Eşimle aynı evde iki yabancı gibiyiz. Evliliğimiz bitti mi?

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olucak okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. eşimle 1 yılımızda evlendik şu an 5 aylık evliyiz. Ama evlenmeden önce ki insan gitti bir başkası geldi sanki beni kırmaktan korkan kaybetmekten korkan adam gitti şimdi oturup 5 saat ağlasam izleyecek adam geldi. İlgi alaka bitti bununla birlikte her şeye tartışan bir çift olduk artık asla iletişim kuramıyoruz 10 konuşsak 11. dakika tartışmaya başlıyoruz ve en sinir olduğum şey tartıştık bitti konu kapanıyor ama tribe giriyor. En ufak bişeyde tribe giriyor surat asıyor ağzından laf alınmıyor inanın eskiden hiç böyle değildi. Bunu sizinle paylaşmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bu gün çok zoruma giden bir şey yaptı , Dokunulmasını sevmediğim bir yere dokundu bende yapma dedim sadece yapma dedim bagırmadım çağırmadım itmedim ve o ana kadar sarılan iki kolunun arasına alan adam birden arkasını dönüp yattı. Belki size saçma gelicek ama kendimi çok değersiz hissettirdi bu. o sevmediğim yere Dokunmasına izin vermediğim için ilişki istemediğimi düşünüp arkasını dönüp yattı 5 dakika önce sarılıyordu umarım anlatabilmişimdir ne hissettirdiğini. Şimdi aynı evde iki yabancı gibi oturuyoruz en kötüsüde artık kendimi bu eve ait hissetmiyor olmam. Kavga ettiğimizde bi şekilde gönlünü almaya çalışıyorum ama hala uzatıp trip attığı için çok sıkıldım bundurumdan ve asla hatalarını kabul etmiyor. Şu yaşımda şen şakrak olmam gerekirken evliliğimin tadını çıkarmak isterken yaşadıklarım o kadar saçma ki Ne yapacagım hep böyle mi gidicek sürekli bunları düşünüyorum nasıl bir çözüm bulabilirim? ne yapabilirim size sormak istedim?
Eşimle aynı evde iki yabancı gibiyiz. Evliliğimiz bitti mi?