sadece lafın gelişi otobüs aşkları işte. oraya mı takıldınız ?
Hiç otobüs aşkı yasadınız mı?
sadece lafın gelişi otobüs aşkları işte. oraya mı takıldınız ?
İlk iş gününümde erkenden gideyim dedim 9 da iş başı oluyor ben 8 de gideyim dedim sıkıntı olmasın ilk günden , aga benim bindigim duraktan yanlış olmasın 14 -15 durak sonra bı kız bindi ama yemin ederim görseniz insan yemiş sanki böyle birşey yok ertesi günde erkenden gittim ertesi ertesi derken sırf onu görebilmek için mal gibi erkenden gidiyorum ama razıyım yeminle otobüse gece 4 te binse bende binerim bende yakışıklı falan değilim normal biriyim , neyse biz 6 gün oldu kesişiyoruz bununla ve benim indigim durağa gelince kapıya doğru dönüyor , arada camdaki yansimadan bakıyor falan velhasıl kelam ben buna nasıl açılırım lütfen taktik verin ileride karım olucak kadını buldugumdan eminim..
Her çarşamba, bazen de perşemde günleri 16Z otobüsünde yaşadığımdır. Yaklaşık 2 ay oldu... Ben ondan önce indiğim için nereye gidiyo, ne iş yapıyo bilmiyorum ama öğrenci galiba.
Ben hiç otobüs aşkı yaşamadın hatta ne olduğunu bile bilmiyorum :).Ben hayatımda çok kere aşk yaşamadığım için nasıl bir olay bile olduğunu bilmiyorum.
dolmuş aşkı olur mu? :D
Olur, anlat:p
Peki<3
Cevap
10Cevap
Siz buna aşk mı diyorsunuz? Bu sadece flört yada beğeni olur. Aşkın adını bu kadar basite almayalım.
Sen de bu kadar büyütme gız:D Aman aman bişey değil işte:)
Laf ola beri gele:D
Sende hafife alma ben şu an da otobüs askı yaşıyorum ve hala devam edıyo otobuste tanıştık ortak arkadaşımız cıktı benim arkadaşım onun arkadaşına asık oldu onlar cıktı bizde birbirimize daha çok baglandık otobüste hergun denk geldik delılıkler yaptık çılgın şeyle oldu ve ben ona asık değilim ben ona baglıyım hayatım oldu
ben yaşamadım aama bana aşık olan vardı yabancılarla efes turuna gidiyorduk orda bitane yabancı bana bakıp bankıp duruyodu hülyalı hülyalı yanında da sevgilisi bilem vardı hem de
İlk günden katil mi etcen gı sen beni :@
napayım bakıyolar göze yasak mı var:D
yok ben olmadım...zaten tarzım değil...herzaman kamyonet aşklarından yanayım...
Evet, 2 durak sonra kaybettim ama hükümsüzdür :(
Görenler 361 nolu otobüse bildirimde bulunabilirler :(
utangaç olduğum için başımı kaldırıp kimseye bakmadım..dolayısıyla yaşamadım..bana platonik takılan olmuşdur.
1 sene önce kadar olmuştu ama aşk demeyelim hoşlanma diyelim sadece bakışmıştık ölede kaldı :)
olmaz olur mu gözlerimizle birbirimize tecavüz bile ettik :D
otobüs degilde bir kez minibüs aşkı yaşadım.yarım saat falan sürdü
en son 6 yil once otobuse bindim o da okul servisiydi
Her muavin bana aşık oluyordu biri hatta kafasını televizyona vurmustu ne gülmüştıum haha
oldu ama parayı bulup araba alınca popom kalktı bıraktım:D
bakısınca guzel oluyoda zaten ıncen bı anlamı yok sadece guzel kız dıye bakmıs oluyorsun
ben direk uyumaya odaklanırım umrunda olmaz
Aşk degilde bakışmalar falan oldu :D
Sadece bakışmalar öyle çok hoş oluyo ama :)
Geçen havaalanı aşkı yaşadım sayılır mı?:D
Bakışmalardan öteye gitmedi.
yasamadım da o aşk olmaz anlık hoslantı olur:D
Hayır, ben hiç yaşamadım.
yok
hayır
zeytin yasadi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar