cevaplar için teşekkürler...
Bir kadın tarafından reddedildiniz mi, reddedilince nasıl davranıyorsunuz?
cevaplar için teşekkürler...
Evet reddedildiğim olmuştu. O zaman daha çok gençtim ve 20'li yaşlarımın başlarındaydım. Yaklaşımım nazikçe olması sebebiyle, nazikçe reddedilmiştim. Üstelik kadın teşekkür bile etmişti. Öyle olunca bu reddedilme bana hiç koymadı. Kadının yanından mutlu mutlu ayrılmıştım. Hatta "Ulan reddedildin yine de mutlusun. Salak mısın nesin?" diye düşünmüştüm :)))
Ama kadın madem reddedecek, neden o kadar çok bakıyordu hala anlamış değilim. Yanında kimse yoktu. Bir saat kadar sonra tek başına kalktı gitti.
1 Numaralı maddede kadının katkısını unutmamak gerekir. Benim anılarımdaki gibi nezaketle reddeden kadına kimse öyle muamele etmez sanırım.
Teşekkürler. Bir de neden o kadar baktığını anlasaydım zamanında daha mutlu olurdum galiba. Aslında fermuarım falan da açık değildi (onu bile çaktırmadan kontrol etmiştim yahu)
:))
:))
İçine oturmaktan değil de, vallahi çok hoş birisiydi. Ciddi ciddi hanım hanım oturuyordu. Öyle davranma ihtimali olduğunu düşünsem sanırım hiç gitmezdim. Ama oyuna getirip beni sırf o duruma getirmek için gülümseyen bir ... (siz doldurun boşluğu) olsaydı ve çirkeflik yapsaydı yeteneğimi kullanıp uygun bir laf sokarak dönerdim sanırım. Öyle bas bas bağırıp çirkefleşecek birisi olduğumu sanmıyorum. Yine nazikçe gereğini yapardım. Zaten bir kaç dakika sonra o kadın lafımı kaldıramaz defolur giderdi
Hadi hanımlar açıklama yapın :))
Biz yanına gittik de ne oldu :))))
Hadi tamam tamam sıkıştırmıyorum sizi :)
Üzerinden 20 yıl geçti :))
Evet hayatımda ilk ve son kez, sevdiğim insana açılmıştım. Hem de aylarca bakışlarını, gözlerini üzerimden ayırmayan, bana ayrıcalıklı davranan, bir çok arkadaşın "bunun sana ilgisi var, git konuş" dediği biriydi. Ben 9 aylık bir tanışmışlıktan sonra teklif ettim ve gençlik dönemlerimde, çok ilgi gören bir insandım. Bana "kesinlikle olmaz" demedi, "şu an kimseyle düşünmüyorum, seni kırmakta istemiyorum, daha birbirimizi tanımıyoruz" gibi bir yanıt verdi. Kendisine teşekkür edip, asla konuyu ikinci kez açmayacağımı, rahatsız etmeyeceğimi söyleyip, meseleyi sonsuza dek kapattım ve bir daha hiç açmadım. Peki ne oldu? Aygır suratlı, yumurta kafalı ve züppe olan, fırıldak , ısrarcı yapışkan biri buna yapıştı ve ne yaptı etti, bir kaç ay çıktılar. Bu kezban ondan ayrıldıktan sonra, defalarca "belli etme" "ima etme" "küsme" moduna girip olmayınca, haber gönderip, benim ne "kendini beğenmişliğimde" ne " kibirliliğimde" yer bırakmadı. Oysa ki, insan gibi gelip açık açık konuşabilirdi. Oysa o tercihini yıllar önce yapmıştı. Yani hep erkekleri suçlamak kolay...
ben defalarca reddedildim ama hiç bir zaman moralimi bozmadım yenisine sağlık dedim
hiç bir kadını av olarak görmedim hiçbir kadına karşı bencil olmadım her zaman dengimi bildim benim tipimde bir erkeği reddedemeyecek seviyede kızlara teklif ederek işimi garantiye almaya çalışsam da kendisini dev aynasının etrafında sarılı bulunmaz hindistan malı ithal kumaş sanan burnu havada süzlü bebekler tarafından defalarca reddedildim
her reddedildiğimde düşüncem şu oldu beni kaybettin dedim senden çoook var dedim geçtim
bazı kızlar bu tavırdan sonra bana karşı daha farklı davranmaya başladılar hatta ben sana teklif ediyorum bir kızın teklifi geri çevirilir mi diyen bir hatun bile çıktı
ama geçti buranın pazarı sür eşeğini oraya
bay bay dedim
beni reddedipte pişman olup benim olur diyebileceğim kızlar da olmadı malesef
ama herşeye rağmen hayat devam ediyor ve bana hayır diyen bir kız için hayatımı zindan etmem devam ederim
Ben de reddedildim.
Ama hem böyle bir teklifte bulunacağım kadınları çok ince elediğim için, hem de İsmimhakan'ın dediği gibi nazik bir şekilde yaklaştığım için, hep düzgün bir şekilde reddedildim. Teşekkür ettim. "Reddedilmeseymişim iyiymiş ama sağlık olsun" dedim, arkamı döndüm, gittim.
Olayı hakarete vardıran kişilerin kendini dev aynasında gören, asla reddedilmeyeceğini düşünen kişiler olması olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum.
:)
+1
Cevap
16Cevap
zevkler ve renkler tartışılmaz amaç sonucta cıddılıkse hayat birleştirilecekce cok hassa ve önemlı.sahsen su an benım durumum bir kıza aşık oldum numaramı verdım ama 3 gundur aramadı... ararsa cok mutlu olurum ama arayıp bu iş olmaz dersede bişi diyemem cünkü onunda benım de bır gururumuz var yolun açık olsun derim.zorla güzellik olmaz yani.yada söyle derim atalarımızın sözü ALLAH sahıbıne bağışlasın üzülürmüyüm üzülürüm ama çirkefliğe dönüştürüp kalitemi düşürmem...
bir kere reddedildim ama kendi hatamdan oldu.başka bir kızı araya koymak gibi bir salaklık yaptım o zaman.( 19 yaşındaydım) kız da nedn kendisi gelmedi? diye sormuş ve olmaz demişti.çok ağırıma gitmişti.hiçbirşey demedim.
1.maddede anlatılan tipte biri asla değilim olmam da. onu yapan nankördür.
2.ve 4. maddeler bana uyar.
3.made: beni istemeyeni ben çok da istesem anında çizerim üstünü. o defteri kapatırım.
son olarak harbi erkek demişsin. açık konuşayım harbi erkeğinde şu zaman itibariyle fazla şansı yoktur. çok şanslı olup ''harbi bir kıza'' denk gelirse orası ayrı tabi.kısacası yanlız başına harbilik yetmez.
Hayatimda 2 kere reddedildim
Ikisindede insan gibi konusarak oldu reddedildikten sonra karalama yapmam oylede biri degilim zaten saglik olsun der gecerim.
Ama benim istediklerim haricinde kimseyle ozel birsey paylasmam cunku agzim oyle bir yandiki yogurdu uflemek bi yana buzlukta sogutup oyle yerim artik her onune gelene degilde gercekten sevdigim hoslandigim kisilere teklifte bulunuyorum
Reddedilen erkek ciddi bir özgüven kaybına uğrar bu kesindir.Fakat reddedilmesinin sebebi kendisinden (dış görünüşü gibi) kaynaklanmıyordur.Taktikte bir hata kesin vardır ''bir şeyi eksik yapmışsın be kardeşim'' kadınlar o kadar zor varlıklar değiller.Bence bu olayı bir savaş gibi düşünmekte fayda var.Her adımı dikkatlice düşünüp atmalısınız.Direk gidip bodoslama dalıyorsan mevzuya kusura bakma sende bi' salaklık var demektir.
Bodoslama dalmakmı? Yahu, 9 aydır tanıyordu, yakındı diyorum, hatta çıkma teklifi bile etmedim, hislerimi açıp, tanışma teklifi etmiştim, son derece kibarca ve net bir biçimde. Zaten kendiside o günle ilgili, asla bende bir hata yanlış bulamıyor. Aradan 20 yıldan fazla geçti ve tek dediği ben o günden sonra ilgilenmemişim. Şimdi aynı yanıtı alsam gene ilgilenmem ve bir dahada konuyu açmam. Onun kapısında kul-kölemi olalım? Kendisi yıllardır bin pişman...
reddedilen problemli erkek ile reddedilen magrur medeni erkek arasında fark var.
Kadınlar için de aynı bu.
Çirkefleşip sakız gibi yapışan, tehditkar olanlar da var...
Red edilmek değil de kıvama gelen birşeyde "ben arkadaş olarak şey etmiştim" yanıtı asap bozucu oluyor. Hele ki hemen akabinde başka biriyle çıkarsa kendinizi "maskülen olmayan fasulye" gibi hissedebiliyorsunuz.
Tutku biraz karşı tarafı da büyütüyor insanın gözünde. En sağlıklısı hemen farklı boyuta geçip unutmak, yoksa overrated biri için sıkıntı çekilir..
"Maskülen olmayan fasulye" çok iyi tanımlamışsın.
reddedildim ama açıkçası benim de öylesine sorduğum tanımadığım bi kızdı. çok takmadım yani... ciddi anlamda 3 girişimde bulundum ve hiç reddedilmedim... ama ilk ilişkime geri dönmeye çok çalıştım ve o ben de takıntı haline dönüştü... gurur meselesi yapmak değil. sadece aşkım pekişti... daha da bağlandım... çok çok sevdim... takıntım oldu yani
Yanlış hatırlamıyorsam dündü. :) Tam bir reddedilme sayılmaz. Kızın sevgilisi varmış. Artık zamane kızları hiçbiryerde yazmıyorlar hacı var mı yok mu. :) Neyse elimiz boş döndük sağlık olsun dedim. Nasıl bir adamı kaybettiğini ben biliyorum o değil. :)
Bir şey değil :))
Sorular böyle güzel ve ilginç olursa zevkle cevaplarız. Ama ben hala soruma cevap bulamadım :)))
En iyisi ben o kadını bulayım :)
Sağolasın. Keşkeleri sevmem ama keşke onun adını sorsaydım zamanında :))))))
El alem :))
Bir defa reddedildim.. 2 hafta mal gibi özgüvensiz gezdim.
Red edilmek ve ben biriz zaten...Şaka bir yana 3-4 kez edildik
yer ve ve zaman çok önemli. ne konuşacağın da keza öyle...
bu işler cambaz işi ; hassasiyet gerektirir. ona göre hareket ederim.
soruya gelince hayır reddedilmedim.
sayısını hatırlamıyorum
kendimi nasıl hissediyorum işte bir dengesiz daha benim gibi uşağı geri çevirdi diyorum
Reddedilmek bana çok koyuyor, kabullenemiyorum bunu...
reddedildim ve unuttum.
Bugüne kadar benimle görüşen hiç bir kadından veto yemediğim için sıkıntı yok :)
Gel hadi birbirimizi kandırmayalım, biz bizeyiz burada.
"Bugüne kadar benimle görüşen hiç bir kadından veto yemediğim için sıkıntı yok :) " devamı çünkü görüştüklerim ailemdeki kadınlarla sınırlı
şaka şaka kızmaca yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?