Yanımda efendi efendi oturan bir çocuğa düştüm daha iki gün önce. Böyle hoşlanıyorum hoşlanıyorum sonra yolculuk bitip de eve gelince üzülüyorum bir daha göremeyeceğim diye😄
sizin otobüs veya metro aşkınız oldu mu hiç?
Yanımda efendi efendi oturan bir çocuğa düştüm daha iki gün önce. Böyle hoşlanıyorum hoşlanıyorum sonra yolculuk bitip de eve gelince üzülüyorum bir daha göremeyeceğim diye😄
sizin otobüs veya metro aşkınız oldu mu hiç?
Ankara'da koru metroda inip yaşamkent otosbüsüne biniyordum rutin olarak. Haftada en az 2-3 kez görüyordum. Artık sima olarak birbirimizi tanıdığımız için göz göle gelince tebessüm ediyorduk birbirimize. Ama hiçbir zaman cesaretimi toplayıp konuşamadım. Hep içimde bir ukte olarak kaldı.
Aga bee ben de bir tane çevik kuvvete aşık oldum. Haftada birkaç kez mesai çıkışına denk geliyordum sanırım diğer günler nöbette ya da izinde oluyordu. Yanına mı oturmadım, telefonla konuşur gibi yapıp vatan milletten mi bahsetmedim, polisler hakkında araştırma yapıp değişik mesleki terimlerden mi bahsetmedim. Neler yaptım neler. Sürekli dinliyor dinliyor hareketleniyor ama tık yok. Asla tepki vermiyor camdan dışarı bakıyor. farklı duraklardan iniyorum bazen. ben hangi durakta insem o da orada iniyor ama. Yav iki gözümün çiçeği ilk adımı niye benden bekliyorsun BEN DAHA NASIL BELLİ EDEYİM? 😅😅😅
vay be.. Çok güzel bir olay yani, umarım gereken adımı atar beyefendi :D
Ay beyefendi biraz daha susarsa telefonda “uyuşturucu taşıyorum tiner kokluyorum” falan diyeceğim en sonunda. Belki o zaman bir reaksiyon gösterir😅😅
Umarım sizinki de adım atar diyeceğim de kesin senden adım bekliyordur o😂
hahaha güzel taktik, işe yarar. Benim iş yattı zaten, kendisini uzun zamandır görmüyorum.
Nasip bee
Cevap
10Cevap
Hayır bir kadını tanımadan nasıl aşık olayım. güzellik önemli değil benim için içi boş olmasın da asıl
Ee tabi oluyor bakışıyoruz sonra hemen iniyor hayır yani hemen gideceksen ne diye aşık gibi bakiyosun 😅
Bir sefer bir kız otobüse binerken bu çocuk tam benlik ya falan demişti he he
Otobüste yan yana otururken instagrama girmiştim kullanıcı adımı görüp takip göndermişti :/
bu tekniği deneyebilrsiniz ajshaj
0.75 miyop 1.25 derece astigmatım, gözlük takmıyorum. bana direkt açılırsanız sevinirim
o zaman sen instagrama gir belki takip ederler nsjsks
instagram kullanmıyorum
boş ver o zaman ne uğraşıyon
uğraşmıyorum
ohoo hemde kaç kere bıır gıder bırı gelır ujulme
😅😅
Beğendiğim oldu ama aşık olmadim
Kısa süreli olmuştu otobüste bitti arkası gelmedi
bazen oluyor ama tanışma ihtimali pek yok.
Oho hepimizin başına gelmiştir
Gt yokmu sizin ordqa
@EskisehirliAdam yok
Canin sagolsun
Mola da konuştuklarım oldu öyle aşk falan değil sigara içimi sohbet vs.
Mahmutbey metrosunda oluyor sürekli
Herkesin olmuştur bir beğendiği ndkdkdkd
Hergun😄
Git konuş kuzum sende kaçırma
Oldu
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?