Kocamın ikinci karısı ve çocukları varmış. Ne yapacağım?

Henüz 17 yaşımdayken kocamla evlendirildim. Ailem özel izin verip evlendirdi beni. Hiç istemedim, çok ağladım ama dinlemediler.7 yıldır evliyim,5 ve 3 yaşında iki tane çocuğum var. Evlenmek yerine üniversiteye gidebilmeyi çok isterdim. Keşke cesaret edip evden kaçıp gitseydim. Şimdi böyle muhtaç olmazdım. Geçen hafta kocamın ikinci bir ailesi olduğunu öğrendim. Kendisi tır şoförü. Gittiği bir şehirde başka bir kadına imam nikahı kıymış.4 yıldır birliktelermiş ve 2 yaşında ikiz çocukları varmış. Kocam iki evi aynı anda idare ediyormuş. Diğer kadınla mesajlarını okudum. O da beni öğrenmiş. Kocamdan benden boşanıp ona resmi nikah kıymasını istemiş. Anladığım kadarıyla kocam onu oyalıyor. Öğrendiğim şeyleri henüz kimseye söylemedim. Çok çaresizim. Boşansam ailem kabul etmez beni. Annemle babam karnım doyuyorsa her şeye göz yummamı bekleyen tıyniyette insanlar. Okumama izin vermedikleri için mesleğim de yok. Çocuklarım çok küçük. Onlar için katlanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Kocamı zaten sevmiyordum, artık iyice nefret ediyorum. Sesi, yüzü midemi bulandırıyor. Onunla aynı ortamda olmaya dayanamıyorum. Kafayı yemek istiyorum. Ne yapacağım?

Kocamın ikinci karısı ve çocukları varmış. Ne yapacağım?