Gayım demek
Seni beğenmedim demek
Kız arkadaşım var demek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kızın nasıl tepki vereceği konusunda herhangi bir garanti yoktur, çünkü her insan farklıdır ve her durum farklıdır. Bununla birlikte, bir kızı reddederken ne söylediğinizin ve nasıl söylediğinizin önemli olduğunu söyleyebilirim. Bir kızı reddederken, ona karşı dürüst, saygılı ve anlayışlı olmak önemlidir. Ona neden ilgi duymadığınızı açıkça ve nazikçe açıklayın, ancak aynı zamanda ona saygı duyduğunuzu ve onu anladığınızı da belirtin. Onun duygularını incitmemeye çalışın ve onunla dostane bir şekilde konuşun.
Seni beğenmiyorum demek ama ondan çok bence net olmamak bekletilmek hani bazısı susuyor birden konuşmuyor ya kendince aradan kırmadan sıyrılmak istiyor belki de ama karşındaki bir şey bekliyor , net cevapla konuşmayı bitirmek zor olmamalı. Tabi ben erkeklerin kırmak istemediğine inanmıyorum artık. Sevmediklerinde karşısındaki uçurumun kenarında dolansın dönüp bakmazlar
Seni beğenmedim diyerek karşındaki kişinin özgüvenini kırmış olursun ve kendini o kadar çok küçümsemesine sebep olursun ki... Aldığın ah iki yakanı bir araya getirtmez. İstemediğini direk söyle bahanelere saklanma.
Beğenmemek istemediğinin göstergesi değil mi ne bahanesi
Benim de tipime laf söyleyen çok kız oldu
Özgüveni kırıyor bu söylem. Direk diyebilirsiniz ben seninle bir ilişki düşünmüyorum sana karşı bir his oluşmadı diyebilirsiniz. Red etmek için neden bu sebepleri seçiyorsunuz ki?
Kimse herkes tarafından beğenilemez öyle bir çabaya girişen maymuna döner zaten. Biri seni beğenmedi diye özgüvenin kırılıyorsa ohhoo insan içine çıkma zaten
Sizin amacınız zaten üzmekti pardon.
Herkes tarafından beğenilir diye bir şey demedim zaten bir kadının hissedeceği şeyleri söyledim. Gene diyorum ah alırsanız da ileride niye iki yakam bir araya gelmiyor demeyin. Kimsenin kimseyi üzmeye, kırmaya hakkı yok. Üzmeden de bir şeyler bitirilebilir cirkinlesmenin lüzumu yok
Cevap
26Cevap
Bence birine heves etmiş her kız sebep ne olursa olsun çok üzülür diye düşünüyorum. Kızlar erkeklere göre çok daha fazla duygusal oldukları için her türlü sebebi ciddiye alıp üzüleceklerini düşünüyorum.
Gey olsan asla olmayacağı için evet belki üzülürsün ama arkadaş kalabilirsin.
Sevgilim var desen o kadar kötü değil çünkü elbet ayrılabilirsin, sonuçta evlilik değil.
Ama beğenmedim demek... İşte bu başka bir durum. Tüm köprüleri yakar. Tüm insanlar için de eminim böyledir ama çekici bulunmayan kadın onu çekici bulmayan erkekle tüm ilişkisini kesmek ister çoğu zaman.
Seni beğenmedim demek gerçekten çok üzücü ve kırıcı olurdu, gay olduğunuzu söylemek de bahane bulamayıp makara geçtiğinizi düşündürür gibi bi vibe verir, en iyisi kız arkadaşınızın olduğunu söylemeniz
şaka değil gerçek, şayet ki var öyle dostlarım illa beni birileri ile sevgili yapma derdinde oluyorlar bende çareyi "ya ben gay'ım diyorum iş çözülüyor (şşş değilim elbette be :D )
Beğenmeme lafını sakın kullanma içine kapanır özgüveni gider onu incitmeyecek farklı bir yol bul.
Beğenilmek bir kızın kendine güveni için çok mu önemli
Beğenilmek değilde yüzüne karşı beğenilmediğini söylersen tabiki önemli aynı şeyi kendin için düşun mesela bunu kızı erkeği yok.
Ben çok kırılmam reddediyorsa zaten beğenmemiştir başka kız mı yok
Sen yine de kırıcı olma kızlar hassastır
Seni beğenmedim denir mi bi insana ya kadını erkeği yok ki bunun
Beğenmek zorunda mıyız
Bu soruya cevap vermek istemiyorum. Üzünce eline ne gececek aceba?
Belki üzmemek için cevap arıyorum
Bir kadını üzmek istemiyorsan onunla zaman geçirmen gerekiyor, iyi gününde/ kötü gününde hep yanında kal... sana sinirinden sövsede her haltı etsede ona sevgini ıspat etmen... pes etmeden gerçekten sevdiğini bu şekilde gösterebilirsen işte o zaman onu üzmek yerine çok mutlu edersin.
Eee sevmediğim halde çaba mı göstericem onun için
Seni beğenmedim demek kızı büyük ölçüde incitir rencide eder zaten kendini bilen bı erkek de hiç bir kıza seni begenmedim demez
1. Seçenek kendisiyle ilgili olmadığı için etkilemez üzülmez, 3. Seçenekte yine de ümitlenebilir, 2. sinde direk önünü kesersin kendine saygısı varsa
Arkadasın olunca reddetme çok üzülür kırılmasın istermisin
Üzülmesin diye sevişeyim mi
B şıkkı 😄 ben de can yakmak için seni istemiyorum demiştim 😀😀
Bu can yakıcı değil istememek hakkın karşı tarafı aşağılamadığın sürece erkek çok kırılmaz
İşte benim can yakma seviyem bu :))
Kendine aşık edip terkettikten sonra uygula
Ugh ben bu tarz şeylerden kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Ben Sana karşı bisey hissetmiyorum maalesef oncin zor.
Beğenmedim diyereek reddetmek kırıcı ve üzücüdür
Sana güvenmiyorum diye reddet. Senin için bu üçünü de düşünen kızla vakit kaybetme
Dürüstlük en iyisi bence. Sevmediğin yönünü söyleyip yoluna devam etmek...
Dürüştluk en iyisi bence
Üçü de ghostlamaktan iyidir en iyisi doğruyu söylemek, şıklardan en üzücü olan beğenmediğini söylemen galiba
Gay misin sen kay misin ki öyle bir seçenek eklemek istediğin
Halihazırda kız arkadaşım da yok ama öyle bir şık ekledim
Sen düşündün herhalde
Beğenmediğini söylersen üzülür.
her kız güzel ve alımlı olduğunu dışarıdan bakan gözlere kabul ettirmek ister.. ilgi onların en büyük ihtiyaçları
Doğru diyorsun
beğenilmemeyi hazmedemez kızlar. bizden daha da hassaslar bu konuda çünkü alışkın değiller
Diyelim konusuyorsun ama cevap vermiyorsun ayrılmak istedigin için tabi ama bunun yerine ayrılmak istediğini söylersen daha az üzülür
Begenmedim dersen hayata küser özgüven mahvolur nerden biliyorsun diye sorma
Bu kadar önemli mi ya, biri beğenmedi diye hayata mı küsülür ak
Biri beğenmedi diye değil sevdiği beğenmedi diye
"Sevdiği"
Anladım
Beğenmedim dersen hem üzülür hem kırılır
Seni beğenmedim demek çok üzer..
Ne garezin var o kıza?
İlişki düşünmediğimi söylerim
1. şıkta, güldürmüş olursu
2. de öldürmüş olursun.
3. de süründürmüş olursun..😂🤣🤣
Beğenmedim demek daha çok üzer bence.
Seni beğenmedim demek
Tabiki fiziği ile
Beğenmediğini söylersen kırılır.
Seni beğeniyorum demek. cok yakar
Beğenmedim demek üzer
Beğenmedim demek tbik
Seni beğenmedim demek
Dış görünüşü ile reddetmek çok kötü olabilir
Kız arkadsim var demek daha kötü değil mi
Seni beğenmedim dersen baya kırılır.
Beğenilmemek üzer herhalde en çok
Beğenmedim deyince
Seni beğenmedim demek
Reddetmek ama bahane sunmamak. Ve açık kapı bırakmak sonunda. En üzücüsü bu sanırım.
Seni beğenmedim dersen
Seni beğenmedim ağır laf.
Seni beğenmedim demek üzer
İntikam mı lazım
Hayır sadece merak ettim hangisi daha kırıcı cevap
Seni beğenmedim
ama niye üzüyorsun ki :(
Beğenmedim deyince
Füze atmış olursun sanırım.
En Uygun cevap bu
Dış görünüş kesinlikle
Kafama göre bir tek çiçeğim bar kalbim de
Esas nedenin ne neden ayrılmak istiyorsun.
Beğenmedim demek
Olabilir
Kız arkadaşım var dersen üzülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?