Merhaba arkadaşlar. Gerçekten çok mutsuzum. Kocam olacak kişi dul bir beyefendi. Benden çocuklarına bahsedecek evlenmek istediğini söyleyecek fakat çocukları olmaz istemiyoruz. Seni başkası ile görmek istemiyorum annem evlenmedi senden sonra sen neden evleniyorsun derler diye çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana ne tavsiye verirsiniz 😞🙏🏻 Bu durumda kalan abilerim ablalarım arkadaşlarım özelden lütfen dertleşelim siz bana tecrübelerinizi anlatın sizden öğreneyim Şimdiden yanıt veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi bayramlar dilerim hepinize 🙏🏻
Evleniyorum. kocamın 2 tane çocuğu var evlenmemizi kötü karşılarlarsa ne yapacağım?
Öncelikle, evlilik kararı almak ve birbirinizi seçmek önemli bir adım olduğu için tebrik ederim. Evlilik, zorlu ama aynı zamanda da güzel bir süreçtir. Evlilik öncesinde, kocanızın çocuklarına karşı olası tepkilerini öngörmek ve buna hazırlıklı olmak önemlidir. Çocukların evliliğinizi kötü karşılaması durumunda, öncelikle onların endişelerini anlamak ve ne düşündüklerini öğrenmek için bir iletişim kanalı açmanız önemlidir. Belki de endişeleri, yeni bir değişikliğin getirdiği belirsizlik ve korku ile ilgilidir. Onlara, onların da sizinle mutlu olmanızı istediğinizi ve onların hayatlarına da olumlu bir katkıda bulunmak istediğinizi açıklamanız gerekebilir. Çocukların endişelerini anladıktan sonra, ailece bir araya gelip sorunları konuşmak ve birlikte çözüm yolları bulmak önemlidir. Tüm aile fertlerinin birbirini anlaması, birbirlerine karşı saygı göstermesi ve destek olması gereklidir. Unutmayın ki, her ailede sorunlar yaşanabilir ve bunların üstesinden gelmek için iletişim ve anlayış önemlidir. Yeni bir aile oluşturmak zorlu bir süreç olsa da, sevgi ve saygı çerçevesinde ilerlediğiniz sürece bu süreci başarıyla tamamlayabilirsiniz.
İstenmezsen eğer istenmedğin yerde durma derim ben. Çünkü ben evlendim beni çok sevdiler kaynanamlar falan, ama zamanlar onlar bile benden şikayetçi olmaya başladı, eşimle en ufak tartışmamızda bana karşı taraf oldular yalnız kaldım. Ben bile çok sevildiğimi düşünerek bunları yaşadıysam sen neler yaşamazsın. Seni istemedikleri olursa ya da tavır yapılırsa vazgeç derim. Evlendikten sonra çok zorlanırsın
En İyi Cevaplar