1 aylık hamileyim kocama söylediğimde baba olmaya hazır olmadığını bebeği aldırmam gerektiğini söyledi bende kabul etmedim kavga ettik ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin çocuğumu doğurmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
@KızlarSoruyor etiketi ask ilişkileri yapar mısınız?
Tahmin ettim onun stresiyle baba olmaktan korkuyor olabilir. Biliyorum bir bebeğin canına kıymak hem acı verici hem de günah ama iki tarafın da isteğiyle doğmayan bir bebek hep bir tarafın sevgisinin eksikliğiyle büyür. Eşini ikna etmeye çalış Allah onun rızkını verir gibi cümleler söyle. Ama olmuyorsa da zorlama aldır. Biliyorum acı verici ama bebeğin iyiliği için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Korunmak bu kadar zor olmasa gerek.
Aldırma yapmasaydın de !
İyi de istemiyorsa neden korunmadınız
Maddi sıkıntınız mı var
Evet
Tahmin ettim onun stresiyle baba olmaktan korkuyor olabilir. Biliyorum bir bebeğin canına kıymak hem acı verici hem de günah ama iki tarafın da isteğiyle doğmayan bir bebek hep bir tarafın sevgisinin eksikliğiyle büyür. Eşini ikna etmeye çalış Allah onun rızkını verir gibi cümleler söyle. Ama olmuyorsa da zorlama aldır. Biliyorum acı verici ama bebeğin iyiliği için
Aldırmak istemiyorum bebeğimi
Aslında evet onu aldıracağın parayla aylarca çocuğun bakım ihtiyaçlarını karşılayabilirsin saçma bence de doğur