- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle onu kötüleme hakkında kötü düşünme. Günümüzde kadınların bu kadar kötülüğe maruz kaldığı bir devirde özellikle ona olan saygını asla yitirme. Beyefendi ol ve seninle normal bir sekilde konusmak isterse yani merhaba bir sey sorabilir isteyebilir miyim gibisinden bir sey derse asla geri cevirme. Elinden geleni yap. Orada burada hakkında konusma. Soran olursa gecistirmeli cevaplar ver. Yani dedigim gibi öncelikli yapman gereken beyefendi olmak.
Gururlu birisiyim demissin açıkçası bu tavrını sevmedim. Açıldıgımız kisi tarafından reddilmek gurur kırıcı davranış degildir, sevgimiz icin çabalamak gururumuzu kırmaz. Simdi reddildin diye gurursuz olmadin veya ileride o sana gelse istedigini söylese sen kabul etsen gurursuz olmazsin. Bu gurursuzluk düşüncesini aklindan çıkarmanı tavsiye ederim.
Olumsuz düşünmek yerine olumlu düşünebilirsin ki aslında biraz bardaga neresinden baktığınla alakali. Kiz sana git istemiyorum seni defol yazma arama dememis. Güzelce arkadasim olarak görüyorum demis. Ne güzel seni yere koymus. Onda bir yerin var. Kötü düşünmek yerine aşkın icin ugrasabilirsin. Onun gercekten arkadaşı olup dostu olabilirsin. Sen onu Şu an seviyor olabilirsin ama o seni belki ileride sevecek. Sevgi icin emek etmekten korkmayin çekinmeyin.
Son olarak aşk elde etmek degil sevgisini yüreginde hissedip sükretmektir. Onu seviyor olman onunla birlikte olmak zorunda oldugun anlamına gelmiyor. Yine sevmeye devam et ama onu kötüde bilme veya gereksiz triplerede girme.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft39 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ben onu kötü bilemem, arkasından kötü konuşamam, gururlu birisiyim derken beni reddettikten sonra bunu tekrar teklif etmem manasında söyledim duygularımı ona söylediğim zamanda dedim senin kararın ne ise benim kabulümdür ama bunun üstüne gidip hiçbir şey olmamış gibi de yazmak istemiyorum en azından normal muhabbeti o başlasa beni biraz daha rahatlatabilir
- +1 yıl
Evet kötü düşünmüyorsun. Yanlış anlaşılma icin afedersiniz🌺 o Şu an konusma baslatsa siz geride cevirmezsiniz sanırım sert bir sekilde. Yani bence Şu an sizde sorun yok o da kendisi bilir. Sizin vicdanınız rahat olsun.
Soran+1 yılO bana bir adım gelse ben ona yüz adım giderim ama ben duygularımı ifade ettikten sonra 3 cümle zor konuştu sonrada kaçar gibi kapadı telefonu ben yanlış bir şey yapmadım sonuçta. Ahlaksız bir tekliftede bulunmadım ağırıma gitti. Ve bazı durumları bana ilgisi olduğunu hissettirdi bazı olaylara gönderme yapmalar kimle bululuyorsun diye sormalar benim umudumu artırdı düşüşğm sert oldu anlayacağınız bugün 3 gün oldu ilgisi olan birisi yazardı diye düşünüyorum
Soran+1 yılOlabilir yanlış anlaşılabiliriz önemli değil
- +1 yıl
Telefon kapatma sekli kırıcı olmus evet ama sorun sizde degil kendinde emin olun öyle düşündüğü icin kapadi. Kendinden emin olamadi seni kirmaktan hatta tamamen kaybetmekten korktu.
Soran+1 yılBilmiyorum yine de korkan birisi bu kadar beklermiydi onu da anlayamıyorum zaten çok hassasım şimdi
- +1 yıl
Ilk baslarda öyle oluyor insan. Hic bir teselli ise yaramaz o yüzden bir seyde söylemek istemiyorum açıkçası. Biraz durum sogursa araya zaman girerse daha iyi olur her sey eminim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşürüz için
- +1 yıl
Rica ederim🌟
En İyi Cevaplar
Ay bu insanlar delirmiş. Neden tekrar açılacakmışsın? Kızın ilgisi olsa zaten olumlu cevap verirdi. Hemen kestirip atmış. Demek ki sana karşı olan davranışlarını yanlış yorumlamışsın. Bence daha fazla ısrar edip ne kendini küçük düşür ne de kızı rahatsız edip kendinden soğutma. Belirli bir süre kendisinden uzak kalmanı tavsiye ederim.
43 Yorumla
Soran+1 yılBen tekrar açılacağım diye bir şey demedim zaten yanlış okudun sanırsam olur böyle şeyler bende uzak duracağım ondan bir adım gelirse ona göre bakarım
- +1 yıl
Yok onu senin için söylemedim. Tekrar açıl diye yorum yapanlara dedim.
Soran+1 yılAnladım bende bana dediniz zannettim ben üstüme düşeni yaptım eğer ilgisi varsa döner diye düşüyorum gerçi bugün 3 gün oldu ilgisi olsa illa ki yazardı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Bir anda şaşırmış olabilir bu nedenle telefonu kapatmış.
Sen adım atmışsın şimdi eğer oda senin gibi düşünüyorsa elbette sana dönüş yapacaktır bir süre düsünmek istiyor olabilir.
Beklediğin gibi olmazsa hiçbirşey olmamış gibi söylenmemiş gibi devam edersin
İstemiyorsa saygi duymaktan başka yapicak bir şey yok.61 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet belki de öyle olabilir ben artık mesaj atıp rahatsız etmeyeceğim, eğer dönüş yaparsa yazarım yoksa bende bu defteri kapatırım
+1 yılDeğer veriyorsun ki hoşlanıyorsun, bu yüzden bence o seninle hangi mesafede olmak istiyorsa orada ol, tekrar bu konuyu asla açma aşırı ilgili davranma yani bunaltma normal hayatına devam et o zaten isterse seni bulur bide gerçekten az ilgini çektiğinde üzerinden ve bukonuda ısrarcı olmadığında daha değerli olursun gözünde
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bugün 4. gün ve hala konuşma geçmedi aramızda bende yazmadım o da yazmadı, ben o yazana kadar yazmayı düşünmüyorum eğer ilgisi olsaydı şimdiye kadar yazardı zaten. Şöyle bir düşüncem var 2 mayısta sınavı var o günün gecesi mesaj atmayı düşünüyorum sınavında başarılar diye ama konuyu uzatmayacağım sadece bu kadar nasıl olur.
Ona bunun gibi müzikler at sosyal medyadan psikolojik baskı yap kabul edecektir hüzünlendir onu duygulandır duygulu biriyse morali bozulur ve seni kabul etmek ister :D
https://www.youtube.com/embed/hluVrTixQwI221 Yorumla
Soran+1 yılBu hareketler çok ergence değil mi yazarsa belki bir ihtimali olur yazmaz ise bende yazmayı düşünmüyorum, ayriyeten yazacağını da pek sanmıyorum
Soran+1 yıl4 yıldır tanıyor beni bazı konuşmaları soruları arkadaşça olmadığı için bende umutlandım ama net cevap vermeden kaçar gibi kapadı telefonu
- +1 yıl
Biraz romantik yaklaş psikolojik baskı yap ergence falan değil kardeşim. Duygusal davran böyle kalbi kırık gibi ama onun yanından ayrılma konuşmaya çalış gördüğünde üzgün olduğunu belli et moralini bozulduğunda teselli et sımsıkı sar onu çevrele duvar gibi ör kendini ona kötü gün dostu ol eninde sonunda kabul edecektir güven bana eğer duygusal biriyse kabul eder. Dmden böyle müzikler paylaş ona direkt sevgili gibi yaklaşma ama böyle şeyler at biraz hüzünlendir çok da üstüne gitmeden yap bunu gerçekte ise görüştüğün zaman biraz morali bozukmuş gibi kalbin kırıkmış gibi konuş ve öyle davran onun yanında o zaman sana yavaş yavaş aşık olacaktır hep koru onu başkalarından yanında ol destek ol değerini anlayacaktır.
Soran+1 yılAramızda mesafe var kanka göremiyorum ondan arayıp açıldım zaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için sağolasın
Soran+1 yılMecbur böyle yapmak zorunda kaldım beklemek her geçen gün, bağlanmama yol açıyordu ne olacaksa olsun istedim, ama bunu da tam beceremedim net olarak vermedi cevabını ne evet dedi ne hayır dedi, arkadaş olarak görüyordum dedi kaçar gibi gitti
- +1 yıl
O zaman şansın var. Dediklerimi uygula psikolojik baskı yap şahin karga gibi başına üşüş onun bırakma ama taciz eder gibi de yapma böyle sevgilinin bir tık altı gibi davran en kötü anında destek ol onu eğlendirecek şeyler yap güldür onu seninle vakit geçirmenin değerini öğrenirse o zaman yavaş yavaş elektrikler çakmaya başlar :D hem güldür hem ağlat hem de kötü gününde destek ol ama sakın kırıcı konuşma bağırıp çağırma biraz hafif küçük emrah modu al :D ne çok üzgün gibi davran ne de çok samimi davran aradaki çizgiyi iyi tut. biraz soğuk gibi ol tatlı bir ses tonuyla konuş biraz kibar davran bu arada uzaktan pek işe yaramaz gidip canlı canlı yaşatman lazım her iki kanattan saldırman lazım uzakta olduğunda psikolojik baskı yapacaksın yakınında olduğunda gizliden sevgini göstereceksin onu uyku tulumu gibi saracaksın destek olacaksın kendisini değerli hissettireceksin ona o zaman yavaş yavaş çark döner sana doğru anladın mı kardeşim gazan mübarek olsun :D
Soran+1 yılEyvallah kanka bunları denerim zaten normalde de böyle yapıyorum eğer bana mesaj atarsa ben yine böyle yaparım ama yazmazsa ben bir daha gidip yazamam
Soran+1 yılOkuldan tanışıyoruz reelde de tanıyor bana Br adım atsa ben ona 100 adım gidicem ama işte o bir adımı bekliyorum
Soran+1 yılÜsteleneyeceğim dedim ya onun için yazmak biraz tuhaf geliyor hani ortak arkadaş grubumuza bile bir şey atsa ben tamamım
Soran+1 yılOlayın heyecanıyla bir şey dedi mi onu da hatırlamıyorum ben açıldıktan sonra toplasan 5 kelime etmedi
Soran+1 yılBirde ikimizi takip eden bir fake hesap vardı kim olduğunu bilmiyoruz en son dedim ki bu konuşmadan sonra o hesap bana ait sanabilirsin ama alakam yok bilgin olsun dedim ondan sonra bir şey dedi m ihatırlamıyorum kapattı
Soran+1 yılHayır biz bunu konuştuk fake hesap ilk ben sordum ona tanıyormusun diye benim hikayede paylaştığım kıza istek atmış diye sonra aradan 1 ay geçti bu o fake hesabın peşine düştü bende onun. Hesabı zannediyordum
Soran+1 yılTeşekkür ederim mesaj atarsa denerim
Uzak durmaya çalışman daha doğru olur. O da sen de kasılırsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah doğru diyorsun ondan bir mesaja gelmedikçe bende adım atmam
Ahmed Arif sevdiği kıza düğününde hediye olarak şiir yazıyor yalnız burda kız kendisiyle değil bir başkasıyla evleniyor. Sevilmeyi en çok Ahmed Arif hak ediyordu.
33 Yorumla
Soran+1 yılDeğerimiz bilinmiyor arkadaşım mum karanlık bir odayı aydınlatıyor ama sevdiğimiz kişi o ışığın altına saklanıyor...
Soran+1 yılNalesef
+1 yılHep böyle olur sevdiğini söyleyen kaybeder. Keşke hiç söylemeseydin en azından arkadaşlığınız devam ederdi
18 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimizi söylemeyip içinde yaşayacaksa insan, neden aşık olur ki yanmayacak kibrit için neden ağaç kesilir ki,
- +1 yıl
Sizi bilmem de ben söylemem. Sevgi bi işe yaramıyor çünkü. İnsanlar sadece kırıyor.
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz aslında en iyisi sevmemek aşık olmamak gününü gün etmek her gün başka limana yelken açmak
- +1 yıl
Çüş her gün başka limana yelken açmadan da gün edilir aga sakin ol😅
Soran+1 yılYok be lafın gelişi her gün limana nasıl gidelim her liman da bizi bekliyor sanki lsldc
- +1 yıl
Aşk meşk yalan boşverin o işleri abla tavsiyesi😄
Soran+1 yılTeşekkürler ablacım
- +1 yıl
Mühim değil bilader
Hiç birşey yokmuş gibi hayatına bak nasılsa bunu görünce zoruna gidicektir.
Bu taktik her zaman işe yarar25 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba 3 gün oldu bekliyorum ama hiçbir hareket yok ilgisi olsa bile şimdiye kadar yazmaz mıydı
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum ateşte bir yere kadar yanıyor
+1 yılBelki Paniklemiştir.. üzerine düşme, hiçbirşey olmamış gibi davran.. eğer istiyorsa sana karşılık verir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dün oldu bu olay ben yazmıyorum artık ondan bir mesaj gelene kadar
Bi süre bu durum cabını sıkacak. Ondan sonra başka limanlara açılacaksın. Bitti gitti mesele yani. Kadın istemiyorsa olmaz, yapacak bişiyin yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu dhaa öncede yaşadım biraz cna sıkıyor ama hayat devam ediyor
+1 yılYani reddetmiş sonuçta şu saatten sonra kendi yoluna bak bence seni istemeyen sevmeyen biri için çabalama
21 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında şöyle ben açıldıktan sonra toplasan 3 kelime etmedi sonra da kaçar gibi kapattı telefonu net olmadı yani ama doğru diyorsun ileriye bakmak lazım
İş bitmiş zaten. Arkadaş olarak görüyorum dedikten sonra sevgili olunmaz daha da. Üzerine bir bardak soğuk su...
13 Yorumla
Soran+1 yılİçimizde ki yangını söndürür mü
Soran+1 yılÇok doğru konuşuyorsun reis zamanla atlatırım daha yarası taze ondan böyleyim eyvallah
hiç onu soylememiş gibi davran bak nasıl aklı karışıp kendisi sana sorar noldu diye
31 Yorumla
Soran+1 yılEğer yazarsa yaparım yazmaz ise ben yazmayı düşünmüyorum, ayrıca yazacağını da pek sanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılkimse kimseden hoslanmak zodunda değil ama arkadasliktan sevgiliye donusende cok
23 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten bazı soruları davranışları beni bu kadar umutlandırdı normal sorular değildi çünkü bende hoşlanmak zorunda demedim ona söylediğimde ne söylersen kabulümdür dedim ama net bir cevap vermedi Bi an da kapadı telefonu şaşırdım üzdü bu tavrı
- +1 yıl
mesafrli ol
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Umursama bir daha o koşsun git başka kız arkadaslarınla konuş
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah reis yapacak bir şey yok
Onu unutmuş gibi yaparsan sana yazacaktır merak etme ama görmezden gelmen gerek
13 Yorumla
Soran+1 yılDün açıldım açıldıktan sonra hiç konuşmadık ondan mesaj gelmez ise yazmama kararı aldım
Soran+1 yılEyvallah reis bende böyle düşünüyorum ama yazar mı pek sanmıyorum
Bende 11 yıllık bir arkadaşıma açıldım geçen gün kızın 9 yıllık sevgilisi varmış hatta sözlenmiş bile daha yeni haberim oldu kız söyledi. Sonuç olarak beni takipten çıktı neden yaptı böyle bir şey anlamadım. Durumunu bilmiyordum.
114 Yorumla
Soran+1 yılBizde takipten çıkma durumları olmadı devam ediyor zaten net bir cevapta vermedi Bi anda kapadı telefonu bende 4 yıllık arkadaşıma açıldım
Soran+1 yılNe olur o iş anlamadım
Soran+1 yılNormalde bazı sinyalleri beni umutlandırdı ama aradığımda ben bunu beklemiyordum şaşkınım dedi. Sonra ben arkadaşım olarak görüyordum dedi
Soran+1 yılMesaj atmazsa ben yazmayı düşünmüyorum artık ama atacağını da sanmıyorum
Soran+1 yılAramızda mesafe var bunu diyemem ayriyeten ben onu telefonla arayıp açıldım beklemek istemediğimden
Soran+1 yılYani bir adım atsa ben 100 adım gidicem ama daha dün bu saatlerde açıldım bir mesaj atsa tamamım ya ama atacağını sanmıyorum
Soran+1 yılİş işten geçtikten sonra uğraşsa kaç yazar
Soran+1 yılEyvallah reis sağolasın biraz rahatladım Bi kaç şey yaparak eğer kaderimizde bu kız varsa şamda olsa gelir yoksa nasipte yanı başımda olsa ne fayda
Soran+1 yılEyvallah reis sağolasın
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçan kovalanır bunu unutma onu takma bir daha yazma belki peşinden koşar☺️
13 Yorumla
Soran+1 yılBu taktik kadar da saçma bir şey yok insanlar neden net olmayı beceremiyorlar. Ben artık yazmam zaten ona o yazarsa yazarım ama onun da yazacağını pek sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAkışına bırak isterse yazar zatenn yazmazsa daha iyileri karşına çıkar umarımm😊
Soran+1 yılİnş bakalım kaderde ne varsa o geliyor başa
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık o yokmuş gibi davran.
Bir daha teklif etme13 Yorumla
Soran+1 yılYok etmem zaten dün ona da öyle dedim senin kararın ne ise kabulüm ama net bir cevap vermedi
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yap, sana nasıl bağlanacak gör bütün ilgili alakayı kes selam selam de bizzat tecrübe ile sabittir bu tavsiye
Soran+1 yılEyvallah kanka uygularım bakalım iş yapacak mı
+1 yılSen yapman gerekeni yapmışsın. Çok fazla peşine düşme ilgilenmediğini farkedip ilgini çekmeye çalışacaktır
36 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce bunu yapmasının ihtimali nedir çünkü nedense ben yazacağını pek sanmıyorum pazartesi günü açıldım bugün hala bir şey yok
Soran+1 yılFazla peşine düşme derken ben ondan mesaj gelene kadar yazmama yı düşünüyorum iyi mi yapıyorum
- +1 yıl
Kız şimdi sana zaten ben seni arkadaş olarak görüyordum demis bu bir mesaj aslinda. Aklinda oncesinde sana dair boyle bir dusunce yokmus. Sonradan oluşursa ne ala. Onun için de aslinda belli belirsiz bi noktada durman gerekir. Yani ne çok yazıp bıktıracaksın ne az yazıp kendini unutturacaksın. Ara ara kendini belli edeceksin ama sakın deli divane aşık rollerine girme soğukkanlı ol
Soran+1 yılBen ona pazartesi günü açıldım ve ogğnden sonra konuşmadık yazmadı da ben de yazmadım, bir süre daha yazmayı düşünmüyorum 2 mayısta sınavı var o zamana kadar bekleyip sınavında başarılar yazsam nasıl olur
- +1 yıl
Güzel olur yaz. Ama muhabbeti uzatmak için özel bir çaba harcama
Soran+1 yılTamamdır teşekkür eder rica ederim der bırakırım devam ettirirse ne ala
dusuncelerini deyismeye calis kiz hakkinda, seni ona asik eden ne varsa onlarin hepsini ters cevir. kendisi seviyosa gelcek merak etme.
14 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün oldu henüz bir hareket yok pek geleceğini sanmıyorum hem zaten sevse neden arkadaş olarak görüyordum desin ki
Soran+1 yılAslında var dolu ama ben kolay sevebilen birisi değilim ayriyeten bu kızın soruları göndermeleri vardı arkadaşça değildi kanka diyordu ama lafın gelişi mesajlarda yani bilmiyorum çok karışık aklımı karıştırdı
Soran+1 yılMesela bir fotoğraf sayfası var normalde ara ara fotoğraf oaylaşırdı şimdi 1 günde iki fotoğraf paylaşmaya başladı ben kendime bir şeyler çıkarıyorum belki de bu durum çok kötü bir şey
Kız kulesinin karşısındaki banka otur bir tane uzun LM yak bağırmaya başla bu şehir girdaaap gülüüm yapacak bisey yok malesef
11 Yorumla
Soran+1 yılHakkımızda hayırlısı kardeş, sigara kullanmıyorum benim yerime yakarsın sen kullanıyorsan
+1 yılİş yerinde bir yerlerde birlikte çalışmıyorsanız görmek zorunda değilseniz silebilirsiniz. Onun gerginliğine katlanmanıza gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuldan arkadaşım aramızda mesafe var 1 yıldır görmüyorum, zaten ama yine de aklımda yavaş yavaş unutmaya çalışacağım
+1 yılOlmuyorsa zorlama yoluna bak kardeşim niye kafanı bununla yoruyorsun ki. Senin sevdiğin seni sevmek zorunda değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevdiğim sevmek zorunda değil ama bir nevi umutlandırıp net bir cevap vermemekte hoş değil
Knk umursama bakalim konustugunuz sira 1hafta ilgi bas sonra geri pas yap olmaasada zorlama
112 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmayı düşünmüyorum kanka o yazmadıkça çünkü öyle kaçar gibi telefonu kapatması üzdü beni, ayrıca onun da yazacağını sanmıyorum
Soran+1 yılBekleyeceğim ama nedense yazmayacak hissi var içimde
Soran+1 yılYa 4 yıldır arkadaşız son 5 6 aydır yakınlaştık beni arkadaşıyla tanıştırdı bir grup kurduk ordan sonra benim kayış koptu onun öncesinde çok bir muhabbetimiz yotku, aslında şöyle de bir durum var bazı soruları hareketleri beni iyice cezbetti çünkü arkadaşça sorular değildi kimle bululuyorsunlar falan gönderme yapmalar bende anlamadım
Soran+1 yılÖzelden yazayım mı burda çok ayrıntıya girmeyeyim
Soran+1 yılYazamıyorum sizin takip etmeniz gerekiyormuş
Soran+1 yılTakip ettim gözlüklü sigara için pp
Soran+1 yılNerdesin
+1 yılTriplere girmeye çalışma saçma olur gayet rahat ol sormamış gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle yapacağım yazarsa yazmaz ise bende yazmam hiçbir şey olmamış gibi davranacağım
- +1 yıl
Aynen Öyle yap
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ne demek :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBırak biraz düşünsün , sensiz yapamazsa zaten geri döner
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende o yazana kadar yazmama kararı aldım yoksa yazmayacağım
+1 yılawk daha neyine gidip tekrar açılıyorsun ilkinde kabul etmeyen ikincisinde mi kabul edicek cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kere açıldım tekrar açılmam diyorum sen nasıl okuyorsun
Hiçbir şey olmamış gibi devam et sallama yani
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bende böyle yapmaya çalışıyorum
+1 yılUmursama normal davran acilmamis gbi
13 Yorumla
Soran+1 yılMesaj da yazmıyorum ondan bekliyorum yazarsa devam ettiririm yazmazsa umursamam gibi sizce doğru mu bu
- +1 yıl
Yazma aynen dgru yapiosn
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Normal hayatına dewamke abe xeyran:)))
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılgururlu ol ve boş ver gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duy ve yoluna devam et
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler saygı duyuyorum zaten karar senin ne dersen kabulüm dedim ama net bir cevap vermedi
- +1 yıl
Vermesin demek ki istemiyor
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Tamm reddettiyse boşver
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi doğru diyorsun.
+1 yılyeni yelken bul bro boşver gideni
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun işte bu evreyi atlatmak zaman alıyor kolay seven birisi de değilim teşekkürler
+1 yılHiçbir şey yapmadan kendi yoluna devam et.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Aklına gelip canını sıkabilir ara ara ama sen başka şeylere odaklan
Soran+1 yılEvet zaman zaman hatırlatıyor ama yapacak bir şey yo k
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yalnızlığa alış. Kimseye açılma. Açılmazsan reddedilmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun reis benim içinde bundan sonra böyle olacak artık
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecavüze uğrayacağını sanıp korkup kaçtı sanırım türkiye burası bro
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır tanışıyoruz nasıl birisi olduğumu biliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen yazma em doğrusu. Takma umursamaz ol
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım bir süre
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hangimiz reddedilmedik ki geçiyor üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçiyor tabi ama geçene kadar da bizi bitiriyor be
+1 yılUmursama
13 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapmaya çalışıyorum bu karşıda nasıl bir etki yaratır sizce?
- +1 yıl
Bir etki yaratmaz red yemişsin
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılYani zorlamaya gerek yok boşver gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ben üstüme düşeni yaptım ister gelir ister gelmez
- +1 yıl
Aynen kanka
Tavır takınma ama mesafeni de koy.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun
Bir şey olmamış gibi davran tavır takınma
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBırak onu
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok net konuştun reis eyv
- +1 yıl
Teşekkürler
Bazı durumların çok net cevapları vardır reis
Devam edersen rahatsızlık veren tacizci ve gurursuz
Devam etmezsen gururlu ve hayırdan anlayabilen bir gral olacaksın bu dayını dinle
Soran+1 yılEyvallah bende öyle yaparım zaten diğer türlüsü bize yakışmaz
- +1 yıl
eyvalah reis
Bencr bu konuyu bir daha açma umursama
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet açmayacağım hatta ondan mesaj gelmez ise yazmayacağım da
Soran+1 yılEvet öyle yapacağım hiç bir şey olmamış gibi eskisi gibi de konuşmayacağım ama atacağını sanmıyorum
yani ne yapabilirsin ki hayatına devam etceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılKaçar gibi gitmesi net Bi cevap vermemesi beni biraz üzdü evet yoluma gitmem gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle olur zaten. Keşke söylemeseydin
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık içimde tutmak istemedim ne oluyorsa olsun dedim hem söylemeyeceksek neden seviyoruz ki
Tavır takınma, tekrar açılmayı dene.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurken söyledim kararına saygı duyarım zorlamam diye bir daha niye açılayım ki ilkinde ne ise ikinci de de o olur mu boşuna egosu artar
Soran+1 yılBilmiyorum ya bari bir adım atsa takip edicem ama yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylememiş gibi davran
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle yapmayı planlıyorum ama ondan mesaj gelmez ise bende yazmam kapatırım defteri gelemzde tahminimce
+1 yılUmursamaz ol
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler öyle yapacağım o yazmaz ise bende yazmayacağım yazarsa da bu konuşma hiç olmamış gibi davranacağınım, ama yazacağını pek sanmıyorum
+1 yılEskisi gibi dewamke
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey olmamış gibi diyorsun
Enseyi kaşiyip git bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
bida hiç yazma
01 Yorumla
Soran+1 yılO yazmazsa bende yazmam, zaten yazacağını da pek sanmıyorum kaçar gibi kapadı telefonu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar