Hani otobüse binersin göz göze gelirsin sonra arada bir elektrik olur. Onun gibi bir şey. Neyse ben bir otobüse bineyim güzel bir kızla birbirimize aşık olalım 🙄

Hani otobüse binersin göz göze gelirsin sonra arada bir elektrik olur. Onun gibi bir şey. Neyse ben bir otobüse bineyim güzel bir kızla birbirimize aşık olalım 🙄

Ex enişte bu konudan çok muzdaribim. Neredeyse her gün metrobüs kullanıyorum ve inan her gidiş 5-6 kıza aşık oluyorum dönüşte de aynı şekilde 5-6 kız aşık oluyorum. Tamam ben aşk adamıyım zaten Atilla İlhan misali bunun farkındayım da artık bünyeme zarar veriyor. Her güzel kız gördüğümde kalbim pır pır atıyor.
Bir tane reklâm yıldızı ile aynı toplu taşıma da olmama rağmen tatildeyken hiç rahatsız etmedim. Bir tane sınıf arkadaşım vardı. Benden hoşlanıyordu. Ne zaman tatile girsek beni unutuyor gibiydi. Ne zaman okula dönsek bana bakıp duruyordu gizlice. Neyse, günlerden bir gün yine sınıfca toplu taşımadayız yine sihir yapıyorum. Ben olmadım da bana bakanlar oluyor işte. Sapıkça bakanlar da oldu.
İşte güzelliğim ile erkekleri kendime kilitliyorum 😻.
Ahaha otobüs aşkı mı sjdjk. Şehirlerarası yolculukta biri bana olmuştu galiba. Beni düşmekten kurtarmıştı sonra arkadaşını zorla kaldırıp yan tarafıma geçti sarışın yakışıklı biriydi. Bana yan derin bir bakış attı aynı filmlerdeki gibi sjsjsj kahkaha atmamak içn kendimi zor tuttum davranışlarından dolayı yol boyu telefondan bir şeyler izliyormuş gibi yapıp güldüm😂
Hayır hiç toplu taşıma aşkım olmadı bunu da çok saçma buluyorum zaten insan tanımadığı birine nasıl aşık olur.. sırf görünüş olarak etkilendikleri için buna aşk diyorlar.. ama bu aşk değil aşk denilen şey gerçekse bile zamanla olan bir şey tanımadığın kimseye aşık olmazsın.. ama bu tür kişiler metro da ya da toplu taşımada direk birilerinden etkilenirler
Cevap
28Cevap
Ahhaha😂narcos aşklarımı genellikle otobüslerde bulmak gibi kötü bir huyum vardı. Hatta bir kere otobüse bindim tanıştım ikinci binişimde aynı çocuk ödevimi yapmıştı.
Ama şu anda otobüs tercih etmiyorum. Tercihlerimin en leveli Lamborghini 😃 aşk en güzel otobüste yaşanıyor ben Lamborghini tercih ediyorum 😂
Çocuktum daha 10 14 yaşlarında kuzenim ben ve kardeşim gezmeye çıkmıştık domdorma almıştık minibus gelince bindik minibüste yiyordum dondurmayı sonra arkada otururken en önde yasitlarimda bı çocuk bana bakıp bakıp duruyordu sinir olmustum ne bakıyorsun lan demek gelmişti içimden sonra bu çocuk bizim eve yakınmış meğer ve bizim sokağa gelmiş dovus kursuna gidiyordu hatta aman aman uzak olsun bu çocugu diğer günde otobuste gördüm vs şimdi büyüdüm şimdi nişanlıyım 😂😂😂😂 ama tabi nişanlıyim çocukluk yahuuu çapkın insanlardan da gına geliyor gerçekten. Gönlümüzü eglendiricez diye otobüste ona buna bakıyorlar. Tacizdir bu diyorum. Nasibimle mutluyum evlenicez inşallah.
Evet önceden olmuştu mesela 21 durak falan bazı durakları hiç sevemiyorum bir anda doluyor olsun şehri istanbulu yolculukta izlemek bu durum hoşuma çok gidiyor anlamlar katıyorum her durak ve her semlerde notlarım bile var orası uzun öyle aşkımı anlamam için 😊🤷♂️
Eheh oldu tabi. Eşek gözlü bir kari varidi dinlenme tesislerde sırf daha yakından görmek için titreye titreye karşısında sigara içiyordum buz gibi havada 😃
Yani Ben hayatım boyunca özel durumumdan dolayı çok toplu taşımaya binen bir insan olmadım Çok küçüklük dönemlerinde birkaç defa bindim ama yetişkin ve ergenlik dönemlerine geldikten sonra hiç toplu taşıma kullanmadım. O yüzden de hiç öyle bir aşkım olmadı zaten ona da aşk denmez ki hoşlantı denir. 😊
Ay metroda kahramanıma aşık olmuştum akskskdkskdkd o kadar kalabalık bir erkek grubunun ortasında kalmıştım ki aralarından bir yiğit bana kendini siper etmişti 😂😂😂
Toplu taşımaya binmiyorum pek. Binmek gerekse bile özellikle de gözlerimi herkesten kaçırıp telefon ekranına odaklanırım. Olmadı en rahatı, güneş gözlüğü takmak 😃
Aşk meşk olmadı ama yakışıklı, güzel insanlar var. Özellikle yakışıklı. :d
Demek ki bana da denk geldin
Genelde telefonuma ya da yola bakıyorum. Akçaabat'a giderken teyzeler bizimle sohbet ettiği için pek aşık olmaya vaktim olmuyor otobüste
Ya hiç olmadı. Kendimi tutamıyorum birisi ile göz göze gelince ister istemez o kişiye kilitleniyorum ben öyle cilve falan yapamıyorum ağckdlaşs
Geçen metroda bir kız öyle güzel baktıki 20 saniyelik kısa bir flört etmiştik.
E güzel baktı şimdi yalan mı söyleyeyim.
İki duraklık sevdalarda gözümüz yok..
Metroda herkes birbirine aşık oluyor ya bu bir kanun olmazsa olmaz djsjssk
Yok olmadı ama bu kız ne bakıyor mal mal dediğim olmuştu 😂
Olmaz mı üst geçit aşkı bile oldu kalabalık arasında yürürken falan 😂😂
😂😂
😂😀 Biz ona aşk demeyelim de göz göze geldiğim birileri oluyor illaki
Aşk değilde hint dizisi çekiyoruz mübarek 50 kere bakışmadan sonra iniyolar otobüsden 😂
Nazlılar
Toplu taşıma da tanışıp 1.5 yıl ilişki sürdürdüğümüz oldu maliiiseff😂😂
Son derece
Toplu taşıtlarda ya uyuyorum ya kitap okuyorum ya da müzik dinleyip yolu izleyerek kafamda klip çekiyorum. Kimsenin yüzüne bakacak zamanım olmuyor. O yüzden toplu taşıt aşkım henüz olamadı.
Olmadi. Ozellikle önüme ya da disariya bakarim. Hayatim yeterince yorucu. Kimseye aşik olup
dert edinmek istemiyom
Çookk 😂
Yol boyu aşık olmanın keyfini çıkarıyorum muhteşem iyi bir şey
Lisede iken olmuştu büyüdükçe romantik değil sapıksı gelmeye başladı bakışlar 😂
Hayır olmadı. Otobüse çok çok nadir biniyorum zaten. bindiğimdede çevremdekiler umrumda olmuyor :d
Her gün kullansan da haftada 1 falan çıkıyor en fazla
Otobüs kullanmayalı seneler oldu, dikiz aynasından eşime bakıyorum 🤭
Otobüse binmeyeli 10 yılı geçti, ışıklarda Yanyana duran adamları kestiriyorum.
Bakışıp durduğumuz olmuştu ama aşkım olmadı toplu taşımada.
Aşk değil ama güzel, etkileyici kızlar ile göz teması oluyor yol boyu 😅
Sadece yol boyu karşılıklı flörtöz bakışlar atılıyor, sonrasında herkes kendi yolunda gidiyor yine..
Hayal dünyasından yol yakınken geri dönün..
Sadece okul dönemlerimde bindim, aşk yaşamadım
Güzel olduğumu düşünüyorum ama otobüste hep bana sapıklar denk geliyor nedense düzgün insanlar denk gelmiyor umarım sana iyi bir kız denk gelir eğer otobüse binersen
Toplu taşıma da bir an önce bitsin de şu kötü kokudan kurtulayım bir an önce yoksa çıkartıp deodorant sıkacağım millete diye düşünmekten etrafımdaki insanlara odaklanmam
Hayır olmadı...
Gözlerinin derinliğine baktığım birisi olmuştu
Olmadı sanırım lakin aklıma Arap sanıp
Tanışmak isteyen erkekler geldi
Birde Arapça konuşmaya çalışıyordu biri hahah
Toplu taşımada kalan bir aşk 🫠
hergün oluyor bir şeyler. Bir keresinde uzun yolda olmuştu. Sonra birlikte eve geçtik. Dansçıydı. Hiç unutamıyorum.
Evet 14 yaşındayken falandı sanırım.
Göz göze bakıştığim olmustu. d
Oo hızlii
Sakinn olun bakıştık trenin öküze baktığı gibi ve durakta indi gitti. sfsfsds
O bile yok ya ne faul bir hayat 😂
Hayır olmadı. Saçma buluyorum.
Bi kere gördüğüme aşık olmam
Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum xd
ergenliğimde her gün : )
Gözlerimin aradığı kişiler olmuştur.
Otobüste bi kere muavin çok yakışıklıydı
Hoşlandığım biri olmuştu
İlla oluyor da adim atamiyorsun
Yok toplu taşıma çok kullanmam.
Hayır olmadı
20 seneden fazla olmuştur toplu taşımaya binmeyeli
olmadı hiç öyle
Aşk felan hikayede tek hatırladığım En arka
Koltukta otururken önüm boştu adam firen yaptı kız kucağıma düştü fırladı resmen millet Oooo felan oldu Kız pişmiş kelle gibi sırıttı bu kadar.
Toplu taşımanın tek cilvesi dcfvgbhnjmkölçş
Olmuştu zamanında ama bir boka yaramıyor
Hayır olmadı
Ergenken olurdu
olmadı
Cook
Olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?