Artık çok yoruldum arkadaşlar ve ne yapmalıyım bilmiyorum. 3 senelik evliyim ama bir evin içinde iki yabancı o başka odada oturur ben başka birbirimizle konuşmuyoruz bile, ayrılsam geçen yıllarıma üzülüyorum 10 senelik ilişkimiz ne yapıcam ben çok üzülüyorum doğru düzgün dertleşeceğim bi arkadaşımda yok. Bıktım bıktım niye buraya yazdığımı bile bilmiyorum şu an, belki nasiyatlarınız iyi gelir bilemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence hayatınıza bu şekilde devam etmeyin
10 yılın sonunda o iş bitmiş bunun farkına varın ve bir yabancı olduğunuz insanla daha fazla evli kalmayın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliğinizde zorluklar yaşıyorsunuz ve kendinizi yorgun ve üzgün hissediyorsunuz. Kendinize zaman ayırarak, duygularınızı ifade ederek ve ihtiyaçlarınıza öncelik vererek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda destek alabileceğiniz arkadaşlarınızı arayabilir veya bir terapistle görüşebilirsiniz. Kendi mutluluğunuz ve sağlığınızı önemseyin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Bu şekilde bir evlilik yürümez eşinle konuş o ne bekliyorduda bu hale geldi sen ne bekliyordunuz bu hale geldi konusarak asgari mustereklerde buluşup yeniden deneyin olmayacaksada çocuk yokken ayrılmak iki taraf içinde haha hayırlı olur.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık neredeyse tüm evlilikler böyle ya da buraya yazılanlar öyle bilemiyorum ama ben olsam kurtarmak için alır karşıma konuşurum karşı taraf kurtarmak için bir şey yapmıyorsa ayrılırım hayat hep bi taraftan idare etmekle geçmiyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılO işin sonu boşanma gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrılmanız lazım
00 Yorumla
+1 yılCanım ilk önce neden bu hale geldiniz onu düşünüp tartmanız lazım. Çok mu kavga ettiniz, ya da zamanla aşk mı bitti? iki insanın bu dereceye gelmeleri için birbirlerinden ciddi anlamda bıkmaları gerekiyor. Sevgi, saygı, muhabbet bitmişse düzeltmek zor maalesef. Birbirinizi daha fazla tüketmemelisiniz her şey olması gereken yerde bırak. Bırak geçmiş geçmişte kalsın iyi kötü geçirdiğiniz yıllar var boşanırsanız o yıllarına yazık olmayacak onlar sizin tecrübeleriniz. İkiniz içinde en iyisi medeni bir şekilde son kez konuşup yollarınızı ayırmanız gibi.
Allah yardımcınız olsun üzme kendini Allah diyor ki; " sizin şer gibi gördüğünüz bir şey belki de hayır'dır umutsuzluğa düşmeyin".💗 Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar güçlü ol.
32 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle düşünüyorum. Ancak ilk önce bir oturup konuşmayı dene. Rahatsız olduğunu neden bu halde olduğunuzu sor çözüm üretin olmazsa geçen geçmiş zaten gelecek yıllarına yazık olcak olan.
- +1 yıl
@MyNamesHazal erkeklerle oturup konuşmak çözüm değil. Değişmiyorlar istediğin kadar rahatsız olduğunu söyle. Aynı tas aynı hamam. Erkekler niye böyle cidden 🙄
Eşinize karşı hep bir adım atın adımdan kastım aktiviteler yapmaya çalışın eğlenecek bir şeyler yaratın ve ilişkiniz daha keyifli hale gelecektir eğer olmuyorsa eşinizi karşınıza alın ve içinizdne geçenleri tatlı bir dille söylemeyi deneyebilirsiniz 🌸
62 Yorumla- +1 yıl
okudum ben. instagram kullanıyosan arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda kalp var Eşinizle veya sevgilinizle ilgili ilişkinize dair sormak istediklerinizi mesaj olarak yazın çözümler üretelim
yazıyor ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur.
Soran+1 yıl@MİN4RANA bulamadım hangi sayfa acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun. Zorbir karar. Çok basit gelebilir ancak şu an hala evli olmanızın size kattıgı artılar neler sizden götürdüğü eksileri neler bir liste yapabilirsiniz. Boşanma durumunda sizi sizce ne zorluklar beklıyor ya da sizi ferahlatacak şeyler neler buna bakabilirsiniz. Bir aile terapistinden destek alabilirsiniz. Ailelere olumsuz bir hava sszdirmek istemeseniz bile eşinize Bi süre uzak kalmak istediğinizi söyleyip mantıklı Bi sebeple Bi arkadaşınızın yanına gidip ve orada sadece haberleşme amaçlı mesaj çekerek ses duymadan ayrı kalabilirsiniz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Yani bence iki taraflıda bi itilmeye ihtiyacınız var bence eşine durumunu anlat böyle gitmeyeceğini anlat devam ederse ayrılık olacağını söyle ki adam bu kadın beni hicbir türlü bırakamaz rahatlığına girmesin ve sonrasında çabalar, sizin içinde çabalamak geçerli hafiften sevmeseniz bile o diziyi oturun yanında izleyin, mutluka sorular sorun ilgilenin cilveli olun mesela film günü düzenleğin maalesef yıllarınız çöpe gitmesin diyorsanız biraz hareketlenme zamanı
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın durumu anlıyorum bende senin yaşadığın şekilde yaşamıştım çok zor bir durum gerçekten anlatamıyorsun seni anlayan çıkmıyor ne yapacağını bilmiyorsun bak geçen zamana acıma ömrün boşu boşuna geçecek buna izin verme ama konuşmak istersen dinlerim
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Neden eşinizle konuşmayı düşünmüyorsunuz? Belki bir sıkıntısı vardır veya yorgun olduğu için bir köşede oturuyordur. Bence ilk olarak eşinizle konuşmalı ve içinde bulunduğunuz durumu tatlıya bağlamalısınız. Evlilikler işte bu şekilde bitiyor. Kimse ilk adımı atmıyor. Siz bir fark oluşturun ve eşinizle konuşun buzların eridiğini göreceksiniz🌼.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılSizin izin verdiğiniz , musade ettiğiniz ölçüde devam edebilir ya da bitebilir.
Aksini düşünmek insanın kendini kandırmasından ibaret.
Gerisi de boş.
Doğru diye bildiğimiz insanlar her zaman ve her koşulda aynı çatı altına girince anlaşılır.
Ama çoğu insan tarafından hep aynı inat ve hep aynı piyongoyu oynama isteği.
Ne diye bilirim ki.
İnsanlar bunu yaşamak isteyorsa.
Uzaktan sadece izlemek kalıyor.10 Yorumla Üzücü durum. Senin için can sıkıcı belli. Ama 10 senelik ilişkinizde yapınızı cozemediniz mi? ya da sonradan mı bu şekilde oldu eğer sonradan da sorunu bulmaya çalışsan eğer gerçekten bu durum sana acı veriyorsa. Seninle dertleşmek isterim ama takip atamıyorum sonuçta isim gizliliği var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakın bir arkadaşımın kaderi de aynıydı. 6 sene falan sevgililerdi. 2 sene evli kaldıktan sonra olaylar değişti, aldatmalar ortaya çıktı. 9 ay önce boşandılar. iyi ki çocuğu yok. kız baya bi depresyona girmişti şu an hayatına bakıyor. ama dediğin gibi o kadar sene birlikte geçiyor, anılar birikiyor insan vazgeçemem sanıyor ama inan bana hiç bir şey imkansız değil. bolca dua et🌷. sıkma canını
40 Yorumla
+1 yıluzgunum ama hayat cok kisa maalesef. bu yüzden bu konuyu onunla konuş ve iyi bi karara bağla. Hayatinin geri kalanini boş ilgizisz bir insan icin harcama hayat cok kisa mutlu olmana bak.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız bende bunu düşünüyorum zaten bir yandanda ömür geçiyor
+1 yılkonuşmak her şeyin çözümü. sakince duygularını aç ağlayacak gibi olsan bile içini dök değer verdiğini göster eğer senin kadar hala değer vermiyorsa iş bitmesi gereken yere gelmiş demektir. sen de o değeri hak etmeyen birine vermeye devam etmezsin, yollarınızı ayırırsınız
28 Yorumla- +1 yıl
Benim anlamadigim nasil bu hale geldiler 10 yildir hicmi ilgi gostermedi
Insan esini sever ya basini oksar sana ne alayim falan der ilgi demek budur yani - +1 yıl
@funnygood122 aynen öyle. ama annemle babamda da bu var. 40 senedir evliler. farklı şeyler izleyip ayrı odalarda uyuyakalıyorlar. sadece beraber market alışverişi yapıyorlar, o kadar. monotonlaşmaktan kaynaklı olabilir.
- +1 yıl
Yok ben o sekillere giremem ilgili daha iyi
Bence kisiye gore degisiyor bazilari da boyle demek - +1 yıl
Benimde babam ayri uyuyor 58 yasinda su an
Soran+1 yılYaptım ama olmadı. Konuştm iyi olduk sonra yine aynı değişen bişey yok ne yapıcağım bilmiyorm
- +1 yıl
soran kız mutsuzsan ayrıl okey mi cunku boyle nasıl olacak hergün uzul uzul nereye kadar?
- +1 yıl
hergun uzulersen bu sekılde yasar mısın?
- +1 yıl
cinsellik var mı aranızda? bir renk katmayı düşündün mü
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok uzucu bir durum, bence ilk özeleştirini yap sonra ona durumu anlat. Bence konuşularak biraz da zamana yayarak halledilecek bir durum. Geçen yillara uzulmen sacma çunku onlarda guzel hatiralarin. Zaten gecmişiniz var bi silkelenin hersey guzel olacaktir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor zaten eski heycan kalmadıysa yatak ayrildiysa bu evlilik temeli gitmiş çocuk yoksa en güzeli boşanmak zaman en iyi ilaç
20 Yorumla
+1 yılBoşanana kadra knk
Boşanmak istiyorsan boşan geçen yıllar sana tecrübe olsun sacmaliyorsun şu an son 3 yılın hiç güzel geçmemiş ki dediğine göre daha fazla yılın mi anlaşamadigim bir adamla geçsin istiyorsun zararin neresinden dönersen kardir01 Yorumla- +1 yıl
Ama öncesinde eşine konuş neden böyle olduk de beraber ortak etkinlikler hobiler bulmaya çalışın eğer eşininde niyeti olursa evliliğinizi kurtarmaya çalsin belki her şey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani bu sorunları elinle konulup çözmen gerekiyor bu sadece senin yapabileceğin bir şey değil tek başına olmaz kabulenmiyorsa böyle hayat gitmez bir an önce yoluna bakmalısın yoksa hayat senden çalacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılilgisizlik cinsellikten uzak tutkusuz ve hiçbir şey paylaşamayan iki çift olmak kadar kötü bir şey olamaz adına üzüldüm doğrusu.. anlatmak sıkıntı paylasmak ıstediğin her zaman yazabilirsin
10 Yorumla
+1 yılal işte. evlenmek için evlenirseniz sonu bu oluyor. hatta sevip evlene kadınlar için bile iyi bir son yok. baksanıza evli erkekler sanalda sevgili düşürme peşinde
30 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa boşanmanı tavsiye ederim.. iletişim probleminiz var.. kanka kanka takılmayın senelerce geçen giden yıllara yazık..
30 YorumlaÖnemli olan sebep bence
çünkü dikkat etim insan olarak kendimizi kusursuz sanıyoruz ama önemli olan bizi insan yapan kusurlarımızın da olduğunu kabullenmek bu soruyu değiştirip kendine beden acaba diye sorarsan problemi çözmeye yaklaşırsın sebebi tespit etikten sonra çözemesen sebebiyle sormanı tavsiye ederim çünkü burdan anladığım seninde konuşmamak isteğin kolay gelsin bol şanslar00 YorumlaBence bir ilişki psikoloğuna gidin çünkü böyle ömür geçemez. Önce problemi ona sor baktım açıklaması var onu düzelt yoksada psikologa gitmek için teklifte bulun istemezse ikna et
00 Yorumla
+1 yılAma niye niye, azıcık cilve yap eşine devamını o getirir bence
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Geçen yıllarıma üzülüyorum demek önünde sanki bir hayat yokmuş gibi demek. Yolları ayırıp çok daha iyi bir hayat inşa etmek bu kadar zor değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSadece sonucu geciktiriyorsunuz. Cunku bir kadin ac kaldigi icin degil ilgisiz kaldigi icin ölür. Bu yolun sonu belli. Sadece yıpranacaksınız
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi nedir biliyor musun nikahsız her şeyi yaşadınız sen hevesini ondan aldım o hevesini senden
10 Yorumla Peki konusmayi denedinmi veya onun yanida oturmayi ayri odada oturmak yerine onun yaninda otur güzel giyin en basta ayri odada oturdugunuz icin böyle oldu ayni yerde oturun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bi4 yazar var takip etsen iyi olur senlik evlilere faydalı aktarım çok yapio
12 Yorumla
Soran+1 yılKim?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen yaralı devam etmektense bitirmek daha faydalıdır.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız farkındayım
+1 yılderdiniz ne sizin kavga mı ediyorsunuz tatmin mi edemiyorsunuz birbirinizi heyecan mı arıyorsunuz anlat bana
00 Yorumla
+1 yılFarklı arayışlara girmissiniz , her şey sohbet ile başlar ve farklı etkinlikler yapın birlikte , komik ya da mutlu eden şeyler olsun
00 YorumlaAyrılırsan ziyan olacak 10 yılına üzülüyorsun, ayrılmazsan bütün bir ömrü ziyan etmiş olacaksın.
Hangisi daha kötü?
00 Yorumla
+1 yılNeden onunla iletişim kurmak yerine buraya yazdığını anlamıyorum benim sevgilim olsa onunla sürekli iletişim kurardım anlamıyorum gercekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi kalmamış. Bir sürü bir şey yazmaya gerek yok ayrıl. Tek tarafla yürümez, bu sadece senin istemenle olacak iş değil.
00 Yorumla
+1 yılİşte sorun sorunun içinde 10 senedir birlikteyiz… uzun süren birliktelik sonucu evlenenlerin hepsinde bu problem var
00 YorumlaKonuşup aktivite oluştursanız evin içinde? Eğer ki buna yanaşmıyorsa çift terapisti, bu da işe yaramazsa bakarsınız şeye
00 YorumlaAynı sorun bendede oldu ve sonunda ayrıyız 16 yılı geride bırakıp yeni sayfa açtık.. konuşmak istersen yaz dertleşecek insan iyi geliyor her zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer düzelemeyeceğinizden eminsen ayrılmak daha doğru olur yoksa böyle sadece kendine zarar vermiş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn çok şu lafınızı sinir oluyorum 10 yıllık ya da 5 yıllık ilişki olmazsa onun bitmeyeceği anlamına gelmiyor korkarım ilişkiyi bitirecek yürek de yok iki tarafta da böyle devam edersiniz muhtemelen a ki içinizden biri bir başkasını sevip onu aldatıncaya kadar ilişkide bu şekilde bitmiş olur
10 Yorumla
+1 yıl10 yillik bir gecmişiniz var ve oturup muhabbet bile etmiyorsunuz cok ilginc
21 Yorumla
+1 yılNeden böyle oldunuz bu kadar uzun bir ilişkidesiniz birde
10 Yorumla
+1 yılaşk bitince böyle olur zamanına üzülme başkasıyla tanışınca geçen zamanıda unutuyon
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen ayrılmak ikiniz içinde en hayırlısıdır olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber etkinlikler planlayın. Sen ona sürpriz yap evde. Öyle bir adım at.
00 Yorumla Bence geçmişi düşün nerdede hata yaptığına bak onar göre hareket et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir ömrü heba etmektense yanlışınızdan dönmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılO halinden mutludur muhtemelen. Çıkıntılık yapan sensin drama dönüştürme olayı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konuşun bir biriniz ile her şeyin cözümü vardir. her konuda konusun
00 Yorumla
+1 yılNiye oyle nolduki sebep kocan ters birimi seyse bosan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi şey konuşmak bunu dile getirmek yine düzelmiyor ise yollarınızı ayırın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Her geçen gün geçen yıllarına üzülmektense ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yıl10 yılda her şeyi yaşamasının heyecan kalmamıştır evliliği uzatmak bu yüzden saçma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yıl10 senelik ilişkin vardı evlendin 3 yıl geçti nasıl böyle olabildiniz?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcikca esinle konusmalisin ve boyle gidecekse bosanmalisin cunku boyle evlilik olmaz
00 Yorumla Bence birlikte vakit geçirin. Siz sadece ihtiyaç dahilinde birliktesiniz. Böyle evlilik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuscaksin
Aranizda sevgi saygi yoksa bitirin. Yabancı gibi olmaz.10 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama odun yani baska ne diyim odunluk bu
01 Yorumla- +1 yıl
Insan esine evde sarilir basini oksar bugun senin icin ne alayim der yani evlilik sevgi budur
+1 yılDaha çok üzülmemek için biran önce ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılSenin dugusal açlığını gidermeyen erkeğe. Sende yatakta ceza ver bak nasıl adam oluyor
00 Yorumla
+1 yılYani evlilik monotonlaştırıyor Türk insanı anlamıyor abi yapacsk bir şey ypk
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Devamını Gör(177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 yıllık evliyiz ama aynı evin içinde yabancı gibiyiz. Böyle nereye kadar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım