3 haftalık hamileyim kocam baba olmaya hazır değilim çocuğu kabul etmiyorum aldiricaksin deyip beni tehdit ediyor ben aldırmak istemiyorum ne yapacağım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
son nokta adamı bosa cocugum ben bakarım dersen aılene tası olsun bıtsın boyle pıc karakterlı adamlar olmaz olsun ahzır degılmıs 1-2 sene sonramı hazır olacakmıs pıc herıf. onunla 1 sn bıle gecırme sıktır et vede kayın valıdenede bu konuyu anlat evlenen herkes bu rıskı korunsa bıle olacagını bılır mesulıyet alamayacaksa neden avlendı uckuru ıcınmı gıtsın dısarda paralı bıton bacım var onlarla oynassın.
👏🏻👏🏻👏🏻
öyle adamdan gerçekten ne baba olur ne koca. Ailenle konis anlat herşeyi boşan ondan. Sen istemedgn sürece kimse bebeğe dokunamaz boşan gitsin
Çok yanlış konuşuyorsn
Onlemini alsaydı o zaman smdi onun keyfine bı can i öldürsün mü bu kadın
Kürtaj belli bir süreye kadar canlı öldürmek değildir. Cümleye öyle başlayıp evet öldürsün dememi bekliyorsun ama yemezler :)
Keyif dediğin babalık bu arada. Adam hazır değilse boyun büküp kötü bir baba olsa daha mı iyi?
Önlemini alsaydı o zaman evlenecek kadr olmuş ama önlem almayı mı bilmiyo sank.
3 haftalık bebeğin kalbi atmıyor mu aldrdg zaman ölmüş olmuyor mu
Güzelim belki aldı ama ona rağmen oldu. Ayrıca önlemi alması gereken neden sadece erkek? Kadın da alabilir önlemi.
Olan olmuş sonuçta. Bn hazır diiiglm gt aldır demek bu kadr kolay mı sizler icn
İstemediği bir çocuğa kötü bir baba olmaktan daha kolay evet. Çocuk sahibi olmak hayatına o yükü almak kolay mı peki? Adam belki evliliğinden bile emin değil henüz, zaman geçmesini istiyor. Doğuracak olan anne diye çocuk konusunda babanın söz hakkını ihmal edemezsiniz. Sonra eşitlikten falan konuşuyorsunuz. az adaletli olun.
Cocug yaparken de düşünseydi keşke bunu. Gr cocug aldr derken baba anneyi düşünerek mı karar vermiş oluo bellik kadın istemiyor.
Çocuk yapma niyetiyle yapmadığı ortada. Kadın istemiyor diye halloluyor mu her şey? Bu nasıl şımarıklık? Kadın istemedi ya, tamam oh sabahlar olmasın gelsin istenmeyen çocuk.
Adam çocuk istemiyorsa gtsin aldırsn kadın. Böyle düşünüyorsun Şu an
Beş yasnda çocuk değil bunalr onlem almak çok mu zor. Gelmissin bı can i kolaylık öldürmekten ne kadr kolay ve rahat bahsediosun
Can öldürmüyorsun, olayı demogojiye getirme. Kürtaj cinayet değil aile planlama yöntemidir. Adam çocuk istemiyor kadar da basit değil konu. Bile bile koca bir ailenin hayatını kabusa çevirmeye gerek yok diyorum. Ayrıca kadın demiş mi bakalım ben çocuk istiyorum diye? Belki korunuyordu ama adamın haberi olmadan bıraktı. Ayıp değil mi şimdi bu?
Kadın istemiyor olsaydi kocasıyla aynı fikirde olsaydı aldrmam icn beni tehdit ediyor diyerek buraya sormazdı. Adamdan bı b@k olmaz o bell zaten kadına istedg şeyi yaptiramaynca tehditle yaptırmaya calisio bellik. S, etcen adamı ondan bı halt olmayacag bell oldu ailesiyle konuşup hem anne hem baba olabilr pekala. Ayrıca can öldürmüyor derken anne karnında bebek ne oluyor can dglse. Bebeği aliyorsun yaşamına son veriyorsun işte. Vicdanınızi rahatlatmak icn daha can değil o bebek değil o diiince ne oldg degsmio 3 haftalık bir bebek ve kalbi de atio aldirinca da ölüyor dışarda yasamio sonuçta.
Maalesef olay kalbi atıyor demek kadar basit değil, kürtaj cinayet değildir aile planlamasıdır. Bir adam da planlamadığı bir çocuğa baba olmak zorunda değildir, bir kadın da kocasına planlamadığı bir çocuk için zorbalık yapıp hayatını kabusa çeviremez. Boşanacak dahi olsa böyle bir hakkı yoktur, çocuk halen o babanın çocuğudur, söz hakkı vardır. Bir adama bunun vicdani sorumluluğunu zorla yükleyemezsin. Ayrıca adam karısını seviyor ama çocuğu istemiyor da olabilir, o yüzden boşanmak da doğru değil. Kesip atamazsın kolay değil o işler öyle.
BİR ÇOCUĞUN DOĞMASI İÇİN İKİ TARAF DA İSTEMELİDİR, AYNISI ANNENİN İSTEMEDİĞİ DURUM İÇİN DE GEÇERLİ.
Baba istemiyorsa çocuk alınmalı annenin isteyip istememesi önemli değil . Sana göre durum bu
Yazdığımı bir daha oku, özellikle son iki cümleyi.
şu an öyle bı durum yok haliyle şuanki duruma göre ve sana göre baba istemiyor anne istiyor baba istemedg icn gidip aldirilmali annenin ne dedg de istedg de önemli değil . Bı tarafn istemiyor olması yeterli sebep san gore
Evet bir tarafın istemiyor olması kesinlikle yeterli. Zira çocuk sahibi olmanın sorumluluğu ve zorluğu, insan hayatına olan etkisi; çocuk sahibi olmamaktan çok daha zor. Annenin de babanın da çocuğun da hayatını zindan etmeye gerek yok.
Anne ya da baba fark etmez, bu duruma indirgeyip baba istemiyor diye diyorsun demeye getirme lafı.
Çocuğun herşeyiyle anne ilgileniyor baba sadece iki sevio bı de maddi desteg saglio tamam. Sank kadın çalışacak baba evde bebek bakacak gbi konusuon. Kadın bunu bilerek düşünerek okey dio ama adam keyfine istemiyorm dio
Senin tanıdığın babalar öyle olabilir. Belki de çocuk istemedikleri için öyle baba olmuşlardır. Ne dersin? Kötü babayı örnek göstererek açıklayamazsın durumu.
Keşke yazdgn gbi olsalarda sn haklı olsun ama değil .
Şeydacım iyi niyetinin farkındayım ama istenmeyen çocuk, başta çocuk sonra aile sonra evlilik için facialara sebep olabiliyor. Bu durumda önlemini alması gereken kim almamış bilmiyorum ama soruya bakarsak çocuğun ortak şekilde planlanmadığı ortada. Ama erik değil ki bu dalından düştü yiyelim desen.
Kadın istiyor adam sırf kendisi istemiyor die kadını önemsemeden düşünmeden kendi bencilligni düşünerek ona göre mi davranacak. Kadın ne isterse istesin banane bn istemiyorm bu mu doğrusu
Erkek istemiyor kadın sırf kendisi istiyor die adamı önemsemeden düşünmeden kendi bencilligni düşünerek ona göre mi davranacak. Erkek ne isterse istesin banane bn istemiyorm bu mu doğrusu
Bak senin yazdığında ufak değişiklikler yaptım sadece.
Adam kendi dedgni yaptrmak icn kadını tehdit ediyor çok mantıklı bir davranış
Tehdit yok ortada, dramatize edemezsin olayı. Adam baba olmak istemiyor, bu kadar basit. Öyle bir şey planlamamış, zorla baba mı yapıcaksın adamı?
Açıklamayı okumadn mı. Cocug aldrmak icn tehdit edio yazmış kadn. Adamı haklı cikarmak icn o yok bu yok diyerek uğraşma
Çocuğu aldır demek tehdit miymiş? Kadının ağzından çıkan her şeye inanırsak tabi kadın haklı çıkar. Ne demiş de tehdit etmiş yazsın madem.
Neyle nasl tehdit ettgni özellikle mi yazacak kadın senin gbileri ikna etmek icn.
Evet hayatım. İnsanlara pek güvenim yok, kendini haklı çıkarmak için manipülasyon yapmayı seviyorlar zira.
Bunun haklı çıkacak bı yani yk. Kadın kabul etmemiş adam da tehditle yaptrmaya çalışıyor. Anlamak istemiyorsun bunu
Bunun haklı çıkacak bir yanı yok diye bir şey yok. Durumu nasıl anlattığın önemli. Tehdit neymiş yazmamış, çocuğu aldır demeyi tehdit olarak yazmış, manasız.
İşine geldg gbi evir çevir
Gayet net açıkladım durumu bence, işine geldiği gibi evire çevire konu değiştiren sensin :)
Neyin ne oldg belli ya neys
Boşuna mı tartıştık aaa
Yoo. Adamın oldg kadr o çocuk kadınında haliyle adam istemiyorsa ilisig kesecek kadın da istiyorsa adamı s, edip cocugna hem annelik hem babalık yapacak.
Adam da hiç çocuğu olmamış gibi yaşayacak öyle mi? Bravo ya
Aldır die kadini tehdit ederken cocug olmuyordu kadın sahiplenip dogrdgnda mı cocug oluo
Tekrar ediyorum tehdit yok ortada. Kadın sahiplenince adam babası olmuyor mu, Hz Meryem gibi gökten mi düşmüş tohum rahmine? Saçmaladın iyice he. Ortak planlanmayan bir çocuk anne veya baba fark etmez birinin bile rızası yoksa alınır, amma uzadı ya. Çocuğu kadın aldırmak isteyip erkek doğur deseydi kadının kendi bedeni diyip hiç cinayet falan demezdin. Bırakın şu manasız feminizmi.
Alakası bile yok. Aynı şekilde solerdim kendi sacmaligni diretmeye çalışmaktan vazgeç. Kadının kocası sn misn kadın tehdit edio dio sn yok dion boş yapma bilip bilmeden. Kadın doğurmak istedgnde sahiplenmio kadın tek başına büyütmeye karar verdgnde mı baba oldg aklına gelecek de sahiplenecek boş yapma
Boş yapma diye konuşan en büyük boş konuşandır. Kimsenin kimseyi zorla çocuk sahibi yapmaya hakkı yoktur bu kadar basit. Kalanı boş laf. tehdit mehdit neyse söylesin, çocuğu aldır demek tehdit değildir, şımarık şımarık zırlamanın manası yok. İlla çocuk istiyorsa bunu aldırsın, adamı boşasın, sonra gidip isterse isteyen başka bi erkekten ya da sperm bağışıyla çocuk sahibi olsun. Az medeni olun.
Onun kolayını sollyluyoruz işte. Adamı bosayacak adam olmadan sıfırdan hayat kuracak cocugyla adam da ne kadnla ne çocukla bı bağlantı kuracak sonuçta istemiyor.
Çocuk halen adamın çocuğu, aynı şey değil. Medeniyet o aradaki fark işte.
Medeniyetten bahseden e bak sn adam istemiyor die kadın aldircak adam istemiyor die kadın şunu yapacak. İstedgnz şeyi yapmak zorunda değil kadın. Adama aldrdm die yaaln solick bosayacak adamı ondan sonra adam ne halt yerse yesin
Adam adam diyip durma, meselenin adam olmasıyla alakası yok. İstediğiniz demeler falan ötekileştirmeler. Adam çocuğun kendinin olduğunu anladığı an bi dna testiyle kabus gibi çöker üstüne. Cahil cahil konuşuyosn.
Cocugnu istemeyen sahip çıkmayan adam hertuelu pislig yapar sasirmayz Türkiye burası
Adamdan habersiz rızasız çocuk peydahlamak kadar büyük ahlaksızlık değil. Bir de böyle bak bakalım ne diyeceksin, bunu da savunursun senç
Elin cocugnu eşe itelemiyor kadın. Adam kendi cocugnu istemiyor kadında adam istemiyorsa bn tek buyuturm dio bu kadr basit
Yuh bir de başkasının çocuğunu iteleseydi, savunmaya bak...
Peydahlamak nasl bı kelimeyse o da öyle . Sank başkasının cocug o iyice üste cikmak icn sacmaladn
Başkasının çocuğu olmak zorunda değil, detaylara takılma. Adamdan habersiz çocuk yaparsa peydahlar derim tabi ki.
Adamdan habersiz adamdan çocuk yapmış kadın b😅😅😅
Aferin anladn meselenin özünü, gülüyomş gibi yapıosn ama dişlerini sıktığına eminim😬😬😬
Ya bı gt anormal ya
Seviorm seni dostum benim. Öptm
Öpme beni
Öptm bile
Baba olmaya hazır değilse korunsaymış o zaman.
Kadın korunamıyor mu?
Zor bi karar ailen danış buraya değil
yol ver ona
ayrıl kendin bak