Kendisinin kurtlereden nefret ettiğini fqrkediyorum ve soğuyorum bu davranışlarından siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Bak kızım yanlış yorumları düzelteyim. Benim bir arkadaşım vardı, en iyi kürt ölü kürttür diyen, resmen kafatasçı olan birisiydi, bazen onun yanında milliyetçiliğimden ülkücülüğümden utanırdım. Hep derdim büyük konuşuyorsun büyük konuşuyorsun diye. Allahın sopası yok ya, bir kız sevdi Ağrı doğu beyazıtlı yarı kürt yarı türk birisi. Ne kızdan vazgeçyor ne inadından, 2 sene sonra evlendiler ve çok mutlu, ama bizim oğlan çok yumuşadı, gerçek ülkücü olmanın ırkçılık olmadığını gördü, ve kızda inanılmaz milliyetçiliydi. Yani Türkiye sevdalısı. Ki milliyetçi deyince insanların aklına Türkçülük geliyor, HAYIR!!! Atatürk Milliyetçiliğidir Ülkücülük yani, Objektif değil subjektif milliyetçiliktir. Vatanınını milletini kucaklayandır milliyetçi, ülkesine hizmet edendir millliyetçi, Irk, dil, din farketmez aslında. Alt kimlikleri sorgulamamaktır. Bu ülkede kimse anadan doğma Türk değildir, kimse de Kürt değildir. İnsanların kendilerini nasıl hissettikleri önemlidir. Anan kürt baban Türktür veya tam tersi hangisini yakın görüyorsan osundur, ama Bir gerçek vardırki, O da ülkemizde yaşayan herkesin Türk Milleti olduğudur.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. böyle bir hatayı nasıl yaparsın? senin ırkına saygı duymuyor görüşüne kimliğine diline.. seni sever mi sanıyorsun. ? bilirsin bir hdpli mhpliyi sevebilir ama bir mhpli sevmez hdpliyi.. gözünde terörsün
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın benim gosterdiğim anlayışın yüzde biri mi göstermiyor ben sandım ki benim gibi anlayışlı biri parti çok önemli değil diyordum ben
Soran+1 yılAslında iyi oldu bu secim doneminde gwrcek yüzünü gördüm bana baslarda diyordu kurt turk ayrımı olmaz ama barajı geçtik delirdi yediremiyrolqr kendilerine
Soran+1 yılDiyarbakırlıyım * izmirde okuyorum adam da izmirli zaten
Soran+1 yılHahqhq :D bıktım bu izmirden gelecek diyarbakıra bu damlayı taşıran son damla oldu hqyatımda iki kez sevdim ikiside kurt olduğum için istemedi benim izmirde kısmetim tıne :D
Soran+1 yılTamam :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem diyarbakirli babam edirneli. Yani turk kurt karisimiyim. Sevgilim turk. 3 aydir cikiyoruz. Daha once hic siyaset konusmazdik ama secim zamani yaklastikca konusmaya basladik. Hdp ye verecegimi söyledim. Ayrica annemin babamin nereli oldugunu bilmiyordu annemin kurt oldugunu da söyledim. Nirmalde hic bu konulari acmayan cocuk son bikac haftadır surekli 'bu kurtleri toplayacaksin bombalayacaksin, hepsi şöyle bunların' demeye basladi. Annemin kürt oldugunu bildigi halde. (Kaldi ki annem kürt olmasa bile bunu soylediginde rahatsiz olurum irkci insanlardan nefret ederim) her neyse bu davranislarindan dolayi ondan cok sogudum. Baska bir iki sorunumuz vardi bir de bununla birlesince bir haftadır konusmuyorum yaklasik. Senin kürt oldugunu bile bile boyle seyler diyen biriyle birlikte olman seni yipratir. Irkci adamdan hayir gelmez
01 Yorumla
+1 yılPkk yı destekliyormuşsun...
Gerçek bir ülkücüyse onu da geç gerçek bir müslümansa seninle olma ihtimali çok çok düşük.
Kürt olabilirsin. Kendine yakın görüp hdp ye bile oy verebilirsin. Safsındır kanmışsındır inanmışsındır. Ama pkk yı destekliyorsan. Vatan hainisindir.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
40Cevap
+1 yılO adamlardan sana hayır gelmez. Zorla sana Türk olduğunu söyletmeye falan da çalışır. Zaten hoşlantı varmış çok da koymaz sana :) en nefret ettiğim şey düşüncelere saygı gösterilmemesidir ki ondan da beklemiyorum zaten :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan ben gösteriyorum * ondan bir gram saygı görmedim
- +1 yıl
Tamam işte uzak dur ondan
+1 yılher solcu kızın gönlünde bir ülkücü genç yatar derlerdi eskiden onu günümüze yorsak siz olursunuz valla :D her kürt kızın kalbinde bir ülkücü yatar :D birbirinizi sevdikten sonra siyasetden size ne? herkes yesin birbirini
00 Yorumla
+1 yılnefret etmekte hâksiz olduğunu düşünüyosan onun neferetinin geçmesi için fikrini değiştir kendi doğrularini göster ona oda sana göstersin.. bence güzel bir ilişki olur... sizin bir araya gelmenizi tesadüfmü saniyorsun..
03 Yorumla
Soran+1 yılOna
- +1 yıl
laf anlamayacak konuşulmayacak gibiyse hiiç yorma kendini
Soran+1 yılÇok konuştuk bu konuyu ben diyorum hepimiz biriz kardeşiz qyrımcılık hoş değil ama o gelmiş kurtler soyle böyle diye laf diyor
MHP'liyse senden kürt olduğun için değilde hdpli + kürt olduğun için nefret ediyordur :D
40 YorumlaDiğer konusunda 542 cevap paylaştı. etnik kimlikler önemli değil. saygının ve tehammülün olduğu yerde bir ilişki her türlü yürüyebilir. benim de eski sevgilim senin gibiydi. ama anlayışlı olduğumuz için farklılıklarımızı kavga sebebi değil bir renk olarak görüyorduk ve mutluyduk.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkürtlerin çoğunu sevmem, hırsızlık, gasp, esrar-hap-eroin, kadın pazarlama genelde onlarda ama genelleme yaparak kürt ırkına küfür etmek yanlış, daha bilinçli insanlarla görüşmelisin,
04 Yorumla- +1 yıl
Kız pkk lıyım diyor
- +1 yıl
her hdpli pkk değil benim gözümde.
- +1 yıl
benim uydurmam değil
yorumlarda kendi yazmış - +1 yıl
yorumlarına bakmadım ozaman onun...
+1 yılYa hu size göre herkes kürtlerden nefret ediyor
Etmiyoruz kardeşim
Gotunuzden sorun yaratmayin00 YorumlaAyril. Napsin senin gbi embesili. Dmi knk @ChenGeldi
12 YorumlaDiğer konusunda 543 cevap paylaştı. ya ben ben ya ülkü ocağı de, kimi seçerse onla devam etsin. ırk konusunda genelleme yapılmaz, bireysel düşünmek lazım
00 YorumlaBenim. bazi. arkadaslarda. mhpli. siyaset konusmuyoruz herkes. kendi gorusu ama sen. onunla. yapamssin o. kabul. etse aiylesi karsi cikar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi kurt kız istemiyorum demiş
Kürt olman sorun değil de. Hdp dediğin için o çocuktan uzak dur. Hak etmiyorsun
30 Yorumla
+1 yılBende kurdum ama akp liyim ne insanlari dize getirmisligim vardır irk ayrimi yaptigini sanarlar hareketlerini yaklasimini iyi seciceksin
00 Yorumla
+1 yılZaten seni ne OLDUĞUNU öğrenince yüzüne bakmaz dert etme! PKK lı!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılpkk lıyım mutluyum :)
konuşman gerek haklı nedenleri vardır. yanıldığı noktalar varsa konuşup uzlaşmayı deneyin. işin zor
06 Yorumla
Soran+1 yılBen anlayışlıyım ama o nefret ediyor Kürtlerden farkediyorum
Soran+1 yılBir aydır konuşmaktan sıkıldım adam koyu dedim
Soran+1 yılBen zaten uzak duruyorum kendisinden sma biraz benim gibi anlayışlı olsa keşke
Bir ülkücü kürtlerden nefret etmez bölücülerden nefret eder... anlamadım bişey var hdpliler bizi öldürcek biz onları ama göz göre göre gönül kayıyo helede üniversitede :D
00 Yorumla
+1 yılona açıkla durumu seni kabullenirse devam edin etmezse bilemiyorum artık onu kararlaştırın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürt kızları hadi ordan boktanlar kürt erkekleri bile kürt kızlarıyla evlenmiyor bizde onları ancak zikeriz
10 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyor ama bunu sana yansıtmıyor ise belki problem olmaz
00 Yorumlabahçelinin karısı ağrılı müdür git konuş sen neredensin ben van
00 YorumlaBelki o da senden hoşlanıyordur aynı dıurumdan dolayı açılamıyordur?
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı bir hoşlantı qmq bu aralar siyasetten dolayı kopuyoruz farkediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda senden soguyodur merk etme kendn gbı bırını bul
10 Yorumla
+1 yılGörüş çatışması ilişkiyi etkiler, geç olmadan dönmek en iyisi
00 YorumlaKürtlugune laf ediyorsa ayrıl ama Hd lilere laf ediyorsa sıkıntı olmaz parti sonuçta bu arada hdp lilerin *
00 YorumlaIrkçılık yapan itlerden uzak dur
82 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlarda bunaldım Kürtlere bildiğin düşman sonuçta bende kurtum ırkıma küfrediyor zoruma gidiyor ve soğudm ondan
Irkçılara da, kan akıtmayı sevenlere de barışa huzura engel olana da lanet olsun, Selam
00 Yorumlakürt olmakda sorun yok vatan haini olma yani hdpli olma
10 YorumlaAman aman uzak dur hdpliysen çocuktan sjsjsjsjsjsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence bir ülkücü asla bir kürtle birlikte olmak istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver kardeşim öyle faşist birini unut gitsin :) sana yakışmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durum bizde de var o hdp li ve diyarbakırlı ben ise mhp li ve trabzonluyum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkardeşim s1kimin keyfi yerinde su o an onununda @mı memnun problem yok yani :)
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bunu ona söylesene :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBir aydır konuşuyoruz bu konuyu ama o koyu ülkücü basmıyor kafası bişey ya inan bunaldım
allah help yine bir yerlere geldim ama neyse
10 Yorumla
+1 yılAcilma tersler snei uzulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılAçılma gibi durum değil ya önceden sorun yoktu ama bu aralar hep siyaset sıkıldım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri milliyetci digeri kürt olmaz bu iş cok cok büyük bir aşk olursa olabilir 😕
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur la çocuktan asdfghjklş
00 Yorumla O da senden soğuyordur merak etme
10 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi b*k . Sen niye öylesin?
01 Yorumla
Soran+1 yılO neden öyle :) ben Kürt um ve Diyarbakırlıyım ve hdp yi kendi görüşlerine yakın buluyorum
Irkını sevmiyorsa onunla yapamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor
- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiye siyaset din ırk katmiycan
00 Yorumla
+1 yılBeraber meclise girdesiniz bir şe olmaz..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri milliyetçi diğeri terorist
60 Yorumla
+1 yılSoğursun kısa zamanda dertlenme
06 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyorum
- +1 yıl
Hdp li bir insan eğef kürtçü değilse insancıldır. O partideki eşitliği özgrülüğü insanlığı gördüğü için tutuyordur. Sende öyleysen ki sanırsam öylesin mhp li ülkücü nefret ve kinle beslenmiş bir insandan soğuman çok basit. Mesele parti falan değil. Mesrla karakter. Anlık bir hoşlantı olmuştur sende geçer korkma
Soran+1 yılYani ben insanların dilini dinine göre sınıflandırmam partide umrumda değil ama onda bunu göremiyorum Kürtlerden nefret ediyor ayrıca hdp li ılduğumu bile söylemedim ona çünkü kalın kafalı on yargılı anlqyış sıfır
- +1 yıl
Eee bu sözlerin üstüne hala onu sevebiliyosan ne diyim. Türkiyede herkes kürtlerden nefret eder olmuş. Ya bu nefreti gözardı edip seveceksin ya da mantıklı bir insan gibi yol vereceksin. Keşke bilseler bu nefret yüzünden ülkeden türklerden öyle bir soğuyor ki kürtler. Neyse
Soran+1 yılEvet çok doğru dedin ben insanları ayıran biri değildim herkesi severim dedim ama boyoe dışlanınca turklerden uzak durur oldum onlardan da soğuyoruz ister istemez
- +1 yıl
Aklıma gıdım gellmeyen hiç istemediğim Kürdistanı dahi bazen bu nefret yüzünden keşke olsada bu milletten kurtulsak diyorum da işte anlık tepkiler. Sen bence karaktersiz insanlar yol ver. Elbet seni inancın ırkın üzerinden değilde karakterin yuregin ruhun uzerinden seven biri olacaktir. Daha gencsij. Boyle dingil kibirli nefret dolu insanlar sana yakismaz
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ona hdpli olduğunu söyle o ısıtır seni.
00 Yorumla
+1 yılOlmazzz siz mümkün deel vaz geç
00 Yorumla- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın milliyeti yoktur..
00 Yorumla Ovvvv catisma var uzak durun
00 Yorumla
+1 yılBiri milliyetçi diğeri pkk olmaz o iş
01 Yorumla
Soran+1 yılOlucak olsun istiyorum onu kendime bağlayıp bırakacam
Bişey sorcam ama biraz özel olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılEvet
Ülkücü olursan çocuğu kaparsın :D
02 Yorumla