Böyle hissetmeye dayanamıyorum ne yapmam gerek?

Lütfen uzun demeden okuyun. 24 yaşındayım üniversite mezunuyum. Ama ben 18 yaşımdan beri bu hayatta rol yapıyorum. İnsanları gözlemledikçe delirecek gibi oluyorum. Çünkü her şeyden çok zevk alıyorlar çok hırslılar. Ufacık zevkler için her şeyi yapıyorlar. Ben kendimi bu dünyaya ait hissedemiyorum. Benim aşk anlayışım da erkeğin her koşulda şefkati mücadelesi var. Ama biriyle tanışsam hayal kırıklığı. Derdini bile dinlemiyorlar güçlü ol diyorlar. Arada sosyal medyaya giriyorum. Çok sıradan insanlar evleniyor 32 diş sırıtıyor. Ben çirkin bir kız da değilim. Ama sanırım ruhumu kimse sevmeyecek çünkü onu gören kaçıyor. Ben hep sanırdım ki iki insan birbirini çok sever ve ondan sonra dünya durur sadece onlar vardır. Bir ilişkim oldu ve narsist çıktı. O kadar kötüydü ki dedim doğru kişi sonra bana değersiz hissettirdi zor zamanlar yaşarken bağıra bağıra Galatasaray marşı söyledi. Paylaştı bunu. Bana da boş ver sen yat uyu dedi. Sanıırm benim içimde 5-6 yaşlarında bir çocuk var ve ne yapacağını bilmiyor. Benim ne yapmam gerek kendimi kötü hissediyor ağliyorum. Hep hassas noktalarımdan vuruluyorum. Hırslı olamıyorum. Paragöz olamıyorum. Ama etrafımdaki herkes sadece para konuşuyoruz. Kalbimi bu dünyaya sığdıramıyorım. Acaba ben insan değil miyim diye düşünüyorum. Ben napıcam?
Böyle hissetmeye dayanamıyorum ne yapmam gerek?