Şöyle düşünün, telefonu açmadığınız zaman 100 kere falan arıyor. Arkadaşlarınızla bir kafeye gidip story atıyorsunuz, storyden mekanı bulup geliyor falan :) Üniversiteye giderken öyle biri olmuştu da hemen iletişimi kesmiştim.

Şöyle düşünün, telefonu açmadığınız zaman 100 kere falan arıyor. Arkadaşlarınızla bir kafeye gidip story atıyorsunuz, storyden mekanı bulup geliyor falan :) Üniversiteye giderken öyle biri olmuştu da hemen iletişimi kesmiştim.

onu da yaşadık maalesef! peki sizin telefonunuza bilgisayarınıza hiç casus programı kuruldu mu? kimler ile konuşuyorsunuz diye? ya da sosyal medya hesaplarınız patlatıldı mı birisi tarafından
dışarıya onsuz çıktığınız zaman açmadığınız zaman en az 60 kere arayan birisi oldu mu
ya da buluştuğunuz zaman sağı solu birileri size bakıyor mu diye kontrol etmekten düzgün oturamayan birisi oldu mu?
neredeyse elinden gelse rüyalarımı kontrol edebilse oraları da kontrol edecekti öyle bir şizofren takıntılı kıskançlıktan gözü dönen birisiyle beraberdim bir zamanlar
aşırı takıntılı biriyle zor ilişki yürütmesi. Yürümüyor da zaten. Hastalık derecesi nerdeyse, açıklamada yazdığına bakılırsa, iletişimi kestim diyorsun ama hemen bitmiş olamaz. O derece takıntılı biri, asla peşini bırakmaz :D
ama işte yıllar sürdü değil mi 😅 ne çektiiin be Caner 🥹
Wooow işte o kadar! 😅
İyi yapmışsın adminim 😀
Benim Trabzonlu bir arkadaşım var, birebir aynı şekilde bir ilişkisi vardı. Çocuk yakışıklı, fit, mutlu ve huzurlu, eğlendiğimiz birisiydi.
Bahsettiğin gibi bir kadınla o ilişkiye başlayınca, mutsuz, kilo almış, sağlıksız görünen, her an rapor veren, hayattan bezmiş bir adama dönüştü maalesef...
O yüzden güvenin olmadığı yerde durmamak lazım.
Selamlar,
Böyle bir insan ile bırak arkadaş ya da sevgili olmayı. Yolda görsem selam vermem. Gerçekten de insanı bu kadar fazla yoran başka bir karakteristlik özellik yoktur. Çevremde var böyle ilişkiler içinde olan kişiler. Bana göre çok büyük ruh hastalığı. Direkt olarak her yerden engel.
Cevap
26Cevap
Bu psikolojik rahatsızlık resmen bu, okurken bile içim daraldı kimse istemez böyle birisini
Buna rağmen hala katlanan varsa Allah sabır versin
Sürdüremezdim.
Takıntılı insan sevmiyorum , ileride şizofren olma potansiyeli taşıyorlar gözümde. Hemen uzaklaşırım
Aşırıyı bırakın ben normalde az beni böyle sıkan biriyle bir ilişki yürütemem. Bu tür kişiler ile anlaşmak ve ilişkiye devam etmek hiç mantıklı değil sadece kendine insan zarar verir o yüzden iletişimi kesmek en güzeli bu durumda..
Aşırılık her zaman kötüdür.
Daha önce öyle bir arkadaşım vardı. Telefonu açamadığım zamanlar 50 defa arar yine açmadıysam bu sefer diğer aile üyelerimi arar sorardı.
Aşırı sinirimi bozan bir durumdu.
O yüzden öyle bir ilişkinin benim açımdan yürüme ihtimali yok.
Takıntı hepimizde vardır sadece miktarı ve konusu değişir bence.. İlişkide bir insana güvenmek isterim ve onun da bana güvenmesini isterim.. Her dakika her saniye nerede olduğumu bilmek isterse ya da rahatsızlık verecek derecede baskı hissediyorsam herhangi bir konuda bitmesini isterim.. Özgürlüğümün o derece kısıtlanmasına gelemem.. Keyifli geceler..
Aslına bakarsan heyecanlı olur ya
Ben umursuz, o takıntılı falan hahah. Yine ayrılan taraf o olurdu çünkü ben cidden umursamam böyle şeyleri. Kendi başının etini yer durur. Yine de Allah korusun psikoloji uçurur 😃
Doğru söylüyorsun kadınlar bu konuda deli 😂
Öğks tiksinç :/
Allahaa yakın bana uzakkk amiinn
Ayh hiç mi hiç gelemem ben böyle şeylere. İnsanın psikolojisini bozarlar, ruh hastaları uzak dursun benden mümkünse ııyk
10 saniye bile dayanamam okurken tüylerim diken diken oldu ayy shsjs
Storyden mekan bulup gelmeler falan olsa ciddi anlamda korkar paranoyağa bağlarım. Cidden bu kadarı kabuslarımı süslemeye yetti tişikkirlernshsjsjs
Oradan kaçar giderim sevmiyorum öyle insanları
Aşırı kıskanç biri insanı yorar. Ben yapamam
Bu da hastalık boyutunda kıskançlık takıntı aşırı tehlikeli
Iliski yürumez ki saliksiz bir iliski olur hastalikli bi iliski yani her seyin hesabini soran suüpheli yok ugraşamam şahsen ben😏
Takıntılı birisi ile bırakın ilişki sürdürmeyi arkadaşlık bile yürütülmez..
İnsanın psikolojisi ve hayat dengesi bozar böyle bir durum.
Her şeye kafayı takan birisi ile birlikte olmak karşı taraf için oldukça yorucu olsa gerek
Hayır kesinlikle ruh emici ve enerji sömüren toksik tipler onlar. Hem kendine hem de karşısındakine zarar veriyorlar. Ben öyle biriyle olup da yıpranamam daha fazla, tabi büyük konuşmamak gerek. Ama istemem yani.
Ben gerekli açıklamaları yaparım zaten. Ekstra bunaltmak iticilikten başka bir şey değil. Aaa ne güzel kıskanıyor diye düşünmem ben. Gelemem de zaten öyle aklına geldikçe beni sıkboğaz edenlere.
Temas bağımlısı insanlar gibi buda sensiz duramama bağımlısı olmuş 😂
Allah korusun ben sevdiceğimden memnunum jahdjahdh
Herkesin bi derdi var ama benimkide telefonumu kontrol ediyor mesela Her zaman ajdjshdjhs
Sürdürürdüm safım ben çünkü bu yaptığınıda beni seviyor ki buluyor olarak yorumlar devam ederdim heralde. Ama birini 100 kere aramakta normal değil bence telefonu açmıyorsa işi var demekki düşüncesizlik yani.
Böyle bir ilişki yaşamıştım. Sıkılmaya ve darlanmaya gelemeyen biri olduğum için inanılmaz korkunç bir deneyim oldu benim adıma.
Hayır yaa öyle insanlar gerçekten insanı hayattan soğutur böyle bir sevgi anlayışı olamaz cinsiyeti hiç farketmez böyle insanlardan uzak durmakta fayda var
Cok zor ve yipratici olur. Duzeltilemez gibi de, o yuzden en sagliklisi olmamasi fikrimce. Anlasabilen ve cok sabirli olan biri icin zor olmayabilir tabii.
yazdıklarında kendimi gördüm benim için aşılması çok zor güvensizlik kıskançlık şüphecilik hepsi bir arada. Telefonum açılmasın anında bitiririm o ilişkiyi açıp müsait değilim demesi gerekiyor konuştuğum kişinin kendini tamamen bana adamalı biraz dominant ve zor biriyimdir 🥲
Yohh Allahım saklasın tam delirmelik. Bir akrabamın nişanlısı öyleydi afedersiniz kız wcye gitmeye korkar hale gelmişti ki sonra ayrıldılar şükür.
Cokta güzel yürütülebiliyor. Baslard biraz güven olusana kadar alttan al sonra zaten güvenince öyle olmuyorlr.
bunu yapanlara sadece akıl, fikir, ruh sağlığı ve gerçek bir kariyer dileyebiliyorum🙂
Sorudaki görüşleri okuyunca görüş yazmaya karar verdim😂
Ciddi takıntılı biriyim..
Hastalıklı birisiyle hiçbir ilişki yürümez tam tersi seni de hasta etmeye meyillidir ve zamanla Psikoloji bozulur İnsana kafayı yedirdir
Hayır, her şeyin fazlası zarardır yani ne ben gereksiz yere birisini sık boğaz ederim ne de başkasının bana bunu yapmasına müsade ederim.
Ne yazıyı okurken bile tüylerim diken diken oldu asla tahammül edemem böyle bir şeye öyle kişinin benim hayatımda yeri yok bir dakika bile yok 😂
Aşırı takıntı, öz güvensizliğin bir göstergesidir. Hayatımda öz güvensiz bir kadın istemem..
Paranoyak biriyle işim olmaz
Seri katiller hep böylelernden çıkıyor
Yemeğimi yediğim 20 dk nın hesabını yapan bir kişiye tahammül edemem açıkçası.😄
Senin anlattığın çok fazla yani nereye kadar böyle devam edebilir ki
İlişki bence cam gibi hasas
Fazla sıkarsan kırılır
Fazla sıcakta kırılır
Fazla soğukta çatlar
Fakat güven ve saygı temeli bence sorunların sebebi.
Bende takıntılı biriyim de o da fazla beni takip eden biriyle olmam.
Hayır sürdüremem aşırı takıntılı biri olduğunu fark ettiğim an uzaklaşırım.
Hayır kesinlikle, beni yorar, hiç çekilmez takıntılı birisi. Direkt arama mesafe koyarım.
öyle bir çocuk vardı zar zor kurtuldum ondan, hayatta olmam sıkıntılı bir durum
Takıntılı insanla aşkı bırak iletişim kurmaktan bile kaçınmak sağlık için önemlidir.
Maalesef öyle kişiyle zor oluyor, ki olmadı da 😃😅
Hiç çekilmez.. istenmeyen biriysek neden ısrar edelim?
Bu psikopatlığa giriyor. Uzaklaşırım direkt.
Iyyy detayı okurken kanım çekildi kusmuk böyleleri ya jdjdnxh mümkün değil.
Hayatta olmaz çok korkunç bir şey ya ilişkide ayrı dert ayrılınca daha çok dert😂
Evlerden ırak, asla olmaz 😄
Iyy hayatta yapamam öyle biriyle bi dönem vardı ayrıldım neyse ki, kimin beynini yerse yedin de bana öylesi denk gelmesin ya
okurken içim daraldı sjsjs öyle biriyle asla olmaz
Böyle birine selam bile verilmez 😅
Hayır sürdüremem bune mk. Ailem bu kadar aramıyo sormuyo bunaltmiyo.
Bunu bende çekiyorum ve hala devam ediyor ve beni sinir krizine sokuyor insan okadar rahatsız oluyor ki evimin önünde falan dolanıyor sapık gibi başka başka numaralardan arıyor cidden yürütülmez ki direkt kaç yani görünce bu saplantı çünkü
Çok güzel bir soru.
Benimki o kadar takıntılı ki takıntısı başını yaktı
Iyyy en sevmediğim direk kaçmak gerek
Aşırı takıntılık ilişkiyi toksikliğe sürükler, toksiklik bir süre sonra her iki tarafı bunaltır ve birbirinden uzaklaştırır. Hiç o işe bulaşmayın derim
Kesinlikle hayır ruh hastası olurum.
Hayat çekilmez böyle biriyle
Direk engellerim uğraşamam
Hayır. Çok zor bir durum olurdu.
Biz o kişilere sapık diyorız 😊
Hayır onunla yapamazdımm :)
Korkarım öyle insandan ve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?