Kendini var zannederken yok olduğunu, kendini yâr zannederken misafir dahi olamadığını anladığında, sessizliğe gömülür insan.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Akıl Hastanesinde bir meczuba sormuş Doktor.
Zaman nedir demiş. Verdiği cevap o kadar düşündürücü ki; zaman, ölümü Hâk edebilmek için Allah'ın bize tanıdığı süredir.
Hâk etmek içi kapıda bekliyoruz zaten. Kapıdan kim girer bilemeyiz. Belki bir Azrail belki de bir dost. İnsan yalnızlaştıkça bu Dünyadan soğur imiş.
Yağ, din, yeniden doğ. Karıncaya dahi kendi ağırlığının onlarca katı yük veren ama onu incitmeyen gücü unutma! Çünkü sen O nun için ve dünyanın herhangi yerindeki biri için BİR TANESİN..
Belki de o kapıdan hiç içeri girmemişizdir kim bilir..
Sanki ben doğdum doğalı, geldim geleli orası hep benim yerimmiş gibi. Hizmete en açık, kapıya en yakın ve gözden en uzak o yer. Hemen çıkabilirim diye değil, başka tarafta yerim olmadığı için.
Cevap
6Cevap
Evet oldu maalesef
Evet hiç girmemişiz o kapıdan hep dişardaymışız meğer
Fani bir kiracıyız. Ev sahibi evden çıkaracak eninde sonunda. Fazla da kasmaya gerek yok
Oturmaz miyim hiç huyumdur sanarım misafir olmadığım yüreklere kanarım
ve hislerini avuçlarıyla toplar , yolların ayak izlerini göstermediği karanlık bir dünyaya yol alırsın
Aslında mevlüt falan olduğunda kalabalık oluyo mecbur kapı dibinde oturabiliyorum bazen
Hemde baş köşedeyim zannederken..
Ne güzel anlatmışsınız
İnmesi kolay olsun çaresizliği..
Eşikte bile oturdum offf
Evet
Her zaman kapıya yakın otururum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?