Bir kadın tarafından reddedildiniz mi, reddedilince nasıl davranıyorsunuz?

Bir kadın tarafından reddedildiniz mi? Bir kadın tarafından reddedilince nasıl davranıyorsunuz?

1. Bazı erkekler işi hakerete kadar götürüyor. Yani kuyruk acısından olmadık hakaretlerde bulunan erkek (ne kadar denirse)... genelde sizi karalayan, resmen ciğer olarak görüp "mundar" diyen, türlü çirkefliklere başvuran erkektir. erkek diyoruz, ama erkekler alınmasın. :))) gerçek erkeklere değil tabi...

2. Hüsrana uğramış gururlu erkek...

3. reddedildiğini kabul etmesi bile uzun bir süre alan dişi kişinin nazda niyazda oldugu varsayımı üzerine onu deli etmek suretiyle şansını an be an yitiren er kişi...

4. onu reddeden kişide ısrarcı olmaktansa, şansını başkalarında denemesi daha makul olacak erkek...

Peki harbi bir erkek sizce nasıl davranmalı? Bu tarz davranışlar neden oluyor erkeklerde? özellikle de 1.maddedeki davranışın mantığı nedir? Varsa tabi :)))

Bu maddelere ekleme de yapabilirsiniz...
Güncellemeler
+1 yıl
cokdusundumbulamadım'ın da dediği gibi Olayı hakarete vardıran kişilerin, kendini dev aynasında gören, asla reddedilmeyeceğini düşünen kişiler olması olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum. hatta eminim... sonra da ciğer-mundar olayına giriyorlar... maalesef böyle kişilerin sayısı az değil. üzülüyorum onlar için...

cevaplar için teşekkürler...
Bir kadın tarafından reddedildiniz mi, reddedilince nasıl davranıyorsunuz?