Her konuda düşününüz lütfen. ben kimsenin kalp içine girmedim mesala ya siz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben o kalplere sığamadim çünkü aşk ve sevgi nedir bilemedim. Bana verilen sevgilerin değerini bilmedim. O yüzden de çok kapıyı kendim çıkıp kitledim.
Ben hiç yaşamadım. birini ilk kez çok sevdim, şu an sadece akışa bıraktım. Allahın kısmet edeceği tarihi bekliyorum.
Ya ne Allah'ı moruk. Oturduğun yerden bir şeyi elde edemezsin. Şu kendi eliniz de olan şeylere dini katmayin. Sen mücadele vermezsen veya kendini göstermezsen kız nerden bilsin?
La oturmuyorum karşı tarafa gerekeni yaptım. şu an kafası karmakarışık ondan gelecek duruma göre hareket edecem yaw
Öyle yap o zaman. Hayatınla alakalı kararları sen verirsin bir başkası değil
Artık kendime moruk diyecem. çok güldüm bu lafa
Moruk gibi davranıyorsun çünkü
Olacak da sadece beklemesi çok canımı acıtıyor, hislerim olacak diyor. sadece ondan gelecek en ufak bir olumluluk durumunda her şeyi yapacam ve yapabilecek durumdayım.
Yapma moruk. Senin dünyana girmediği sürece hiç bir şey yapma. Senin sevmediğin şeyleri yapıyorsa da uzak dur. Seven kadın sevdiği için her şeyden vazgeçer. Vazgeçmiyorsa sevmiyordur
Ben de her şeyden vazgeçecem bir o gelse onu her şeyiyle sevip, sevmediği her neyse kabul edecem.
Yanlış yaparsın. Ondan sonra seni istediği gibi kiskandirir damarında gezer çıldırır bir şey diyemezsin. Seviyorsa sana uyacak adam akıllı duracak. Durmuyorsa bırak gitsin. Gelecek düşündüğün bir kadın senin dünyana girmek zorunda. Girmiyorsa kendini uzersin. Çünkü biz erkekler mantıksal düşünür ve ilişkinin ileri boyutunu hesaba katariz. Kadınlar duyusal düşünüp ilişkinin içine ederler.
Ya @kirilmazrakisisesi ben hiç sevilmedim bir sevsin o yeter (nefes alsın değil yani) ben hiç aşık olmadım. Açık söyleyeyim hep bana gelen çok kız oldu sadece arkadaşlık yaptık. İlk kez böyle oldum. ilk aşkım o. ilk gönül gözüm. Bir sevsin gerisi benden. ona kurban olurum inan.
Tamam kabul yeter ki gönlün güzel olsun @kirilmazrakisisesi
Bro inan bana sevilince de sevemiyorsun, nasıl bitircem diye düşünüp mecbur kalp kırıyorsun. Bu daha kötü. Ben de hiç aşık olmadım son ilişkime kadar çünkü aşkı bilmezdim. Hızlı bir hayat yaşadım çok takmadım kimseyi. Keyfe keder yani. Şimdi aşık oldum ama yine de doğrularımdan vazgeçmiyorum. Bir kadın seviyorsa senin için bir şeyleri göze almalı. Almıyorsa gerek yok
Aşık olsan da kadın dünyana girmeli. Girmiyorsa boş ver. Çünkü biz erkekler hayat boyu mücadele etmek zorundayız. Hayatımızi kolaylaştırmiyorsa bir kadın, bize aşık değildir net.
Haklısında şu an elimde ona karşı duracak gücüm yok. Sel olup bana aksa yel gibi alıp götürecek beni. nereye savurursa savursun.
O göze alsa ben kendimi göze alacam ona karşı
Bro dediğim gibi. Dünyana girmiyorsa kadın teslim olma. Sonsuz bir aşk istiyorsan kadın senin kurallarını kabul etmeli. Çünkü sen geleceğe odaklısin o ana
Ben daima ileriyi düşündüğüm için şu an şirkette 2. numaralı adamım. müdür yardımcısıyım. O gelse tek eksiğim tamamlanacak. çok sevsin yeter beni
Oho sen işi maddiyata dönmüşsun. ben boşa konuşuyorum. Moruk seni sevecek kadın senin için bir şeylerden vazgeçer. Vazgeçmiyorsa gerek yok bunu anla. Sen seviyorsun anladık da o sevmiyorsa gerek yok
La öyle değil. ben geçici işlere yokum demek istedim. dedimya ilk kez aşık oldum. aptallaştım. ne yaptığımı ben bile bilemez durumdayım
Geçici işlerde ben de yokum. Kalıcı olandan da emin olmak zor. Dünya çok değişti moruk. Modern dünyaya sevmiyorsa aşık olduğun kişi peşini bırakma. Senin dünyana uysun. Modern dünyanın kölesi olmuşsa sektir et
Şu an bilsem ki gerçek fikrini bu içime giren bu sevgi/aşk belası her neyse ebediyen içimde kalacak ölmek bunun yanında hiçtir.
Bir şeylere düzelmedikce ölsen bile boşa ölmüş olursun. Bazen en iyisi gitmektir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!