Buz daha 19 yaşımızdayız ikimizde okuyoruz. Ailelerle tanışıldı ama onun ailesi beni mezhep farklılıkları yüzünden istemedi sonra çocuk ne yapacağımı bilmiyorum flaan filan dedi ben de numara yapalım dedim. Ayrılma numarası yaptık ama ailesi hâlâ darlıyor onu (şüphelenio) ve her kavgada (normal ilişki kavgasında) ayrılma muhabbetine getiriyor olayı. O çok yorgun bunu hissedebiliyorum ailesinden dolayı bıkmış.2 yıllık bir ilişkideyiz. Onu çok seviyorum ayrılırsam nasıl unuturum falan die beynimi yiyorum. Ama ne yapmam gerek onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Buna benzer bir şeyi bizzat arkadaşım yaşadı özellikle böyle dini konularda tutucu taraf huzur vermiyor karşındaki de kendi sözünü geçirebilen o mesafeyi koyabilen biri değilse huzur bulamazsınız ve muhtemelen ailenin dediği olur. Benim arkadaşım da o ailesi tutucu sevgilisiyle küçük yaşlarda tanıştı sevgilisi inatla ben seni korurum senden vazgeçmem dedi sonra aile baskısına karşı koyamayıp arkadaşımı ortada bıraktı sonra ayrı kalmaya dayanamadı kaçarak evlendiler ama aile huzur vermedi sonra da boşandılar. Sen kendi mantığına ne uyuyorsa onu yap ama şunu bil kimse vazgeçilmez de değil unutulmaz da. Bu arada bu yaşındayken karşındakinin kararlı olup olmadığını anlayamazsın ne zaman o iş güç sahibi ailesine ihtiyaç duymayan bir birey haline gelir o zaman belli olur ailesiyle sınır koyup koyamayacağı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmınız en doğru olan. Aileler istemezse o ilişkiden sıkıntı çıkar maalesef. Çocuk ayrılmak istiyor. Sen ayrılmadıkça onun gözünde basitleşecek, değer kaybedecek, sıkıcı bir hale geleceksin. Konuyu ayrılığa getiriyorsa ayrıl direk. Aksi takdirde ileride pişman olacağın birçok taviz verirsin. Zamanla sürekli onun isteklerine boyun eğip onun kölesi gibi olursun verdiğin tavizlerle. Keşke yapmasaydım der diz döversin. O seni kırmadan ayrıl. Çünkü ayrılmak istiyor. Zamanla seni kıracak haberin olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Zaman her şeyin ilacıdır. Unutursun, biraz üzülürsün, acı çekersin ama geçer.
+1 yılMezhep farklılığı sevgili olmanıza nasıl engel olabiliyor? Yani hani gelişmiş medeniyetler vesaire, fikir ayrımı saygısı vesaire diye bir şey vardır. İnanç farklılıklarını kabullenmek lazımdır falan. Hayır ayrılmamanız gerekiyor kesinlikle mantıklı bir fikir değil. Ailenizin de böyle saçma sapan bir sebepten sizi ayırmasına da izin vermemelisin yani. Son söz bence sizin olmalı. Sizin kararınız olmalı yani. İnanç mezhep farklı diye ayrılmak ne kadar saçma bir şey.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi oğlanı seviyon güzel anladık ama ailesi seni sevmiyorsa o zaman bu iş olmaz.. anca sevgilin ailesini karşına alır ailesinin yerine seninle birlikte olmayı seçerse olur. Ama siz daha okuyorsanız o zaman ayrılmaniz daha iyi olur cunku bir kişiyi hayatina alirken ailesini de almak zorunda dir... onu unutma konusunu dert etme zamanla onsuz yaşamaya alışırsın. Kendimden biliyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayatındaki kadının, sevgisinin arkasında duramayan, ailesinin etkisinde kalan biriyle ilişki yürütülmez.
00 Yorumla
+1 yılYıl 2023 olmasına rağmen Sözde Çağ atladık ama hala işte aileler Maalesef ki böyle sevgili olaylarına evlilik olaylarına Hala da karışıyor Evet her zaman söyle ara belki ailenin bir bildiği vardır diye Ama her zaman da aileler doğrusunu bilecek diye bir kaide yok böyle bir gerçek yok çünkü yani sırf ailen istemiyor diye ondan Tabii vazgeçecek halin de yok Gerçekten seviyorsan onunla bir hayat kurmak istiyorsan o da seni istiyorsa Yani karşılıklı bir şekilde bu sevgi varsa ne olursa olsun hiçbir engel Sizin karşınızda duramaz bunun için ayrılmamalısın tabii ki
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında da sevgilinin ailesiyle tanismazsin kusura bakma ama sence de bunun için biraz küçük değil misiniz okuyoruz diyorsun birde ve emin ol birsürü kişi çıkacak karşınıza ha oldu da çıkmadı ve siz hala berabersiniz o zaman derim ki normal ama yaşınızdan ötürü de karşı çıkmış olabilirler mi acaba ben ona takıldım nedense
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu konulari konusmak icin konustuk tanistik. Onlar da dedi ki baştan bitirin ilerde sıkıntı çekersiniz biz de ilerde karışmazlar die sürdürelimmdedik ama olmuyor hep kavga ediyoruz o da her kavga da ben seni üzüyorum bitirelim diyor
- +1 yıl
Bitir gitsin o zaman daha neyi bekliyorsun en ufak birşeyde seni harcayacak birine benziyor
Aynısı bende yaşadım birebir aynı onlar doguluydu o yüzden istemedi beni bizde ayrıldık deyip ayrılmadık 4 sene sevgililik sürecimiz oldu ama 4. Senenin tam son günü dayanamadım artık gözüm açıldı ve ayrıldım kız arkadaşım da bu konuda çok gaza getirdi beni iyi ki ayrilmisim diyorum şimdi o kadar mutluyum ki iyi ki olmamış zorla olsa bile çok mutsuz olcaktim belkide çoktan bosanmistim Allah in sevgili kuluymusum ki kurtuldum diyorum şu an hayatımda başka birisi var sozluyum ve gerçekten çok mutluyum
12 Yorumla
Soran+1 yılMutluluğunuz daim olsun İnşllah Allah nazarlardan saklasın teşekkürler paylaştığın içiin
+1 yılSana söyleyeceğim şey şu ki aşk meşk bi yere kadar evet seviyorsun bu güzel bişey ama keşke sevgi herseye yetebilse. Ailesi seni istemiyorsa onları ikna etmeye bakın. Seni istemedikleri halde evlenmeye kalkarsanız bu iliski zehir olur başınıza söyliyim ailenin rızası olmadan yapılan evlilik temeli iyi atılmamış binaya benzer güzelim. Benden söylemesi
21 YorumlaO çocuk sana sahip çıkamaz. Ne zaman olsa bitirecek görürsün. Sen bari bitir de en azından gururunla git.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sunniyim eşim tuncelili ve alevi iyi ki onunla evlenmişim ailem banada olmaz dedi özellikle babam çok sorun yarattı ama ben ailemi dinlemedim ayrıca eşimin annesi de istemiyordu başta örtülü olduğum için buradaki olumsuz yorumlara takılma bırakma sevdiğini ortalık bu kadar kötüyken sevdiğine sahip çık
00 Yorumla
+1 yılEvet zor bir sureç birebir kendi ailemden bu konuyu damarlarima kadar yaşadım. Daha yaşnız küçük acele etme derim. Zamana bırak. Çunku gercekten cok zor bi dönem. Ozellikle ayriliga getiriyorsa her kavga da guvenme sırtını dayama ona
00 Yorumla
+1 yılMezhep farklılıkları yüzünden istememişlerse olacak iş değil zaten. İnsanların temel noktalarda birleşmesi önemli. Ailesi de istemiyorsa hiç uğraşma bile.
10 YorumlaKüçüksunuz ailelerin de gerçekten bildiği var karşı geldikleri şey şu an için sizi çok etkilemiyor gibi olsada aynı evin içine girince her şey çok değişiyor
00 YorumlaYıl olmuş 2023 hala fikirler orta çağda kalma yazık. Bir süre bekleyin fikirlerini değiştirmek için çocuk uğraşırsın olmuyorsa zorlamayın. Rahat vermezler size hiç.
00 YorumlaDaha küçüksünüz bu yaşta evlilik olmaz. Emin ol karşına daha iyileri de çıkar. Hayatını yakma derim :)
14 Yorumla- +1 yıl
Daha iyilerini bekleye bekleye evde kaldı kızlarımız. Ablam örneğin 27 yasinda onu eledi bunu eledi şimdi kimse istemiyor evlenmek🤣
- +1 yıl
Ama diğer ablam akıllı o evlendi erkenden ha mutlu mu hayır değil
- +1 yıl
Kalbi yüreği zengin olsun boş ver zenginleride gördük hayırlısı
Eğer seni gercekten seviyorsa ayrilmak aklinin ucundan bile gecmemeli. Zaten seninle evlenince ailesi sen olucaksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ailenin tavrı evlenseniz de yansır evliliğe olumsuz. Bence mantıksal bak ve bitir. Huzur gelmez o ilişkiden..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDar ğörüslu insanlar hala var ayrıl derim arkadaşınada zarar verirsin ailevi baskı olarak karar senin hayat senin?
00 Yorumla Ayrıl bak ilerde sürekli yüzüne vurcaklar sonu zaten ayrılık. Sen ayrıl 3 5 ay üzülür düzelirsin ama ileride daha zorluk çekmezsin.
00 YorumlaSana ne dediler?
Alevi kızı mı dediler
02 Yorumla
Soran+1 yılEevt
Soran+1 yılNoldu
+1 yılEğer birbirinizi seviyorsanız kimseyi umursamayın derim neden seni dışlıyorlarki onlarmı senle evlenecek yoksa sevgilinmi çok saçma
00 Yorumla
+1 yılDaha cocuksunuz yavrum ayrılır kaç sevgili daha yaparsınız
10 YorumlaHala mezhep din olayına takılan var mı ya ámk yobazlwrı 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de aizin mezhepten aldim hayet memnunum 😀 sizin mezhebiniz iyi bizim de insanligimkz iyi de onlara
18 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler mutluluklar😂
Cevap sahibi+1 yılNirmalde sizinkiler bizimkileri istemez. Nasil olmus o is? İlk defa dusydum. Sizden kiz alan altin bulmus gibi yapisiyor normalde
Soran+1 yılAlevilerden mi. Bilmiyorum ki öyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılEvet sen alevisin anladigim kadariyla. Normalde siz vermezsiniz gelini ya da damadı. Bunlar bulmus bide begenmiyorlar mi? Bide cok iyi insanlarsiniz almayan kendi kaybeder kotusune denk gelmedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim cidden. kötüsü vardır elbet ya ama genelde merhametli oluyoruz ondan
Cevap sahibi+1 yılHayir merhametle alakasi yok. Gayet fuzgun yetismis durust gozu disarda olmayan insanlarsiniz. Allah gonlunuze gore versin. Hep iyilere degerinizi bilene denk getirsin.
Cevap sahibi+1 yılMerhamette var tabi ama sadece o degil anlaminda demeye calistim ama garip baslamisim cumleye😂
Soran+1 yılAnladimmm sağ ollun yorumlar için
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞu mezhep meseleleri kadar sacma bisey yok ya mezhep denen birsey yok
023 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle de işte
- +1 yıl
Yobaz beyinliler ya inşallah mutlu olursunuz nediyelim
Soran+1 yılİnşlalah teşekkür ederim
- +1 yıl
Bas baya yok bak bakayim kuranda mezhep die bisey var mı mezhep çıkışları imam yorumlaridir
- +1 yıl
Ben sözde hanefi mezhebindenim ama öyle bir mezhebi Kur'an yazmamis Ebu Hanife demis ki bence peygamberimiz boyle böyle oda evet diyenler olmus ortays çıkmış
- +1 yıl
Ben Kur'an da yazmayan birseye inanmam imamların toplasip söyledikleri şeyleri yorumladiklarina inanmam
- +1 yıl
Bu konuyuda tartışırım bu kdr net her şekilde
- +1 yıl
Hak mezhep die birsey yok ya tek birsey var İSLAM ve KUR'AN'I KERİM okdr ve bunlarda hak mezhep denilen şeyler ywzmio hocalarin yorumlamasi bu mezhepleri ortayw çıkarmıştir cunku bu mezhep olayina bi ara cok taktim arastirdim bak ya ilmi ve bilmi fazla oldugu icinde bu imamlar tarikat gbi kendilerine murit olusturmuslar sonunda o senin dedigin hak mezhep olayi ortaya çıkmış cok farklilik var
- +1 yıl
tamam onlar da olsun onlari ortaya cikaranda insandir şöyle düşün senxe peygamberimiz yaşasa idi simdiye kdr hic mezhep çıkarmıydi 1 beyinden gelen öneriler hadisler ve sünnetler olurdu ama peygamberimiz vefat edince bu hocalar hepsi kendine bi gorev edinip hareketlerini anlamlandirmislsr o yüzden mezhepler insanoglunun çıkardığı bana göre şöyle İslam dinini bölen bir kavramdir
- +1 yıl
İste bak dedigim bu insanlar olmayan birseyi ortays cikardilar ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum neden karşı olduğumu insanlar bu vakte kadar hep mezhepleri tarafından yönetildiler mezhep bunu dio yapmayalım eee Kuran'da oyle bisey demio iste yobaz deme sebebim bu
- +1 yıl
Senin peygamberin demiyor mu kalp kırmayın kalp kırmak kul hakkıdır die ee o zaman bu mezhepler arasi çatışma da kalpler kırılıyor bu arkadasin ilişkisinde oldugu gbi o zaman bu mezhep kuruculari kul hakkina giriyorlar peygamberin dediğini yalancı çıkarıyorlar
- +1 yıl
Ama sonuçta bu insanlar mezhep yüzünden ayrı düşmüyor mu ben buna bakarim günümüze bakarım ümmeti böldüler mezheple kaldi elimizde kuru bi Kur'an fikirler ayrı görüşler ayri
Soran+1 yılAynen öyle böldüler işte
+1 yılAilesi ne derse onu yapan birinden hayır gelmez
Anne kuzusu erkeklerle olmaz bu işler
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmamalısın sonuçta ailesi ile ilişkin yok sen o adamı seviyorsun
00 YorumlaYani bilemedim ama bizde de ayırt ediliyor maalesef alevi olanlar hoş bakmıyorlar anlamıyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcaba sen alevi olduğun için mi istemiyor benim eski iş yerinde çalıştığım yerde patronumun oğlu alevi bir kızla sevgiliydi patronum o kızla görüşmesini istemedi oğlunun
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında iş güç olmadan ailelerle niye tanışırsınız ki yaşınız çok ufak
00 Yorumla
+1 yılMezhep diye bir şey mi var Allah aşkına bak bir yaşıma daha girdim ne oluyor ki o meshep?
00 YorumlaAilesi ile yaşayacaksan sorun olabilir istenmiyorsun sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamana bırak güzelim. Elinden geleni yap fazlasını da düşünmeyi de boş ver. Şu en güzel yılların hüzünlü gecmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilesinin bir nedeni var demekki kendinde ara hatayı düzeltmeye xalış kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılPardon neyi duzelteyim ya mezhebimi mi degistireyim diyeyim sacmalik tamamen
Cevap sahibi+1 yılDeğiştirmiş gibi yap
Soran+1 yılKomiksin elimizde mi bu
Soran+1 yılAile kökenine göre yargiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman bahane bulup durma
Soran+1 yılNe bahanesi ya insanlar cidden kafayi yemis cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünum ama sonunuz yok öyle erkekler ailelerini kıramaz ve cemaatciler yine kendi grubundan olan biriyle evlenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBe güzel yazmışsın bravoo sizlere artık nah görürsün siliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi nah gorurum ya😂😂
zamana bırak ayrılmada yavas yavas kendin uzaklasmaya bak cocuk pesinden kosarsa kossun sen kendin ol gururlu ol seni istemıyen bir ailede ne işin var
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesi hayatını zehir ederdi bende her şeyde bir hayır vardır öyle düşün
00 Yorumlaya aile konuları bi tık sıkıntılı ama farkli inanista olan ailelerin çocukları evleniyor ikna edemez misiniz
00 YorumlaÖnemli olan eşindir sevgili bulursun ama eşinin ailesi istemesede eşin senden trafa çıkıyorsa koruyorsa o önemli olan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenin istemediği hiç bir evlilikte mutluluk bekleme
511 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilerde fikirleri değisir mi sence
Cevap sahibi+1 yılHayır değişmez asla değişmeyecek değişiyor gibi görünseler bile bir şekilde alttan alta koyunuzu katacaklar bu böyle olmuştur aileler en başta birini içine sindirmiyorsa sindirmiyordur bitti Ayrıca siz çok gençsiniz ya bu yaşta ne ciddi bir ilişkisi senin için gücüm yok mu ya senin okulun yok mu sınavların yok mu neyin kafası bu 1950 yılında yaşamıyoruz bu yaşta neyin ciddiyeti ya gitmişsiniz ailede falan tanışmışsınız ortada bir kariyer yok meslek Yok iş yok
Soran+1 yılNie bu kadar katısın anlamadım zaten okuyorum diyorum ne yani hem okuyup hem sevgilim olamaz mı kardeşim. ciddiyet konusunda da sadece ailelerle tanisildi karsılıklı söz kesmedik yani
Cevap sahibi+1 yılKatı değilim. Gerçekçiyim
Soran+1 yılBelli oluo bunu daha düzgün bir üslupla söyleseydin sana evet gerçekçisin derdim ama böyle laf soka soka yok 1950 yok bi şey diye diye yazarsan sende bir sorun avr demektir
Cevap sahibi+1 yılHa ha ha ha
Uslubum bu işine gelmiyorsa yazma
Sana mı sorucam ergen.
Daha totonuzdaki bez dururken aileler tanıştırma moduna giriyorsunuz
Soran+1 yılYa çok komiksin cidden x. Sen dhaa totonuzdaki bez diyerek espiri yapacak beyindesin. Biz bunu 8 9 yasindaki çocuklarda bıraktık sanıyordum. Sanki dersin sen 50 yaşına gelmiş görmüş birisin. Gelmiş bi de bana laf atıyor kardeşim insan gibi derdimizi anlattık çözüm için yardım istedik sen gelmiş burada laf sokmanın yermenin peşindesin. Sen daha kendini geliştirememis bi bebeksin bence hiç konuşma.
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃😃😃
Ergenius
Soran+1 yılİnsanlarımız birbirini yerdiği sürece hiç bir yere gelemeyiz bu ülkede ama bir gün olur seni de aşağılarlar beyni küçük varlıklar , sırf yaşın biraz dahaa küçük die. O zaman anlarsın beni
Soran+1 yılErgenius kelimesinden başka bir şey bilmiyorsun. Kelime kapasiten bu kadar galiba kendini ifade bile edemiyorsun benim kadar. Sonra gelmiş bana laf atıyorsun.
+1 yılayrıl bence ilerisi felaket olur, benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin evlensem zaten seni boşaltılar bu kez kucağında bebekle ayrılmış olacan
00 Yorumla
+1 yılÖmür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.
00 YorumlaAyrıl gitsin yoksa bütün hayatın böyle geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Ayrılın abim mutlu olamazsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurlerr
Gizli Üye(30-35)+1 yılAile istemiyorsa ayrıl olmuyor cidden tecrübeyle sabit ailesinden ayrılıp birey olamamış insanlarla uğraşma yorulursun.
00 Yorumla
+1 yılne diye mezhebini söylüyon ki sende
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruolar kardesim zaten bu zihniyette olduğu kardeşim direkt sorar ben de utanmam mezhebimden saklamam gocunmam
- +1 yıl
sende onu küçümse eğer laf ederlerse tehdit et bastır onları ama sevgilin bilmesin ona iyi masum rolünü oyna
Soran+1 yılKonusmuyoruz ki ailesiyle bilmiyor ailesi su an. Neyse teşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl ileride sorun yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılHangi mezhep senin ve onun ne
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyeni sen de isteme kanki öff de geç
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında düşündüğün şeye bak ya haha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKöy popona girsin ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Bnce ciddi düşünüyorsanız olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı olmaz ya aile maile
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mezhep farkı varsa zor o iss
00 Yorumla
+1 yılAynı evde mi yaşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gltsln ana kuzusundan
00 YorumlaBiraz kullanır seni bırakır Ne güzel işte devam et
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sevgilinin seni isteyip istemediği
01 Yorumla
+1 yılBu yasta ne aceleniz var.
00 YorumlaAynı durum başımdan geçti kaçırdım mutluyum 😀
00 Yorumla
+1 yılOrtada sevgi varsa kimseyi takmayın boş verin.
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem