birine karşı ne kırgınlığım bitiyor ne de sevgim. onun için hep önemsizdim bunu da biliyorum. ama seneler geçse de benden ona karşı hep bişey vardı. bu kadar yok görmesi de kalbimi çok acıtıyor. sevilmediğimi de biliyorum ama şu kalbimdekine söz geçiremiyorum.
unutmayı çok denedim bi başkasını sevmeyi. bilmiyorum gerçek bi aşk duygusunu mu yaşıyorum takıntı mı bende ama mutluluğumda da mutsuzluğumda da ilk aklıma gelen o. 6 sene geçti ama bunları yazarken bile yüreğimde ki ağırlığını hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten 6 yıldır unutmadın mı çıldırdın mı sen 😳😲
hayır unutamadım.
Enteresan 6 yıl 🤔
Allah yardımcın olsun ne diyim
neden enteresan.
6 yıldır unutmamış olman
keşke unutabilsem
Ya neden kendini mahvettin yıllarca, başka birini alsaydın hayatına
Yardım edeyim mi unutmana
ondan sonra konuştuğum sevgilim oldu. ama bu öyle bir çizgi ki yapamadım. kendimi bile kandırmaya çalıştım kandıramadım. olmuyor. bir başkasıyla ilerleyemiyorum. ama şunu da çok iyi biliyorum onunla beraber olsaydım sonumuz güzel olmayacaktı. evlensek bile boşanırdık
O halde hiçbir şeyi kafana takmana gerek yok
Aktiviteler yap
Uğraşlar edin
6 yıldır sence neler yapmış olabilirim. psikiyatriye bile gittim takıntılık mı yaptı acaba diye
Sen baya kötü olmuşsun kendini neden yıpratıyosun ki topla kendini biraz hadi ama
ben onun başkası için acı çektiğini gördüm. o beni daha çok yıktı aslında. ben duygularımı yaşarken bana takıntılı damgası yaptı sevdiğini söyledi ama hiç sevilmediğimi anladım. bi başkasını bu kadar sevmesini de kıskandım sanırım
Kıskançlıkla birlikte saplantı haline gelmiş selin üzerinde bu durum
Üzüldüm senin adına yaa başka şeyler düşünmeye çalış
dediğim gibi takıntı değil aslında psikiyatriye gittim bunun için. sadece en güzel temiz zamanlarımı ilk onda yaşadım ve benim sonrasında bir daha yaşayamadığım duygular olduğu için onda kaldım. benim için gerçekten doğru kişi çıkansa da geçmişim de gerçek bir yara olarak kalacak biri.
Sana daha temiz ve daha farklı duygular tattıran biri karşına çıktığında, tüm yaraların silinir emin ol
umarım öyle olur
Öyle umuyorum
2 ay onsuz geçen hala cok ozluyorum. Vay be 6 sene.. dile kolay
sana tek tavsiyem ben yapamadım ama kimse için göz yaşın değmez. sevseydi yanında olurdu zaten. belki bana destek olan biri olsa unuturdum. ama duygularımı hep içimde yaşadım. ve sakın unutma senin çektiğin acıyı o çekmiyor. ben özlemimden sığamıyordum ama onun gözünde bir hiçtim ve hala da öyleyim. sadece kalbinle başa çıkmaya çalış ve ona yenilme. kalbini karartma
c-ve ben ondan neyi gördüm biliyor musun başkası için acı çektiğini. bu duygu çok zor
Drmekle olmuyor ki😞bugun nefret etsem yarin seviyorum
Yapma kendine bu
yeni insalarla tanıştıkça unutacaksın
tanıdım ama yapamıyorum. keşke unutsam
Güçlü ol
güçlü olmaktan da yoruldum