Ondan kapsam bile bu hamileliğimi kötü etkiler mi ki? Bir de ilk hamileliğim değil 3. hamileliğim bir şey olmaz bana yani ona söylemeye çekindim utandım ama ona koklayarak uyumak istiyorum napayım?
3 ay
Ondan kapsam bile bu hamileliğimi kötü etkiler mi ki? Bir de ilk hamileliğim değil 3. hamileliğim bir şey olmaz bana yani ona söylemeye çekindim utandım ama ona koklayarak uyumak istiyorum napayım?
Hamileyken parol dışında bi ilaç kullanamazsın. Sana bulaşırsa bebek bundan kötü etkilenebilir. Çünkü iyileşme sürecin daha uzun sürecek her bitki çayını içemezsin ilaç içemezsin bişey yapamazsın. Hasta olunca insan halsiz , iştahsız ve psikolojik olarak kötü oluyor. Senin aksine yemeğini yemen gerek, egzersiz yürüyüş yapman gerek. Bunlar çok önemli şeyler. Kocan sonuna kadar haklı. Özellikle şu zamanda grip bile artık çok masum değil. Eskiden olduğu gibi 2 3 günde geçmiyor. Kimisi günlerce yataktan çıkamıyor.
Merhaba, eşin doğru olanı yapmış, soğuk algınlığı dahi olsa, sana bulaştığında birkaç hafta aşırı zorlayacaktır seni. Semptomatik bazı ilaçları kullanamayacaksin, antibiyotik zaten bebeğine geçeceği için doktorlar reçete etmez. Kaçıncı gebeliğin olduğunun da önemi yok bu konuda
Hamileyken insan eşinin nefesini yanında hissetmek istiyor, o çok normal 🤰🏻💞 Ama hasta olduğu için uzak duruyorsa büyük ihtimalle seni ve bebeği korumaya çalışıyordur. Basit bir soğuk algınlığıysa genelde sorun olmaz ama ateşli, bulaşıcı bir şeyse dikkat etmek iyi olur. İçinden geçeni tatlı tatlı söyle bence. Anne yüreği temas ister, babalar bazen panik yapar 🤭👶💕 “Erkekler hastalıkta bizden daha nazlıdır, bilirim.”
Cevap
10Cevap
Adam düşünmüş sen niye altında kötü bir şey arıyorsun ki
Onu istiyom sadece
İyileşene kadar sabret bacım ateş falan var demişsin sıkıntı
Bnmkide hamile ama yanındayım dazlasıyla hatta ne alaka anlamadım
Hasta bana bulaştırmsk istemiyor
Hasta olursun zor atlatırsın diye yatmıyor iyilesend kadar dayan
Sana da bulasirsa ağır geçirirsin ilaç da icemezsin hamilelikten dolayı o yüzden ayrı yatar
Gene koklarsin merak etme bı kaç güne iglesir giripse
Hamileyken seks çok zevkli ki. Niye kaçıyorlar anlamıyorum
Evli biriyim bu riski bende almazdım
Neyi var
Hasta ateşi var öksürüyor hapşırıyor falan tipik hastalık
Hm sen kaç aylık hamilesin
4 daha çok da olmadı
Anladım cinsellik istiyor musun çok nasıl oluyor
Hastalık ne tam olarak
Kocan seni aldatıyor
Biliyormusun hamile kadın daha çok istekli olur
Hastaysa uzak dursun bir zahmet