AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Siz evli değilsiniz. Aynı evi kullanan 2 arkadaşsınız.
Evlilik çok zor bir şeye benziyor iyice gözüm korkmaya başladı böyle seyleri gördükçe.
Benim de
@bosverseneismimimm bence herkes kendi layığını bulur öyle bir gerçek de var
Bilmiyorum ya gerçekten güzel sevip hanzolara denk gelen çok kişi var
@bosverseneismimimm güzel sevip kezolara denk gelenlerin de hakkını yemeyelim lütfen.
Tabii yemeyiz
Kıyamam ya çok zor bi durum
Hiç sohbetiniz yok mu
Yani 10 senelik iliskinin olmasi sorunlari halledebildiginizi gostermiyor...
ne zaman böyle oldunuz aranızda ne gecti aranızda olanları bilsem belki nasihat ederim
cinsellik yaşadınız mı hiç yani sürekli olarak?
Evlilik budur. Bu kadar evlilik için can atıp sonra şikayet etmeniz cidden tiksindiriyor beni.
Bu durumu değiştirmek için bir çaba sarf ediyor musun peki?
10 sene ilişki olursa evlenince 3 senede sıkılırsın
bir kadını ilgisiz bırakmak en tehlikeli hareket evde en iyi arkadaşın eşindir
Yol yakinken bitirmek o halde anliyorum seni uzulme
Peki cinsel ilişkiniz demi yok aranızda arzu
Yorulduğun neden nedir omu senden uzak sen mi ondan uzaksın ister isen anlatabilirsin bana.
Karsina al düzgünce konuş birlikte bir şeyler yapın vakit geçirin evliliğini kurtarmaya çalış önce hemen gemileri yakma baktın ki adam seni zerre takmıyor hala o zaman vazgeçersin ama önce kurtarmsyi dene
Açık açık sordunuz mu problemin ne olduğunu? Neden birbirimizden bağımsız ve yabancıyız diye?
Evet çok konuştukta tamam diyoruz sonra aradan vakit geçince yine anlaşamıyoruz
Anlıyorum eşinizin size anlatamadi kendi içerisinde çözmeye çalıştığı problemleri olabilir mi? İş hayatı nasıl gidiyor maddi problemleri var mı?
Bazen bitmesi en dogrusudur geçmişe dönüp bakma yaşanılacak yıllara bak. bir yolu çaresi kalmadıysa en güzeli bitmesidir. ne zamandır bu durumdasınız ve ne sebebden bu durumdasınız yazabilirmisin lütfen
Biz 5 yıldır evliyiz asker arkadaşı olduk… eşimin sayesinde dost hayatı yaşıyorum. Saygılar.
Kocanla konuş. Evlilik terapistine gidin. Olmaz derse boşanalım dersin. Kocanı sakın aldatma. Zina yapma. Boşan napsin değişmiş de yeniden evlen. Sakın günaha bulaşma.
Hayır öyle bir düşüncem yok zaten
senin halinden en iyi ben anlarım. Benim evliliğim böyleydi ve sonunda boşandım. yoksa hayatım bitecekti. Sen nereye kadar götüreceksin
Çözülmüyor cozulmeyecegini biliyosun bizim asıl napmamiz lazım onu düşünmek lazım
bizde de ayni sorun. O odasinda ben odamda evli degil arkadas gibi.
Aile danismanina gitmeye basladik size de tavsiye ederim ikiniz icin de iyi olur
İyi geliyor mu?
Ne zamandır böylesiniz
Bizde sizin gibi 3 senedir evleyiz ve hemen hemen 2 senedir böyle ayri gibiydik
Yani biraz böyle Cilveli olmayı dene biraz sıcak ve samimi ol olmazsa ayrılmaktan başka çare yok maalesef Ayrılık da bazen hayırlı olabiliyor
10 yil ilsikiden sonra ne oldu da boyle oldunuz sok oldum
İleriye gitmez o ilişki
Onunla bu konuyu konuş ve açıklık getir sen istiyor musun istemiyor musun eğer bir çifseniz bunları konuşmanız gerekiyor. Belki oda senin gibi düşünüyordur.
Sebebi ne merak ettim ona göre bir çözüm yolu derdik?
Merhabalar bunun duyurma gerçekten çok üzüldüm bna yzablfsn derdini dinlerim jnan
tam olarak böyle olmasa da benim de evliliğim buna yakın
Gerçekten ne olduda böyle oldu diye düşündünüz mü bir kere olsun yanına gidip konuşmak istediniz mi bu tarz muhabbet sohbetten ziyade kocanızın böyle davranması hoş değil umarım düzelir.
Valla bizde 5 yıldır aynı evde yaşıyoruz sizden farksız durumumuz ama ben evli değilim garantiye almıştım iyi olmus.
Birini tanımak için aynı evde yaşamak lazım biz 7 sene sevgiliydik tanımamışım
Burdaki rollerimiz bizim degisik , ben şirketten gelirim derim ki hadi gel bir dışarda biseyler yiyelim , sahile bara inelim biseyler içelim , yok arkadaş evli kadın gibi çamaşır bulaşık temizlik , beni acayip sikiuor bu durum giderek bakımsız olmaya basliyor
Koltukta yatıyorum 3 yıldır özet bu.
Ooo ne güzel ya böyle eşler varsa
Gelnelde severek evlenen ya da uzun süre birlikteligi olan ve sonra evlenen çoğu insan böyle öyle evlilik olmaz alıp karsina konuns
Kız kardeşin de mi yok? onunla paylaşabilirsin. ya da evlilik terapisti bir arkadaşım var önerebilirim. İlk danışmanlığı ücretsiz diye biliyorum. İlk seansta tek başına konuşabilirsin onunla sonra da memnun kalırsan eşinle gidersin.
10 senelik ilişki... Evlilik öncesi sorun var mıydı. Evliliği de 10 yıllık ilişki gibi düşünün.
Hayır yoktu. Evliliğin 2. Senesinde oldu
herzaman böylemiydi? sonradan mı oldu? sonradan olduysa düzeltilebilir? hep böylediyse düzeltmek zor? kac canıni kurtar.
Beraber tatile çıkın. Aynı odada Başbaşa kalmak faydalı olacaktır.
ayrılsanız haberiniz olmucak heralde nasıl bi karı kocalık bu
O şekilde bir ömür geçmez çare arama yollarına gir , kafasını kurcalayan bir şeyler olabilir
Bir evlilik danışmanına gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum
Ya biz eş bulamıyoruz eşi olanlar ise böyle hayret ediyorum
Vallahi bencede
Ben bulsam ondan ayrılır mıyım hiç basarım bağrıma TV falan izleriz ama yok
Elbet vardır nasibiniz
Hiç sanmıyorum
Yani evlenmeden önce aynı evde yaşadınız mı bazen uzun alışkanlıklar da böyle sonuçlar verebiliyor
Ne kadar ümitsiz vakasın ☺️
Sen seslenmedikce yıllarca surer
Diyene bak
Ağzını yırtarım sus😊
Evlenmeyi istiyorum ama böyle örneklerini görünce korkmuyor değilim..
Bende çok istemiştim ve gördüm
Sorunu bulun ve çözün az yıl değil
Ayrı odalar da sosyal medya sorunsalı mı?
Bizde de aynı durumlar
Dahada zamanın boşa gitmesin. Ayril mutlu değilsen
Evlenmeden öncede böyle miydi
Oturup konuşun çözüm Bulamıyorsanız boşanın
Ayrilmasan da ömrünün geri kalanına yazık
Bende kaynanam yüzünden bu haldeyim
Konus coz cozemiyosan bitir
7 yıl nasıl ilişki yaşadınız
Erkek. Bıkma problemi galiba
Neden peki neyi çözemediniz
Kötü bı durum umarım atlatırsıniz
şu an evlilik dinen de sıkıntı da ama.