Bu duyguyla baş edemiyorum?

3 yıllık sevgilimdi. 2. Yık dönümümüzde evlenme teklifi etmişti. Kabul ettim sonra beni aldattığını itiraf etti pişmandı inandım affettim ailelere söylemek için atanmasını bekledik. Atandı. aileleri tanıştırdık. Babam ailesini beğenmedi ama bunu ona yansıtmadım kırmak istemedim. Babam istemiyor evlenmemi dedim kısmet değilmiş dedi bu olanlardan sonra beni aldattığı kız aradı benimle konuşmak görüşmek istedi ayrıldığınızı söyledi ama yalan olduğunu öğrenince seni aramak istedim ben hadi ordan çekiyorum sende çek görsün gününü dedi. Bende arayıp kendisine söyledim. Kıza hakaretler küfürler etmiş biz arkadaşça konuştuk dertleştik seninle demiş kız da arkadaş olmak farklı senin istediğin türden arkadaş olmak farklı amacın beni kullanmak ama bu kez dünyayı dar edicem size dedi babamı aradı anlattı her şeyi. Babamda tüm bu olanları duyunca imkansız olduk sonra kız sevgilime canını yakmak için babası senin aileni istemiyor annene küfür ediyor falan deyince bu banada düşman oldu. Babam yok dedikten 6ay benimle en son konuşup ailen bunları demiş konu kapandı benim için dedikten 2 sonra başkası ile sevgili olup nişanlanmış kızla çok mutlu. Ortak arkadaşlarımızla bile tanıştırmış kızı. Herkes çok seviyor, çok mutlular diyor ama ben değilim. İntikam almak istiyorum ama bir yanımda o kıza acıyor. Nasıl baş etmeliyim bilmiyorum. Geziyorum tozuyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Başkasını sevmeyi denedim ama olmadı

Bu duyguyla baş edemiyorum?