Kendisi eski sevgilim. Belki yeniden sevgili olacağız. Yakında da birkaç kişi evde buluşacaktık, bana "kendi arkadaşını da çağır" dedi ama benim arkadaşım gelmedi. O da bu şekilde yazdı bugün. Sizce yanlış mı anlamışım ya da abartmış mıyım?

Kendisi eski sevgilim. Belki yeniden sevgili olacağız. Yakında da birkaç kişi evde buluşacaktık, bana "kendi arkadaşını da çağır" dedi ama benim arkadaşım gelmedi. O da bu şekilde yazdı bugün. Sizce yanlış mı anlamışım ya da abartmış mıyım?

Şimdi senin sevgilin olacak zibidi :D seninle ben sevişirken arkadaşım ortada kalacak diyor, yanında arkadaşını getir o da onunla şaapsın diyor, fakat gerçekten acınası bir durum valla. Hadi onun sana saygısı yok, sevgiyi hiç konuşmayalım bile, canım senin de mi kendine saygın yok? Böyle birine nasıl sevgilim diye hitap edebiliyorsun? Çok içersek neler olur bilinmez diyor, şaka mı bu.. onun dışında arkadaşıyla takılacağı bir ortamda gerçekten kız başına ne işin var onu da anlamış değilim. Kısacası; seviyorum dediği kadına grup teklif eden erkeğe ben adam demem, halk dilinde başka türlü hitap ediyoruz onlara biz
Bence de
Arkadaşın gelseydi grup yapcakti iz sevgilin çok sarhoş oluruz sana 2 kişi gireriz o benim sevgilim niye yanımdaki dumbuk sahip olsun krizine girmiş ondan sende gelme 2 kişi içeriz demiş düşünmüştür
Ama arkadaşında gelse sevgilin arkadaşını kendi arkadaşına ayarlicakti
Kesin nett
Bana dedi ki biz ikimiz başka odaya geçeriz, senin arkadaşın da benim arkadaşımla vakit geçirir dedi
Yorumları okudum ayrıl demişler niye demişsin. Siz kızlara gerçekten seven değil si*en yaranıyor buna kanaat getirdim. Adam grup teklif etmiş açıkça bunun niyeti belli hala niye demişsin. Yokluktan galiba ayrılmıyorsun
Bana arkadaşınla benim arkadaşım takılsın dedi
Cevap
5Cevap
Benim anladigim su :Cocuk daha once seni grup s. ex icin ikna etmeye calismis konuyu oraya getirmeye bu sebepten bitirmissin simdi de arkadasinla gitseydin onun arkadasi da senin arkadasinla takilacakti, sen tek gidecegin icin gelme demis seni istemediginden degil arkadaşı yalniz kalacagindan ona ayip olacagini düşünüyor 😅tam bir y. sak yani. Uzak dur
Teşekkür ederim
Rica ederim
abartmışsın ve pek güvenilir birine de benzemiyor bu
Neden
içki içen birine güven olmaz
yalana bak hem baska kızla eglenmeyecegiz diyor hem de böyle bir ortama seni sokmak istemiyorum diyor. Yalan iste senle grup yaparlar diye korkmuş amaci cinsellik
Amacı ne bilmiyorum
Turk kizlarini s.. kipp s.. kipp atacaksin kanlari mayalari bunu istiyor
2 erkek diyo lan sjskksk o ihtimali dusunuyo yani köy buna gitsin skskskk
kizim hala sevgililik mi diyosun seni sevmiyor seni kullanmak istiyor
Niye
niyesi mi var seni kullanip aticak
Ben tek yaşıyorum bana gel teselli ederim 😂
İdeal ilişki shdjdhdjdksk serbest hoca melis jddjhdkd
Sana grup teklif etmiş bence :)
Eskiden öyle bir şaka yapmıştı ve ayrılmıştık şimdi öyle bir şey yazmadı
pompa istiyor pompa
Ayrıl,