Sevdiğim adamın ailesi beni istemiyormuş. Sizce ailesini bırakıp benimle gelir mi?

26 yaşındayım. Turizm rehberiyim. 1 senedir hayatımda biri var kendisi 27 yaşında. Ben bu zamana kadar çok özgür yetiştim çocukluğumdan beri her istediğimi yaptım. Merak ettiğim bir şey kalmadı. Sevgilimin ailesi biraz geleneksel bir yapıda. Beni araştırmışlar. Geçmişteki ilişkilerimi yaptıklarımı filan öğrenmişler. Kaldı ki herkes her istediğini yapabilir ben bunu sevgilime de söyledim geçmiş değil gelecek önemli dedim. Yaklaşık 2 sene önce çocuk aldırdım hayatımdaki birinden. Çocuk aldirdigimi bile öğrenmişler. Annesi telefon açtı bize uygun değilsin filan dedi. Sevgilim de annesinin babasının yanına gidip ben bu kadını böyle kabul ediyorum. Evlenicez demiş. Bende annesinin karşısına geçip evet çocuk aldırdım kusura bakmayın da benim şeyimden sorumlu bilmem ne bakanı siz misiniz bebek benim bebeğim ister aldırırım ister doğururum dedim. Ben evlenince Türkiye de yaşamak istemiyorum. Bunu sevgilime de söyledim sizce ailesini bırakıp benimle gelir mi?
Sevdiğim adamın ailesi beni istemiyormuş. Sizce ailesini bırakıp benimle gelir mi?