İlla otobüs olmasına gerek yok. Kısa sürede oluşan yüksek çekimler diyebiliriz. İlla aşk diye adlandırmayalım, çekim diyelim.
Yıllar yıllar önce böyle bir şey başıma gelmişti 😃🌬️💨💨
Oldu mu sen de hiç?

İlla otobüs olmasına gerek yok. Kısa sürede oluşan yüksek çekimler diyebiliriz. İlla aşk diye adlandırmayalım, çekim diyelim.
Yıllar yıllar önce böyle bir şey başıma gelmişti 😃🌬️💨💨
Oldu mu sen de hiç?
Bir keresinde dolmuşta bir kızla bakışıyorduk dolmuşta kalabalıktı yanımda yer boşalınca yanıma oturdu elim ayağım birbirine girdi en son dayanamadım abi müsait bir yerde diye seslendim dolmuşçuya kapı açıldı ben dolmuşun durduğunu düşünerek ayağımı yere bastım dolmuş hala hareket ediyordu direğe tutunarak rahat 10 metre yerde sürüklenmişimdir 😂
Hahahaha sesli güldüm ya 😂
Bu durumda aşkın gözü kör diyebilir miyiz
Aşkı bilmemde benim gözler kör miyop 3.30 astigmat 3.25 😂
Buna rağmen kızı gördü isen daha iş var o gözlerde var 😃
Bi gün otobüste düşerken kafayı kaldırdım bir kol gördüm kuzenim vardı yanımda onun kolu sandım Yapıştım o kola neyse toparladım filan sonra kuzenim soruyor bahar sen kimin kolunu tuttun diye. Senin dedim hayır diyor gülüyor 😂 neyse baktım çocuğa canım canım işler yapmadı yoksa dövecektim filan diyor. Otobüste yaşadığım en tuhaf şey bu aşk etkileşim olmadı olacak kadar insanlara bakmıyorum
Evet yaşadım. Hatta bu şarkıyı son ses arkadaşlarımla arka beşlide otururken karışık doldurduğum kasetin ilk başına koymuştum. Tabi şöför kendisi düğün dönüşü son ses bu şarkıyı söylerken bir yandan o kornaya basıp duruyor. Çok güzel bir gündü😬😬😂anılar anılar gözümde canlandılar😬😬😂
https://www.youtube.com/embed/S1bxP3IadK0Heyt bee neler olmuş 😂😂
Geçen sene aynı bu saç kesimine sahip kızıl saçlı bir kız görmüştüm. Bu saç kesimine hastayım zaten. Üstünde asker yeşili bir palto vardı. O kıza tutulmuştum. 3-4 durak sonra indi, mental çöküntü yaşadım. Kalbim acıyor
Cevap
25Cevap
Hayır hiç böyle bir şey yaşamadım.
hayır başıma hiç böyle bir şey gelmedi ama yaşamak isterdim.
Aşk değilde liseye giderken okula yakın okul vardı çocuk orada okuyordu bizde aynı yerde oturuyorduk sabah akşam görüyorduk yani. Gözlerini dikip bakıyordu habire ben de niye bakıyor diye bakıyordum hiç konuşmadık 2-3 yıl öyle baktık jajaj çözememiştim boş boş bakıyordu ama otobüs değildi bu tramvaydı 🤣🤣
Askimbelkibirgun bu kullaniciyi taniyomusunuz
Hic sorma bu KS de
Ben senin sevdiginim diyo bana
Bu kisi ben senin sevdiginim diyo surekli kalp opcuuk atiyo bana okuldaki herseyi biliyo
Soruyu görünce aklima geldi ve o ara Yalın'ın cornetto yaz şarkilari vardi ya aynen onun gibi bir sey yasamistim sonrasi klipteki gibi devam etmedi tabii 😀
😃 Ah bee
Ya o klip süperdi ama klip işte 😄😄
Pala bıyıklı şoföre vuruldum. O’nun o kara pala bıyıkları , yumoş gibi göbüşü , döşünde ki siyah beyaz kıllar aldı beni benden 😂
Yok yengeç yaşamadım
Siyah beyaz kıllar Beşiktaş seviyoruz herhalde 😂
Beşiktaş’ı tutuyorum ama tek bir futbolcusunu bile tanımam 😂
En azından ben tutmadığını halde tanımıyorum hiç birini. Sen tuttuğun halde tanımıyorsun 😂😂
Yaşamadm kalsn o ter kokusu icinde aşk filan yaşamayamam ben
Bozdun bütün ambiansı 😤
Kalabalk zaten bakışsam ne bakışmasam ne it kopuk serseri cogu zaten
Senin gibi bir çiçek varsa, bir başka çiçekte olabilir orada. Çoğunluğa bakma, illaki çıkar.
Tabi sana otobüste millete bak diye nasihat vermiyorum 😂 bakmamak en iyisi.
Ya aşk insana her yer de rastlayabilir aslnda ama daha otantik bir yeri tercih ederdm
Tercih ettiğin yerde bulursun. ✨
Evet evet küçücük bir çocukken belki olmuş olabilir 😄
Her zaman küçücüksünnn
🙄🧐🧐🙄
Küçük olmak sinirli olmanı gerektirmezz
Sinirlendiriyorsunn
Barışalım 💐
Tamam
Hayır ya yengeçler hemen barışamaz hayır 😅
Yengeç - Yengeç olunca böyle oluyor 😬
O bile platonikti anasını satayım bende şans mı var. Bari onu doya doya yaşa dimi dksj
Fkdks durmak yok, yolculuklara devam. Bir de uzun yol otobüs yolculuklarını dene fjsk

1 yıl falan önce metrobüste biriyle numaralaşmıştık Filistinli çıkmıştı sonra ortak bir dilde anlaşamadığımız için başlamadan bitmişti kdmdmödöf
Bakıyorum ama amca ve teyzeler var otobüslerde 🙄 yakışıklı hoş bir beyefendi yok ki
Zaman farkından yoklar herhalde 🤔
Bilmiyorum artık niye yoklar. Bu gün markete girerken polis arabası gördüm. Polis beyin tipi orta halliydi eline baktım yüzük, önüme döndüm. Gerçi yüzük olmasa nolacakti ki. Yere mendil mı atacaktım 😂
😂😂😂 Kendi mantığım ile kendimi döverken ben
Yani kendi kendimi döverim başkasına gerek yok 😂
Şakası bir yana, yüzük olmasa numara isteyebilirdin. 😬
Ayıp olmaz mıydı ya da yanlış düşünmez mi? Ben dindar bir insanım tesettürlüyüm
Aykırı bir amacınız yok sonuçta. Ciddi ilişki istiyor iseniz ona göre davranırsınız zaten.
Karşı taraf yanlış anlarsa da bu da onun sorunu.
Haklısınız ama benlik değil. Zaten yaşımdan 8 yaş küçük görünüyorum. Beni küçük sanıyorlar
Sanmayan birileri ya da kabul eden biri illaki çıkar
Hayırlısı ya
Hayırlısı evet
hayır yaşamadım.. aşık olmak bu kadar kolay olmamamlı ssjs
Tamam ya illa aşk değil, çekim de olabilir 🧐
yakışıklı bir çocuk görmüştüm vayy bee demiştim sayılır mı 🧐
"Vay bee" dediğin için sayılır fjsks
sayılsınn sjsh
Hayır, ben ilk görüşte aşka falan inanmam.. Birini tanımadan bir şeyler hissedemiyorum ben.. Keyifli geceler.
aşk demeyelim tek taraflı bir tanışma isteği. olmuştu
Otobüse binince sağa sola bakmam ki camdan disariya bakarım. O yeni mi çıktı la havle...
Evet, tam 5 durak sürdü ve bitti... İndi, beni terk etti 🤭
En son ne zaman otobüse bindiğimi hatirlamiyorum ama o dediğin ask degildir
Etrafıma bakıyor olsam belki yaşardım, bakanlar oluyorda umrumdışı işte
Çok bakıştığım oldu hoşuma giden de ana öyle bir durak ötede bitti
Evet oldu bakışmalar falan.
Ben otobüs nefreti yaşıyorum öldürecekmiş gibi bakanlara denk geliyorum.
Isparta da okuyanlar 12 numarayı hatırlar ve gözleri dolar bu soruyu görünce 🥲😅😂
Yok toplu taşımada mümkün olduğunca kimseye bakmıyorum
Yok ben o kadar kısa sürede insanları görmüyorum bile.
Otobüsle genelde korku yaşıyorum malum bulaşıcı hastalıklar var
o kısa süreli flörtler ah ah çok heyecanlı xmdmlwşwğqğ
Yaşamadım da ufak çaplı işler dönüyordu yolculuk sırasında
1 hafta önce yaşadım. Aynı otobüse bindik sonra aynı otobüsle aktarma yaptık ve aynı yere gittiğimizi fark ettik. Seni hâlâ unutamadım 566 çocuk🫶
566 çocuk unutulmayacak!
evet ya bi kere sabah 7.30 gibi okula gidiyodum yağmurdan etraf gözükmüyodu cocukla bütün yol göz göze geldik kafasını cama cevirip güldü falan ben indikten sonra da baktım o da baktı gitti sonra gercek askımdı <3
Yok otobüsü aldığım zamanlar öğrenciydim ve sivilceli ve kaşlarımı almıyordum o yüzden galiba
Yaşamayan bizden değildir
Cookkkk , hatta benim mahallede inince bende indim peşine iniyorum sandı döndü arkasını tersledi , bende burada oturuyorum ilerki apartman diyince utancından kıpkırmızı olmuştu
Evet bir şöföre aşık olmuştum aynadan bana bakiyordu bende ona.
Ortalama 2-3 günde bir ya otobüste ya da metroda oluyor 😂 Yani ben şöyle düşünüyorum o an çevresinde en iyisi hangisiyse gözüne kestiriyor ineceği durağa kadar zaman geçiyor gibime geliyor😂
İki abazanın rastlaşması ve birbirinin abaza olduğunu anlaması durumu. Yaşadım.
Aşk yasamdim ama en yakışıklı erkekleri herhalde metroda gördüm genelde... Biriyle bile merhaba diyemedim ya😂😂😂
Hiç aşık olmadım ki😄
Ne zaman olmayı düşünüyorsunuz 😃
Kısmet 😃
Her otobüse bindiğimde mutlaka birileriyle kesişiyorum inince sil baştan... Ama aşk ne alaka kısacık otobüs yolculuğunda
Hayır yaşamadım.
Agri hanım, özel taksilerden otobüse binme fırsatınız mı oluyorda böyle bir şey başınıza gelecek?
Uber mi tercih 😃
Sende benim gibi minibüs mü tercih ediyorsun fkska
😂😂
yok daha neler 😀😂😂
Gül de başına gelsin 😃
tövbe de 😂
Tövbee 😬
Otobüste okula gelip giderken aşık oldum ve sevgili olduk o çekimi hissediyorsun ya oluyor bi şekilde
Ay otobüs değilde yılbaşı gecesi durakta bekleyen bir bey vardı offf 🥵🔥
Hayır olmadı. Bakan kişiler oluyor ben de özellikle bakmıyorum
O degilde surtunen kiz cok oluyodu metrobuste metroda falan
Yaşamayan bizden değildir
yarım saat önce yaşandı
Otobüs çekimi yaşamadım hiç ☺️
Yok yaşamadım
Otobüse 2 defa binmişimdir, ama hiç olmadı
Bakışmadan ileri gitmiyor 😂 yaşamayın.
Hayır ama beğendiğim etkilendiğim oldu
Hayır, lisede olur böyle şeyler.
Durak aşkı yaşadım.