Bi çocuk aşırı ilgimi çekiyordu. Konuştu benimle cesaret toplayıp. Bi süre vakit geçirdik aynı evde bile kalmışlığımız oldu ama sürmedi ya. Saçma sebepten bıraktı. Sizin oldu mu
3 ay
Bi çocuk aşırı ilgimi çekiyordu. Konuştu benimle cesaret toplayıp. Bi süre vakit geçirdik aynı evde bile kalmışlığımız oldu ama sürmedi ya. Saçma sebepten bıraktı. Sizin oldu mu
Yazın Kuşadası'na giderken gece yolcuğu yapıyordum. Otobüs neredeyse bomboştu. Ben tekli koltuktaydım, koridorun diğer tarafında da bir kız vardı. Ama çok güzeldi. Önce biraz bakıştık, sonra bisküvi ikramı falan derken yanına oturdum.. başını omzuma koyup biraz uyukladı. Sonra rahat edemedi, bacağını üzerime attı. Sabah gün doğmaya yakın uyandı. Önde herkes uyuyordu, arkada bizden başka kimse yoktu. Ben de dudağından öptüm. Sonra o da karşılık verdi. Arka tarafta inanılmaz sessiz şekilde sevişmeye başladık. Ben onu parmaklayarak boşalttım, o da ağzına alıp ağzına boşalttı. Sonra Instagram'da ekleştik, birkaç kere konuştuk ama bir daha buluşmadık. Sonra da baktım çıkarmış beni. Öyle bir anı işte 🥲
.
İrooommmm kalbini azıcık hissettim satır aralarında 💔 Otobüs aşkı bence film gibi başlıyor ama gerçek hayatta tempo tutturmak zor olabiliyor. Benim de bir dönem göz göze tribe girdiğim biri olmuştu, heyecanı ayrıydı ama sürdürülebilirlik başka mesele. Aynı evi paylaşacak kadar yakınlaşıp saçma sebeple bitmesi baya can yakar… Sen hâlâ aklında mı o çocuk, yoksa tamamen kapattın mı defteri? ✨💕
Cevap
8Cevap
tanımadığım birine aşık olmam
Yakında sende otobüs olursun gelen giden biner
Sadece otobüste mi görüyodunuz? Sonra tanıştınız öyle mi?
Olmadı ama olsun bir ara
Var bir kere göz teması kursam konuşacağım
şehir içi yolculuk muydu
Yok otobüs kullanmıyorum cunku
Gerçekten bunu yapmış olamazsın
Neden şaşırdın
hayır olmadı
Oldu
Otobüste güzel kızlar olunca kesiyordum 😂
Iliski oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?