Aşk İlişkileri Eşlerden birinin cimri olması ayrılık sebebi olabilir mi? GᴇʟBᴀɴᴀ Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eşlerden birinin cimri olması ayrılık sebebi olabilir mi? Canlı yayındalar şimdi Eşlerden birinin cimri olması ayrılık sebebi olabilir mi? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cimri olunmamalı ama duruma göre tutumlu olunmalı. Bunları babannem de izliyor, yemek yerken duyuyorum bazen kanser oluyorum kdkkd 1 1 Yorumla GᴇʟBᴀɴᴀ +1 yıl Bende izlemiyorum ama annem haberler başladıysa ac açtık böyle üstüne geldi :)))) 😅 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Şimdi tutumlu olmak başka cimri olmak başka bir şeydir. Tutumlu insanı severim, cimri insana tahammülüm yok 1 0 Yorumla
Behlül-Haznedar Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Para olarak sıkıntı çekmez eşim olsaydı cimri olsaydı kendi zararı olurdu. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence öyledir. 1 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok fazla ise evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cimri olunmamalı ama duruma göre tutumlu olunmalı. Bunları babannem de izliyor, yemek yerken duyuyorum bazen kanser oluyorum kdkkd
Bende izlemiyorum ama annem haberler başladıysa ac açtık böyle üstüne geldi :)))) 😅
Şimdi tutumlu olmak başka cimri olmak başka bir şeydir. Tutumlu insanı severim, cimri insana tahammülüm yok
Para olarak sıkıntı çekmez eşim olsaydı cimri olsaydı kendi zararı olurdu.
Mantıklı bir ayrılık sebebi.
Olabilir
Bence öyledir.
Zannetmiyorum
Çok fazla ise evet.