Geçenlerde izban bindim tipim de bi o kadar dağınık bi yere yatılı gitmiştim ordan dönüyorum neyse bi koltuğa oturdum karşımda sarışın bi çocuk vardı kitap okuyordu tahmini 24-25 yaşlarındadır ben bindiğimde göz goze geldik ama kalabalıktı sonra ilerledikçe boşalmaya başladı bende diger koltuğa geçtim ve bu sefer tam karşı karşıya geldik ben telefonla uğraşıyordum oda kitap okumadı bırakmış bana bakıyordu çok utandım ama sonra bende kafamı kaldırdım onun gözünün içine bakmaya başladım oda bana baktı uzun uzun gözlerimizin içine Baktık ve sonra ki durakta çocuk indi onu nerden bulabilirim numarasını keşke ben alsaydım ya of
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk değil de rusyada metroda sevgili yaptım üatelik kız benim yüzümden tacize uğramıştı bana bacaklarını gösterirken başkası ellemeye kalktı onu
Ay ama tanışır tanışmaz kız sana bacaklarını mı gösterdi 😂
Sinem tanışmadan gösterdi zaten öyle tanıştık. Bacaklarına baktığımı farketmiş bir ara baktım göz göze geldik ve gözlerim tekrar bacaklarına kaydı ve sonra utandım bakışımı çektim ama az sonra tekrar bakınca oturuşu daha rahattı ve cüretkar ve öyşe görüncw gülümsedim bakışmaya başladık tabi bacaklarından alamadığımı gördü gözlerimi. Gülümsedi gerçekten güzeldi bacakları. Ve derken o manzarayı baika bir adam görüp hızlı davranıp yanına oturdu sohbet etme bahanesiyle ellemeye başladı kız onu tersleyip kalkıp karşıma gelip oturdu.
Ay çok tuhaf bi tanışma olmuş ama sizin için güzel sıradışı olmuştur ee sonra noldu sevgili oldunuz falan Şu an devam mı
Yıllar önceydi ilk rusyaya gidişlerimden biriydi. Ayda bir gidiyordum iş için ve görüşüyorduk. İşin ilginç yanı kızla tanışmamızda tacize uğradı ama aynı gün numarasını aldım ve akşam kumaalda buluştuk ve gelirken mini giymesini istedim açıkca bacaklarını beğendiğimi ve görmek istediğimi söylemiştim.
Yani tr ye göre orası daha rahat tabi ki ilginç falan değil bence onlar için alışılmış bi durumdur
Emin değilim alışılmış bir durummu diye çünkü gayet mğtevazi bir kızdı
Sen bakıyorsan onunda bakması normal hoşlandığı anlamına gelmez ki
Ben baktığımda o beni görmedi ama sonrasında ben telefonla ilgilenirken sürekli beni izledi
Daha görmen zor gibi keşke sende peşinden inip tanışmak istediğini soyleseydin.
Çok acelem vardı bi yere yetişmem lazımdı o yüzden yapamadım ama hala o gözleri hafızamda umarım bi gün bi yerlerde tekrar karşılaşırız ya
Umarim karsilasirsin ama bakiyor diye begendi kesin sanma bunun otobus versiyonunu yasadim soru olarakta sormustum numarami verdim ama gerisi husran oldu onun icin cokda takma kafana
Yaa erkekler gerçekten ne istediklerini bilmiyorlar
Aynen öyle onun icin tavsiyem hiç takma kafana sende boş gercekten bunu anladim bana bakan 3 ay bakip hergun boyle adım atmama ragmen bana boyle yaptiysa sende çok onemseme dengesizler cunku
Bu aşk değil, dış görünüş beğenme sadece ask deyio durmayın syna
Bak kardeşim aşkla dış görünüş beğenmeyi ayırt edersin bence ben ilk görüşte aşk olduğuna inanan biriyim göz göze geldiğimizde çok etkilendim o yüzden yazdım buraya da
Aslı senin için gerçekten üzüldüm ama kimsenin canım saçma ağzından çıkacak iki kelimeye de umut bağlamamalıyız zaten her zaman hayırlısı neyse o diyorum o yüzden
İlk görüşte aşk dedigunsadece dış görünüş görünüş, ne boş yapıyorsun ya
Nerden biliyorsun belki adam katil, belki dünyanın en karakter yoksunu erkeği, belki tek amacı aldatmak?
Ilk görüşte ask diye birsey yok, ben de kıza aşık olmuştum dış gorunusu iyi diye ama nefret ettim karakterini görünce
Etkilenmenin sebebi de çocuğun yakiskli olması zaten.
Tjrk kızlari neden mi aldatiliyoe, işte tam olarak bu yüzden
Otobuste kitap okuyandan hayir gelmez
Hahaha izban ya İzmir’in metrosu bence çok cooldu
Ankara mı
Hayır İzmir
Ben degılm uzgunum
Oldu
İletişime geçebildin mi
Bir kaç kere
Hayır
O iş geçmiş