Masumiyetim gitti onurum gururum ayaklar altina alinmis hissediyorum kendimi affedemiyorum cok sinir krizi geçirdim ağladım günlerce psikolojik destek alcak hale geldim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Atmayın o zaman.
Evet yaptığınız kötü bir şeydir fakat pişmanlık duymanızda onur vericidir, o kişi eğer yanlış bir şeye kalkışırsa gidip onu rapor edin çünkü yaptığın şeyin hatalı olması sana hata yapılabilir anlamına gelmez, eğer içiniz sıkılırsa bana yazabilirsiniz anlıyorum sizi
Bir insanın kendini o şekilde fotoğraflaması bile öz saygıya zarar veren bir durumken bunu tutup başkasıyla paylaşmak çok yanlış bişey. Umarım akıllanmışsındır
Niye pişman oldun ki? Altı üstü bir fotoğraf. Bu zamanda zaten erkek milletine geçmişte onun bunun altına yatmış, kucağından inmeyen ve altına aldığı, kucağından inmeyen kadın yaranıyor. Seninkinde ne var?
Attigin yerden sil. Fakat tüm bu dediklerini kalbinden yasiyorsan pisman ve dersini almissin. Daha cok üzme kendini. Tekrar etme.
Saçmalama kezban zorlamı attın :D krize girecek ne var :D
Hayır, pişman olmak insani bir duygu. Korku hissettiğini anlayabiliyorum.
Ahaha benimkiler yayılmıştı 😮 ama boş verdim bende olan vücut herkeste var ne diye utanayım
Bir daha yapmazsın böyle hatağlar olur biter
Cekercek mutluydun ama dimi
Uygunsuz resim mi attin birine
Olay tam olarak nedir?
Hayırdır ne oldu nede. bu duruma. dustun
Kimse bişey anlamamış
Ne oldu kız anlat tam olarak
Ne abarttın be. Sevişsen kendini asıcan heralde
Kız noldu
Ne oldu?
Abartma ne dertler vsr
Aferin
fazla büyütmüşsün
Olur öyle alışırsın
Bir çift meme sende mı var bir tek 🤣🤣
Olay ne
Zorlamı istedi
Nasıl bir resim?
Olay ne
Abartıyorsun bence
Abartıyor muyum bilmiyorum ama insan bakış icin yasar sadece pisliklere alet edildim buda bilincsizce oldu
Insan namusu için yasar
Olayı bir anlatır mısın noldu
Ben anlamadım sen mi başkasına nude attın başkası mı sana nude attı
Ben yillar once birine cok aşıktım birsey yasadik ve bıraktı sonra zihnimi aklimi kaybettim erkeklerden nefret ettim savruldugum durumlarda hic olmicak aptallarla bu hale geldim
Gorunce ne oluyor diye kaybedecek birseyim yok haldeydim mahremiyet diye düşünmedim bile
Karsilikli
Sonrasında noldu peki
Sonrasında bunalim girdim Şu an da oldugu gibi
Yok nudeleştiğin kişi ya da kişilerle noldu yani
Bulusmadım yan yana gelmedim küfür ettim sadece
Psikojik destek alacak kadar kötü hale geldim
Olmuş bitmiş hayatta bundan çok daha büyük zorluklar ile karşılaşacaksın bu kadar basit bir şey ile başa çıkamıyorsan hiç bir şey ile başa çıkamazsın hatta çok yaşamazsın hayat hassas insanları sevmez
Ve herkes pişman olduğu şeyler yapar bu kadar abartmaya gerek yok bir şey kaybetmedin sonuçta
He bide senin yaptığın şeyi herkes yapmıştır, yapmıyorum diyen yalan söylüyordur büyük ihtimalle. Bunlar bir ihtiyaç olduğu için bazen kontrol edilemeyebiliyor namus meselesi falan değil bu. O yüzden abarttığını düşünüyorum hemde aşırı abartıyorsun.
Basit birsey mi ozel alanima saldiri onurum gururum ayaklar altina alinmis hissediyorum
Kendi iraden ile yapmışsın saldırı neresinde bunun?
Karşılıklı diyorsun çünkü saldırı falan görmüyorum ben ortada
Baskiyla oldu at diyince dunden razı gibi atmadim
Ben ofkemin kurbanı oldum
Peki neden attın
Sebebi erkeklerden nefret ediyorum cinsellik pesinde görünce ne oluyor diye haldeydim
Sonuçta kendi iraden ile atmışsın at diye tehdit etmediği sürece saldırı durumu yok ortada sen istedin ve yaptın bu gerçeği kabullenemiyorsun sen bir türlü, bu yüzden suçu hep başkasına atarak teselli ediyorsun kendini bunlar bahane
Kendi irade olmasi hazirlikli olmak o amacla bir araya helmek olmasj gerek ve ben sevdigum adamla sevistiin icin degil aptallar nude atmak beni kötü etti nedense
Mesela sen bunları mahkemeye falan vermeye çalışsan vermezsin çünkü hukuksal olarakta mahremiyete saldırı gibi bir durum yok ortada, kendi isteğin ile atmışsın suçu sürekli başkalarına atmayı kes gerçeklerden kaçma bu kadar
Tamam kötü hissettirmiş olabilir normaldir bu ayrı ama kendi rızan ile attın sonuçta. Bence yapabileceğin en iyi şey bunu geçmişte bırakmak.
Neyse sen beni anlamiyorsun
Bak kabullendiğin zaman işin daha kolay olur. Kabullenememek sana en çok zarar veren ve yıpratan şey. Gerçeği kabullenirsen rahatlarsın, psikolojik tedavi görmene bile gerek kalmaz hatta. Her insan hata yapar ancak her insan kabullenemiyor işte...
Ben onun gibi degersiz aptalla bu duruma düşmek zoruma gitti bana dokunmasina gelemem o derece
Pişman olman doğal bir şey zaten bunu kimse yadırgayamaz ancak bu hatanı kabullenememen gerektiği anlamına gelmez, kabullendiğin zaman geçecektir zamanla.
Haklisin kabullenmezsem devam edemem hayatima sadece demek istedigim nude atttim diye cok taktım sinir krizi geçirdim ağladım abartmak mi sadece
Hassaslık diyelim. Ancak dediğim gibi, bu kadar hassas olursan hayat sana iyi davranmaz, güçlü olmalısın. Ayrıca erkeklerden nefret edip kin kusarakta erkeklere değil, kendine zarar verirsin sadece. Sadece denk geldiklerin üzerinden geneli yargılamak hiç olgunca bir davranış değil, çocukca bir şey hatta.
Sanırım sen duygularına fazla yenik düşen bir insansın
Evet bunu farkindayjm elime birsey gecmez ofkeyle kalkan zararla oturur
Insan o anda saglikli dusunemicek kadar savruldum
Ben sadecr sevdiğim adama yenik düştüm sonra da erkek kafa bulmak cinsellik pesinde diye resim görünce ne oluyor diye kizgindim kolay degil nude atmak
Aynen işte sağlıklı düşünememişsin ancak akıllı bir insan olabilmen için sık sık hata yapman lazım. Çok hata yapacaksın daha, hepimiz yaptık ve yapacağız, önemli olan bununla boğuşmak yerine geçmişte bırakıp ders alabilmeyi öğrenmek.
Anlıyorum seni ancak inan her erkek aynı değil
Allah cikmazlara düşürmesin kimsenin pisliklerine alet ettirmesin nude atmak abarttim sonuçta bulusup birsey yasanmadi ergence hareket resim eline kimsenin birsey gecmez
Dimi en azından fazla ileri gitmemişsin sağlıklı düşürmeye başladın şimdi altı üstü bir nude yani. Karşına sana uygun bir erkek çıkması ve kendini hataların ile sevebilmen dileğiyle...
Namus beyindedir resimle namus belirlenmez ben zaten namussuz olsam cinsellik icin bir araya gelir buluşur yaşardım sınırım var utanmam herşeye acik degilim
Aynen olumlu iyi yönden dusunsem rahatlarim once kendimj şefkatli davranmaliyim acimasizca değil nude normal görmüyorum icimde karakterimde olsa aynj hareketleri yapardım ben ise kendimi geri cektim bulusmadim ona istediği vermedim resimle eline bir şey gecmez
Sevdigim yasadigim hiçbir şey üzgün degilim ondan sonra bu durumlara geldim
Evet namus resimle belirlenmez yavaş yavaş mantıklı düşünmeye başlıyorsun bak kavrıyorsun olayı :D namusu resim değil, davranışların ve yaptıkların belirler, bir başkasının hayatına zarar mı veriyorsun yoksa fayda mı sağlıyorsun önemli olan bu, ahlak, namus dediğimiz şey budur. Sen bir resim ile kendini ucuz duruma düşürmedin, asıl ucuz olan o bahsettiğin kişiler. Küfür etmeye bile değmezler.
Haklisin birde bunun gibiler namussuzluk damgasj vururlar degmezler hicbirseye ben cikar ve cinsellik icin bir araya gelmedim sadece sevdigimden ayrıldıgim ofkem bu sekilde çıkarmaya çalıştım resim onemsiz gördüm ama uğraşmaya bile degmezler
Ben resim ibaret degilim bunun gibi pislik karsilastim nasil davranacağım bilemedim gençlik tecrübesizliği toyluk diyelim utanmasi gerek karsidaki pisliklerin alet edendir
Adam oldurmedim zina yapmadim bu kadar naif olmayim yoksa cok üzülürüm
Tesekkurker biraz rahatladım
Hakkimi helal etmiyorum benim masumiyetim oynayan hesabi sorulacak neler yapan var ben masum kalirim namuslu olduğum için vicdan yapıyorum arsız degilum utanmak guzel duygu bir resim icin kendimi yiyip bitirecek değilim
Verilmis sadakam varmis saglikli dusunemicek kadar savruldum daha kötü duruma gelebilirdim
Abartma aw
Noldu kı
sen mi attın
Ne oldu ki
Nude mevzusu
Sen mi. attin neden
Kendimde olsam atmazdim saglikli dusunemicek kadar savruldum çünkü
Birinemi attn