Ailemin istemediği birine kaçalım dedim adam beni yarı yolda bıraktı?

Arkadaşlar merhaba.. 10 senelik ilişkim var çocukluk aşkı.. ailem kendisini istemiyordu ben yıllardır ısrar kıyamet devam ettim bugün kendisine kaçalım dedim. Ama nedense “ başkasına kaçacaksın ailen yerini bulamasın diye beni öne sürdün falan dedi. Tamam kendisinin bana güven problemi var çünkü kendisi zamanında beni aldatınca ben ona oyun oynadım başka erkeklerin olduğunu falan söyledim. İnat uğruna. Aileme geçen gün sevgilimin kuzeni sizin kızınız başkasıyla birlkte oldu benim kuzenimi rahat bıraksın tarzında konuştu. Yani kuzeni beni babama rszil etti kısacası… isin içinde sevgilimin de parmağı vardı. Ben bu adamı hala seviyorum ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşım hiç olmasın istiyor mesela onların beni yoldan çıkaracağını düşündüğü için tekim zaten arkadaşım yok kuzenim var bi.. onla konuşuyoruz saatlerce sürüyor başkasıyla konuştuğumu düşünüyor ekran at diyor ben atmıyorum çünkü geçmişte kuzenlerime aileme ciplak resimlerimi atmakla tehdit etti güvenmiyorum. Öyle olunca başkası var sanıyor
Ailemin istemediği birine kaçalım dedim adam beni yarı yolda bıraktı?