Yani Kürtlere karşı kin nefret yoktu içimde ama pek sevmiyordum da. Fakat aşık olduğum deli gibi sevdiğim adam Kürt zıt kutupların birbirini çekmesi buda Allah'ın bana bir cezası mı bilemiyorum. Ondan vazgeçmek istiyorum ama olmuyor vazgeçemiyorum bu durumu hiç yaşayan var mı?
Güncellemeler
2 ay
Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayrilmalisin. Bikere Türkçü isen zaten bunu basta senin istememen lâzımdı.. Ben de Türkçüyüm ayrım yapmam ama herşeye rağmen olmuyor bi Kürtle ilişki örnek de yasadim yani üzülen sen olursun yipranan
Haklısın.
Ama işte seviyorum.
Kanka her insan seviyor ediyor seni anlıyorum da gururun da vardır umarım yani. Türkcüyüm diyorsun bak ama Kürde aşığım diyorsun.. Bu sadece Kürtle alakalı bisey değil ırkçı gibi bakma bana. Aynı şeyi bi İngiliz bi Rusa da desen aynını derim çünkü Atalarımız ne demiş farklı kabileden ama kendi ırkınızdan evlenin demiş. Yani ne akraba ile evlenir Türkler araplar gibi.. ne de başka ırklarla
Senin durumun nasıldı sen mi kızı bıraktın yoksa omu vazgeçti
Ben akışına bırakmıştım ama herşeyin de farkındaydım. Asla senin gibi aşığım ölüyorum triplerine girmedim ve hayırlısı oldu ayrıldık. Evde Türkçe konusulmuyor mesela ya da yanında dedikodu yapsa ailesi haberin olmaz bin türlü örneği var ilerisini düşün yani
türk olsan sorun olmazda ırkçıssan olmaz sende de ırkçılık seziyorum
Irkçılık değil ailem böyle öğretti böyle büyüdüm ama kimden hoşlandıysam Kürt çıktı. Bu cocuguda seviyorum fakat oda başka birinden hoşlanıyor gibi o kızda Kürt. Sanırım Kürt erkekleri çoğunluk Kürt kızlarından hoşlanıyorlar.
Hoişlanmak olabilirde bence çoğu kürt kürt kızı seçmesinin nedeni ilerde kürdün bir kültürü var gelen kız bu kültüre ayak uydurmalı uydurabikir mi düşüncesi türk kızlar demiyorum türkçü kızlar kürt kültürüne uyum sağlamıyor kürtler kültürlerine bağlı insanlar dışardan birinin yıkmasını istemezler türk olup uyum sağlayanlarda var bunu türk yengelerimden biliyorum kürtlere onların kültürlerine üstüne bakan küçümseyen türk kızıyla olmaz herşeyden öte siyasi görüşler uyuşmaz olsa bile muhtemelen onlar akplidir ve onlarda çok din istismarcısıdır
pkk her biji apo diye bagirmiyosa cocuk kurtlerde bi insan sorun olmaz
Bu yaşlarda ideolojik düşünmen normal ama bunu düşünme Kürt diye çocuğa kötü davranma
Sende bu zihniyet varken onla mutlu olamazsın
Türk kızları Kürtlerden Uzak durmalılar. Zaten oda bir Kürt kızını isteyecek, arkadaşlık dostluk başka evlilik başka.
Ben Kürtlerin bugüne kadar hiç ayrım yaptıklarını görmedim.
Ayırım değil, bizler ve Kürt kızları birbirimizin huyunu biliyoruz. Ben mesela eşim Kürt çocuklarıma Kürtçe konuşuyorum ama bir Türk kızıyla evlenseydim bunlar imkansızdı. Yani sende bu sevdadan vazgeçsen iyi olur.
Ben denedim pkk lı çıktı apo sevicisi p•ç
Kızda seni seviyor muydu
Lanet olsun öyle sevgiye ya, o peşime düşüp başlamıştık zaten. Benim kırmızı çizgim diye saçmalıklar çiziyordu kalkıp benim şehidime laf söylüyordu. Kadına şiddete karşı olmasam dilini koparıp eline verirdim de işte sabrım yetti tutabildim kendimi.
Kız nereliydi madem öyle pkklı falan neden seninle çıkıyordu? Kız güzel miydi peki
boş ver ya namussuzu. Sen bu vatanın ekmeğini ye suyunu iç bayrağına askerine dil uzat. Başta böyle olduğunu söylemedi tabiki zamanla açtı kendini. Ben Hüseyin Nihal Atsız’a hayran o apo p*çine. Bilsem başta tükürürdüm yüzüne.
İyi yapmışsın.
Az bile yaptım da neyse geçti gitti
Türkçü değil ırkçısın.
Tensel uyum...