Lohusa ve hamile iken kocam tarafindan dayak yiyorum?

2 yıllık evliyim bu süre zarfında kocamdan sürekli dayak yiyorum ve hastanelik oluyorum ailem bu konuda hiçbir şey yapmıyor kocandır boşanma sabret sen düzelt gibi tavsiyelerle kocamın bana yaptıklarına sesimi çıkarmamı istemiyorlar. Çocuk yapın huzurunuz olur tavsiyesi ve çocuklari çok sevmem sebebiyle çocuk yaptık bu sürede hamile ikende sürekli dayak yedim ve psikolojik şiddete maruz kaldım. Bir haftadır olmadı sezeryan ile dünyaya bebek getirdim ve kocam bu gece telefonda bir bayanla konuştuğunu yakaladığım hesap sorduğum onu bu yaptıkları yüzünden terk edeceğimi söylediğim için birdaha dayak yedim ve şu an ameliyat dikiş yerlerim çok fazla acırken bunları yazıyorum doğuma girmeden bir hafta önce de bebek karnımda iken beni boğmaya çalıştı sürekli kavga gürültü halindeyiz karakola gittim uzaklaştırma çıkarıyorım yalvarıyor geri çekiyorum sonra yine aynı şeyler yaşanıyor kavga esnasında tlfnumu alıyor beni dövüp odaya kitliyor zaman geçince de gelip sanki hiçbir şey olmamış gibi özr dileyip normal yaşantısına dönmeye çalışıyor aklımla oyunlar oynuyor ve psikolojik yardıma ihtiyacı olanın ben olduğuma beni ikna etmeye çalışıyor ne yapacağımı şaşırdım bebeği alıp gitmek istediğimde bebeği alıyor ve kapıdan çıkarsam bebeği öldürmekle tehdit ediyor birdaha olmayacak diyip üzerinden çok zaman geçmeden yine aynı şeyleri yapıyor lütfen biri akıl versin ağlayarak yazıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum onu terk etsem gidicek yerim yok bebekle kadın sığınma evine gitsem ortam buna ne kadar müsait bir fikrim yok uzaklaştırma çıkarsam iletişim kurup kandırmaya çalışıp bebeği bahane edip iyi ebevn olalım artık diyip ben kararı kaldırdıktan sonra yine aynı şeyleri yapıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi artik iyice beni korkutuyor yaptığı şeyler ne yol izlemem lazım akıl verin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Bu yaptıklarının içinde sadece dayak yatmıyor aynı zamanda iddia oynayıp evin çocuğumun rızkını da batırıyor karı kiz ayağı da var ve sürekli iş değiştiriyor düzenli bir gelirimiz de yok neresinden tutsam elimde kalıyor sabretmek için tek sebep çocuğum olmuş resmen oda direncim ne zaman kırılır bilmiyorum
Lohusa ve hamile iken kocam tarafindan dayak yiyorum?