Arkadaşlar kürt sevgilim var ciddi düşünüyoruz fakat bazı kuşkularım var sevgilim sürekli ailesinden bahsediyor abisinin esinden falan şikayet ediyor bi garipler ama sürekli ailesiyle alakalı biseyler anlatıyor zor aile yapısındamı kürtler ben batılıyım zorlanir miyim lütfen yardim edin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yorumar kaçak çay - çekirdek eşliğinde okunmalık , pozisyonumu aldım ve okudum. 20 yıllık kürdüm yazılanların hiçbirine şahit olmadım. İlk defa burdan duyuyorum böyle şeyleri 😅
Knka çoğu hercai felan izlemiş 😂😂😂
Gıybet yapmalık 😂 . Sevgiliside diyarbakırlıymış hemşerim yani
Benimde hemşehrim
O zaman sende benim hemşerimsin 😂
Hahaha evet
aile yapıları farkli diyen cok oluyor kultur farki diye aklima giren cok var ama cok seviyorum
Ne farkı olacak uzaylı mıyız biz. Normal her insan gibi yaşıyoruz. Sadece bazıları ailelerine daha düşkün. Ama kültür farkı vesaire şeyler palavra.
Öncelikle yengesi gerçektende sorunlu olabilir. aileside olabilir önemli olan sizin anlaşmanız. ailesiyle orta yolu bulursun. Kürt aile yapıları gayet güzel ama bazı sıkıntılı insanlarda yok değil. sevgilinDen bunu anlayabilirsin sonuç olarak oda orda büyüdü. Bende kürtüm gayet normal bı ailem var 🙂
Kültür farkı felan diyenler olmuş. ailenin tüm gençleri abim kuzenler felan unide tanışıp evlendi Yengelerim sadece yemek konusunda biraz zorlandılar 😂 kültür farki felan hic olmadı
peki sana soylede bi sorum var ben sevgilime bakireligimi verdim ve 1.5 yil gecti bana ben kimseden senden aldigim gibi zevk almadim dedi onceki iliskilerime orabla dedi ve o gunden sonra ayrilsakta maksimum 15 gun sonra barıştık sahip cikarlarmi ya da bu dedigi dogrumu
cevaplarsan cok sevinirim:)
Yani bak benimde kürt sevgilim oldu. ama çoğu bu konuya çok dikkat ediyordu sen istesen bile dokunmam ona diyorlardı. seninki tuhafmis. Belkide seni kendine mecbur bırakmak için yapmıştır. bunun için yaptıysa bırakmasi amaca ters olur. zevk konusuna gelince çoğu erkek bunu söyler bizim salak gibi mutlu oldugumuzu biliyorlar 😂
ama bu ilklik olmadan once biz 5 6 ay bile ayri kaliyoduk. kopamadik sanki o olduktan sonra bilemedim:/
Yani bide şöyle düşün. neden kopsunki. sevmiyorsa bile işine gelir. yani kopmamasınin iki sebebi olabilir ya seviyor ya işine geliyor. bunu anlamak için şey desene hani bir süre cinsellik konuşmasak atıyorum kötü hissediyorum felan bişey uydur. Bakalim ne tepki verecek
öyle yaparım evet teşekkür ederim canım
Rica ederim tatlım
Buarada nereli sevgilin
Kürtlerin %90'ı sıkıntılı tipler ama sen bilirsssin
neden sence sertler diyemi
bazen asiri surati var erkek diye pohpohlayarak büyüttükler sanirim ama katlanilmayacak sekilde surati var bazen
Emin değilsen uzak dur. Kürt erkeklerinin 90%'ı eşleri boşanmak isterlerse aileleriyle beraber bunu namus meselesi yaparlar. Bu yüzden Kürt kadınları korkudan boşanamazlar, ve bu yüzden Kürtlerde boşanma oranları çok düşüktür.
hmmm kafam karisik
Sebebi bu değil. aile yapilari ve baglari daha kuvvetlidir. boşanma oranının sebebi aslında toplum baskısı ve herkesin birbirini tanıması. batıda bu sorun değil çünkü komşuluk ilişkisi bile yok. doğuda bu boyle değil. benim annem babam boşandılar ve Kürt bir ailenin çocuguyum.
her aile bir değil sende dogru söylüyorsun ama
Ben Diyarbakırli bir aşiretin torunlarındanim ailede iğrenç insanlarda var ama benim amcalarım kuzenlerim abim Ablam kültürlü okumuş insanlar. onun ailesi nasıl bilmiyorum. tanısam daha doğru yorum yapardım
cok cok saygi duyuyor ailesine ve annesine düşkün öyle seziyorum
Hepsi böyle canım benim.
Kız kardeşlerine nasıl davranıyor mesela
Yani şöyle soylim kardeşinin doğum gününde hediye aliyorsa sanada alır. ona almıyorsa sana da büyük ihtimalle almaaz
kardesine de cok düşkün bir dedigini iki etmiyor hiçbirinin
yani suratı var bazen böyle garip pohpohlanmis sanırım
Sen kardeşleriyle ve annesiyle iyi anlaşırsan seni hemen benimsemler. bizim burda sevilen geline çok iyi bakarlar el üstünde tutulur bide çocuk olunca 😂. ama dediğim gibi diğer yengeye bak o ne yapıyorsa sen onu yapma. iyi davran ve herşeye yorum yapma. onlarda sana karşı iyi olurlar. tartışmaya girme yoksa sen haksız olursun.
yok oyle bir yapim yok ama ic ice olmakta istemiyorum ailesiyle bizimde farkli bi hayatimiz olmalı ayni apartmanda oturnak istemem
Kürt/Türk fark etmez tam manasıyla batılıysan feodal bir aile yapısında zorlanırsın
Fark ediyor hem de daglar kadar fark var
ne gibi bi fark biraz açın lütfen
Her seyde , boşanma şansıda daha yuksek olur ve en onemlisi cocuklarin kurt olucak irk babadan geliyor
sen biraz kürtleri sevmiyorsun sanirim :/
Yok sadece cok farkli bir milletdir bence. Bende türk degilim laz kokenliyim ama turk biriyle evlenebilirim mesela cunku anlaşabiliriz rahat rahat ama kurt biriyle hayir asla, hic ugraşamam onlarla hayatına sadece dert ve problem katacak benden soylemesi
ne gibi dert ve problem:(
illa bosanma mi yani baska ne gibi bir sıkıntı
Kızım evden çikmiyor musun yanı kurtler nasil insan olduklari cok belli zaten. Çalışmak istesen izin vermiyecek, evde “ben temizlik yapicam sen yemek yap bu arada” gibi şeyler yok onlarda kadın kole gibi erkek paşa gibi, başka erkeğe selam mı verdin dover seni, onun ailesi seni begenmiyorsa omur boyu dert ve dedikodu cekmek zorundasin ama asla kocana bir sey deme cunku zaten onlarda aile cok onemli , dovse aldatiyorsa seni bile katlanmak zorundasin.. daha bir suru seyler var iste, iyi dussun bence
ürkütücü bu yazdıkların bilmiyorum gerçekten 😪
Çok pisman olursun sakin boyle bir hatta yapma
ya ailesinden sikayette ediyor ama yengediyle abisi annesinin ust katinda yasiyor ben ayni apartmanda falan da istemem kafam cok karışık
ama ailesinden sikayetide cok var sadece annesine düşkün hissediyorum
Ailesi sorunluysa hemen ayril hic cekme boyle dertler helede kurtse hic deymez
yani bana sahip çıkması lazım diger turlu olmaz kac yilimiz gecti ben biraz tereddüte düştüm
Evet sahip cikmasi lazim ama kurtler aileye cok duskun olurlar yani onun ailesi senin kabul etmezse seni birakip gidecek buna emin olabilirsin
*seni
Hic çabalama birak gerekeni o yapsin
evet aslında bunun batısı dogusu yok ama biraz birbirine bağlı aileler dogru :/
Yüzde yüz kültür farkı
ne gibi sorunlar cikabilir
Benim sevgilimde ayni sekılde nereli sevgilin?
diyarbakırlı biraz bahsedermisin sende ;/
Benımkı urfalı uzun bir ılıskım var genelde onların bazı katı kuralları olmuyor değil baya kıskanç oluyorlar ama sevdiğine sadık oluyorlar herkesin kişiliği karakteri farklıdır sonuçta benımkı de çoğu kez ailesinden vs bahsediyor tanıdıkça anlarsın kafa yapın uyuşuyorsa eğer bir sorun olacağını düşünmüyorum
evet haklisin.
ayrıl gitsin
neden zorlanir miyim cok uzun suren iliskim var
Iyykk