soru niye mi?
Elbette ki herşeyin fazlası zehirdir ama aşık, gerçekten seven insan alttan alır gözü korlesir bu kusursa bile... ya da karşı taraf sogumasin diye partneri için kısar ilgisini alakayi keser kendisiyle kalması için geri cekilir zaman tanır.. Uyumlanmak mühim bir mesele. Ama yaşadığımız çağdan dolayı artık önemini yitirmiş durumda çünkü her şey çok yapay.. Olduğu gibi kabul eden kazanır diye düşünüyorum.. buna dayanacak kuvveti olan kimseleri kastediyorum. Rahatligi esnekliği kim sağlarsa.
Normalde En sevmediğim insan tiplerinden bir tanesidir kim olduğu önemsiz çok fazla ilgi isteyen veya çok fazla ilgi veren insanları sevmem ancak bu kişiyi şu an sevgilim olarak düşünüyorum ve hoşuma gider tabii ki benimle ilgilenmesi ve benden ilgi beklemesi insan birini sevince gerçekten sevmem dediği şeyleri de seviyormuş
Her dakka "nerdesin niye yazmadın, bana niye ilgi vermiyon" diyen biri bunaltır ki. Ha diyelim 2-3 gün konuşamadık filan "ilgisiz kaldım" derse var ya ilgiye aşka tutkuya boğarım ❤❤❤😎😎😎🙈🙈 gerçi bana fark etmez ya. Seviyorum ben erkeğimi ilgi istesin veririm ona ilgiyi😛
❤❤
herşeyin fazlası zarar derler bilemedim sjsj
thanks 🥳
Cevap
20Cevap
Seviyorsam evet yürütebilirim.
Ben ilgi delisi olduğum için evet
tabii ki her insan sevdiği insandan ilgi görmek ister, bazıları bunu açık açık belli eder, bazıları ise bir adım geride bekler. fakat bunun bir dozu olmalı sonuçta her insanın kendi hayatı var, kendine, arkadaşlarına, ailesine, işine, okuluna, hobilerine de zaman ayırmalı.
Aşırı olduğu vakit sıkıntı, sürekli beklemem, süreklide gösterilmez zaten fakat hiç olmamasıda sıkıntı. Düzgün ayarlamak lazım, içten geldiği vakitlerde, arada sırada gösterilmesi yeterli.
herşeyin bir dozu olmalı ya..
her şeyin fazlasını istemek bence zarar.. diye düşünüyorum
Vaktim olduğu zaman ilgilenmeyi severim. İşim olunca da bir zahmet müsade etsin, o zaman yürür.
Deliliği kaçana ucana değil sadece bize aitse elbette , ancak ahlaktan yoksun ve geniş biriyse kime ait olduğunu unutacak bir karakteri varsa imkansızm.
İlgi delisi olsa da olmasa da kimseyle ilişki filan yürütemem. Yeterince düşünecek şeyim var
Bir süre sonra psikopata dönüşüyorlar. 2 dk yazmasan kimle görünüyorsun, beni artık sevmiyor musun filan baya ömür törpüsü.
çok vermesi de çok vermeyi de istemem sıkar beni.
Yürüttürüm zaten insan sevdiğine ilgi göstermiycekse neden sevgili olsun ki
İlgi versin de benden pek ilgi alamaz ama alışık değilim diye herhalde
Ben sürekli mesaj bekleyen birinden bile "amma ilgi istiyor" deyip soğuyorum. Zor ya.
Gel bebeğim yanaş yamacıma modunda olurum ben de. Sorun yok👌
şımarık sürekli ilgi bekleyen egosunu şişirmemi isteyen adamla uğraşmam. ben de öyle dğeilim çünkü
vardı birisi hep söylüyordum fazla ilgi sıkıyor diye değişmeyince 1 ay sürdü
Yani meşgul olduğum zamanlarda istemesin onun dışında sıkıntı olmaz.
Evet, yürütürüm. Sever o ilgi almayı da, ilgi vermeyi de. 😅
Yüruturum tabii o da bana versin zaten bu yüzden sevgilisi olmazmi insanın ona vermedigim ilgiyi kime vereceğim
Hayır yürütemem fazla ilgi boğuyor beni
Yürütürüm
Ben de ilgi severim, iyi anlaşırız
İmkanlar dahilinde de ilgiyi bende çok severim.. Vermeyi de almayı da.. Ama eğer ki müsait olmadığım vakitler de bile ilgi istemesi aşırı çocuksu gelir.
Ben ilgi delisiyim eşimde sıkıntı cekiyor ilgi delisi olsaydi ben cok begenirdim😂
Ben çok aşırı derecede ilgiliyimdir hemde abartılı derecede ama maalesef nankörlük edildi aldatildim
eğer sende ilgi almayı ve vermeyi seviyorsan 10/10 ilişki olur
Yaşamadan anlaşılmaz da bence yürütülebilirya
Özünde herkes ilgi delisi
yürütebilirim severis
ilgisiz olmasından ise ilgi manyağı olsun
Yok ben yapamam öyle biriyle😅sevmem mıç mıç
Öyle biriyim bu benim icin sorun olmaz
Hiç gelemem her şey yerince güzel bence
Sevgi manyağı yapar hatunumu
Yok yürümez yürümüyor da
İlgi manyağı yaparım onu
Güzel olur bana, yumuşatır beni.
Bende ilgiyi çok seviyorummm
Tam aranilan aşk turü keske benim karsima ciksa
Sanırım
Hayır. Aşırı ilgi beni boğuyor.
Çok zor
Hayır yürümez.
ilgi vermeye muhtaçsan ne sen doyarsın ne de o
Yürütülür galiba
Zor biraz öyleler sıkıntılı oluyor vallahi
Hayır yürütemem
Hayır asla.
Yürütemem , ilişki yürütmeye dahi uğraşmam.
evet bende ilgi vermeyi severim
Yürütebilirim
Amann hiç uğraşamam
Yürütemem
yürütürüm
hayır yav
yürütebilirim
Hayir
Hayır asla
Evet bu benim
Yok ya hiç sevmem
yürütürüm