Kürt bir çocukla sevgili olmak?

Sevgilim kürt ben türküm bu ayrışmadan nefret ediyordum artık. Üç yıldır da ilişkimiz var. Yakın zamanda ailemle tanıştıracaktım. Aramızda böyle Kürt Türk şakaları olurdu gülerdik geçerdik. Dün ben ona bir video gönderdim. Özgür demistasla Selahattin demirtasin ironi olan bı akrabalık videosu. Bir anda parladı bana. Sürekli bunu yapiyosun gözünüzde her Kürt terörist bizden olmaz kültürümüz ayrı uyusmayiz vs vs. Ne alakası var diyorum sen sürekli imasini yapiyosun zaten diyor. Ee şaka yapıyorum nee iması söyleseydin diyorum hakli olarak. Ben sana hdp ye vericem oyumu desem sen bana terörist demicek misin diyor. İyi de konumuzla ne alakası var bunun diyorum. Her Kürde terörist gözüyle bakiyosun çünkü diyor. HDP falan filan işleri olmadığını da biliyorum yani olsa 3 sene isim ne bu çocukla ama ne olduysa böyle oldu dün ve ayrıldık. Ben sana Kürt terörist imasi yapmadim diyorum yaptın diyo. Benim ailem Kürt diye ayrıştırmaz karşı degil diyorum senin ailen Kürt sevmiyo diyo napiyim ben anlamadim ki
Kürt bir çocukla sevgili olmak?