Bilindik şeyleri yazmayın lütfen
İntikam aldırın ama bana göre değil pis biri değilim
İntikam aldırın ama bana göre değil pis biri değilim
İntikam falan bana göre çok saçma özellikle reddedildiğinde çünkü kimse kimseyi sevmek zorunda değil eğer seninle sevgili olsaydı seni aldatsaydı veya her şey çok güzel giderken bir anda ayrılmak isteseydi Belki o zaman intikam alma isteğini hak verirdim ancak şu an aranızda bir ilişki yok kız sana ümit vermemiz neden intikam alasın ki değil mi
Bir süre acını yaşayacaksın bu durumu sindiremeyeceksin ama bana göre EGO yapmaya da gerek yok bu durum senin eksik kötü olduğun anlamına da gelmiyor herkes herkesten hoşlanmak zorunda değil dediğim gibi emin ol dünyanın en yakışıklı erkeğini bile reddedenler var şu hayatta
Şöyle düşün. Nasıl ben herkesi beğenmiyorsam herkeste beni beğenmek zorunda değil. Hem belki bu beğenmemek cismine değil huyunadır. Ben insanların huylarına daha çok önem veriyorum. Ve kolay beğenmediğim için beğenilmemek dokunmuyor. Beğenilmemekte güzeldir. Benim hoşuma gidiyor
Ben olsam intikam almakla uğraşıp zamanımı kaybetmezdim. Hayatta her zaman iki seçenek vardır ya kabul edilirsin, ya da reddedilirsin bunun bilincinden olup yaşamak lazım ona intikam için ayıracağın zamana yazık hayatına bak özgüvenini kaybetme derim.
Cevap
3Cevap
Aga kimse kimseyi sevmek/begenmek zorunda değil. Sırf seni istemedi diye intikam almak mantıklı bir sey mi? Sana yanlış yapsa neyse de bu saçma olur abi.
takıntı yapıp ileride kıza da zarar verme. zamanla hafızanın da yardımıyla daha az hatırlayıp olaylara daha çok mantığınla bakacaksın. üzüleceksin ama bunları bilerek üzül. kız reddetti diye ona da düşman olma. herkesin hayatı, yolu farklı
Genelde alt edilemiyor, oluruna bırakmak gerekiyor.
Öyle bir şey yapki kiz reddetigini pisman olsun ayaklarina kapanim o teklif etsin ama sen reddet
Unut gitsin 100 defa reddedilmis biri söylüyor bak bunu
Ohaa reyiz ne yapdın
Yemin ederim o kız banada söyledi aynısını bundan sonra ilişkilerde geldi iyiy ol sen
Unut demekten başka ne diyelim?
Ağla de zırla deee
Geçmiyor ne yapsam ne yapsam olmuyor hergün biraz hada özlüyorum
Sanlisin yeni bir şey öğrendin dostum
Önüne bak. Takma.
Dile kolay demesi zor oluyor takmaması
Başka kız mı yok? kaybeden o olur boş ver.
Bir süre zaman geçirdik unutamıyor insan kaç ay oldu yok hergün hada fazla fazla artıyor
Ona dair herşeyi etrafından yok et, aşağı yukarı 8 ay sonra unutmuş olacaksın.
Hırs mı yapmıştı
Geri dönmek için yazmışdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?