Birisi tarafından reddedilseniz nasıl bir tepki verirdiniz? 

Biraz mücadele ederim. Baktım olmuyor zorlamam. Benim kaybım olmaz çünkü kendi mi bilirim. Sadakat arayan bana aramayan başka yollara çıkabilir.
Reddedilme riskini göze almıyorum. Arkadaşça devam eden ilişki ilerlerse kendiliğinden gerçekleşiyor. En sağlıklısı da bu bence. Hangi devirdeyiz hala benimle sevgili olur musun diyen var mı gerçekten?
Kabul edilmek nasıl varsa reddedilmekte var hiç bir tepki vermem teşekkür eder yoluma bakarım ama böyle bir girişimim olmadı bu devirde bu konular boş ve anlamsız hak eden insan yok
telkin cümlelerim 😂
Teşekkür ederimm 😂
Cevap
16Cevap
Bu duyguyu yaşamadım, bilmiyorum. Diyelim ki reddedildim olabilir herkes beni beğenecek, sevecek diye bir kaide yok.
Hiç reddedilen olmadım. Rededilecek konuma düşmedim.
Tepki vermiyorum vermedim daha doğrusu olabilir istemiyor olabilir
Galiba böyle 😅
Dünyanın sonu değil. Rota yeniden hesaplanıyor derim
Hiç reddedilmedim ve nasıl bir duygu bilmiyorum. Ama saygı duyarım.
Vardır yahu nasıl yok.
Sonuçta beni reddediyorsa benimle mutlu olacağını düşünmüyordur. Ben de benimle mutlu olamayacak birinin zamanını çalmak istemem. Mutlu olabileceği kişiyi bulmasını dilerim.
Hiç reddedilmedim ama reddedilirsem bir gün bunu olgunlukla karşılarım istemeyebilir kimseye zorla bir şey yaptırmaya ve de huzurunu bozmaya hakkım yok çünkü
Reddedildigimizi kim söylemiş 😎😎
O sırada 40 kez reddedilen esra
ismim esra değil salladım 😅
Daha önce birine teklifte bulunmadım fakat edilseydim teşekkür eder devam ederdim hayatıma. Ne yapılabilir ki? Nolurrr al beni alll 😂
Kimse tarafından ret edilmedim ama ileride edilirsem de bunu normal karşılarım aşırı bir tepki vermem.
Kaşlarini bi güzelce yollarim şaka şaka 😂
Bilmem olmadi
Ben orta da dona kalırdım ama o daha terk etmeden ben terk ederim o göz var mı bende
İroni yapıyormuş gibi davranır, ciddiye alma beni falan der ve düzeltirdim
Tepki vermem uzaklaşırım. Kabul edilmek kadar reddedilmekte olağan bir şey çünkü.
Birisi tarafından reddedildim ve tamam diyip önüme baktım. Başka yapılacak bir şey yok. 👍🏻
Hiç reddedilmedim. Hoşuma gidiyorsa bir şekilde oluyor.
Ben seçilmem seçerim o yüzden Allaha şükür bugüne kadar yüzümüze kapanan kapı olmadı
Reddedilme riskine giremem ki. Tırsağım ben. İlişki kuramam.
Şu görseldeki krodan zaten başka nasıl tepki beklenir ki, çok normal.
Reddedilmeyi sevmem o yüzden reddedilme ihtimalim olacak her durumdan kaçarım
Hiçbir şey. Rahat bıraktım. Çünkü uzun düşünmeler sonucunda kendi duygularımı karşımdakine de anlatmanın onun hakkı olduğuna inandım. Sonuç olumsuzdu ama içimiz yansa bile olgun olabilmek gerekir
Herkesin düşüncesine saygım var onun yerinde olduğumu düşünürüm ve hak veririm bir kişinin istemediği birşeyi yapmak veya zorlamak o kişiyi üzebilir 😁
Teklif etmem ki
Redddilm durumum olmadı çünkü kimseye teklif etmedim ama yaşamış olsaydım üzülürdüm bu kadar rahat sektir edemezdim sanırım
Ne tepki vericem eyvallah deyip yoluma bakarım
Emin olmadan o işe girmem yapım bu benim sadece aşk konularına böyle yoksa diğer konularda denemekten zarar gelmez
Üzülürüm ama üstelemem, istemiyorsa saygı duyup uzak durmaya çalışırım
Reddedilmem hayırdır? Aklını alırım onun neyi reddediyormuş ben istedikten sonra?
😂😂red mi edildin sen
Yaa bir bırak 🤣🤣
Burnunu tut düşmesin 😂🤪
Hikaye başlamadan bitti deyim yoluma bakarım
Reddedilirsem bir gün yazarım. Hiç başıma gelmedi
Dünyanın sonumu bu ne olmuş.
Reddedilmedim o konuma hiç gelmedim.
Sen kaybettin hayatım 😉
ikna konusunda üstüme yok xd
Bir ben kolay olmuyor, kendi kaybeder...
Hiç o durumu yaşamadım bilmiyorumm
Tepki vermem fakat bozulurum ister istemez bence
Bir iki üzülürüm sonra amaan derim heralde
Hiç bir tepki vermem daha da umrumda olmaz.
Olabilir herkese hitap edemeyizki
Hiç olmamış gibi davranırım
İçime dönerim, üzülürüm..
Dünyanın sonu değil milyonlarca kadın var
Ölü taklidi yaparım. 😀
Eyvallah der yoluma giderim
Tepki vermem
Hiç
Tepki göstermemi gerektiren bir durum değil," illa beni beğeneceksin "mi diyeyim. Zorbalık bu
Tüh be😂
Eyvallah derim dahada o görüş
Ayipbi değil ama kaybı oluyor knk
Salla gitsin
Bnde knk😅
ayrılmayı tercih ederim.
Adam tutup paçasının tozunu aldıriyorum😄
ağzını burnunu kırarım falakaya yatırrım onu
Ona katacağım değerin farkında değil aptall derim
İyi hissetmem…
Kriterlerim uygun değil rede👽
Umrumda bile olmaz