Merhaba bir kaç gün sonra boşanma davam var. Canım acıyor 1.5 yıllık evliydik onun için başka şehirde yaşamayı bile göze aldım bir çırpıda vazgeçti benden bu kadar kolay olmamaliydi diye düşünüyorum yaklaşık 1 aydır görmüyoruz aramıyoruz konuşmuyoruz bir kaç gün sonra yüz yüze adliyede karsilacagiz çok acı bir şey duygumu tarif edemiyorum tek taraflı hatalı olmadığım halde özür bile diledim yuva kolay kurulmuyor yapma etme dedim ama bir anda sildi beni psikolojik destek alıyorum ailemde yanımda ama yine de içim buruk 30 yaşındayım çocuk yok olsaydı belki daha zor olurdu yine de elinde değil insanın üzülüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. En azndan ortada rezil olan bi cocuk yok neden ayriliyosunuz bilemem ama aldatma harici hic bi konu tek tarafli deildir mutlaka iki tarafinda sucu vardir ama yazdiklariniza bakilirsa adeta birbirinizden nefret ediomusunuz gibi davraniyo esiniz bnce nefret dahi etse bianda unutamaz ben 3 bucuk yillik sevgilimi evlilik soz Nisan yok bak sadece sevgiliydik 5 sene unutamadim tum kadinlardan nefret ettim ki 9 sene oldu hayatimda halen kimsede yok o yuzden emin ol ne kadar kizgin ve kirgin olursa olsun omur boyu aklina gelirsin
016 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah aklına gelirim ama hareketleri hiç aklına gelmemişti gibiydi. Hemen başkalarını takibe almalar. Eglenceli storyler paylasmalar. Aldatma yoktu bildiğim kadariyla sorunların üstesinden geleceğimizi söylüyordu hep. Daha dilekçeyi bile vermeden önce beni sevdiğini söylüyordu ne oldu da değişti anlamadim çok bekledim yazar arar diye yapmadı hiç sevmemis beni seven insan üzülürdu. Dilekceyi verip evi boşalt git hemen dedi yoldayken hediye aldığı cep telefonu ile evlilik yüzüğünu bile istedi. Ailesi ailemi aradı kızınız evi boşaltıp gitmiş diye bir insanın ailesinin ve oğlunun derdi eşya mi olabilir
- +1 yıl
Mantiken esya değil kalcak yerde ayarlamasi lazm ailen sana bakar o ayri ama ortada bi aldatma yoksa senin gelecegin adina zor durumda kalmamani saglamali bu bi gercek ama cok ilginc evli birisinin esini hemen unutabilmesi onsuzken mutlu olabilmesi ne bilim bana afedersin hakaret ediomus gibi gelio insan sevdigine zorunlu bi ayrilik bile olsa bunu yapamaz baskalariyla eglenmeler vs yeni nesil evlilikleri anlamiyorum bu yuzdende evlenmekten korkuyorum neyseki meslegim evlilige uygun değil yas 31 hic kalkismadim dahada uzun sure kalkismamak gerek demekki 40 tan sonrada hastalaninca birbirimizi idare etcek bi hayat arkadasim olsa tamamdir
Soran+1 yılİnan bana da çok saçma geliyor yani aynı yastiga baş koymuşsun nasıl bu kadar cirkinleşebilirsin. Evde bana 2-3 hafta psikolojik baskı yaptı devam etseydi uzaklaştırma kararı aldirtacaktim. Bana bir uyi davrandi bir kötü. Bir sarıldı bir çık hayatımdan dedi. Neden böyle yaptığını sorduğumda ise kim daha zor bir karakter göstermek için yapmış çünkü halbuki bana zor bir insan oldugunu söyleyen oydu bende ben daha zorumdur falan diyordum. Ama bu aramızda bir şakaydı ve evlilik bir yarış diye de söyledim. Nereden bilebilirim ciddiye alıp bana böyle davranacağını hala kendimde değilim bir yandan destek alıyorum bir yandan ilaç kullanıyorum ne yaşadım ki ben şimdi diyorum yani bu muydu
- +1 yıl
Anladigim kadariyla sizin evlilik basit inatlasmalari ciddi boyuta tasiyarak ikinizinde bi sekilde ortayi bulamamasiyla bitmis birazda aile baskisi son donemdede sogukluktan cinsel istikrarsizlik derken belliki mutlulugu disarda aramaya baslamisiniz en azindan esin mutlulugu artik sende bulamicagini dusunuyo
Soran+1 yılEvet öyle düşündü ve son zamanlar sana duyduğum aşk mı aliskanlik mi sevgi mi bilemiyorum demeye başladı annesi de her şeyde çok önemliydi onun
Soran+1 yılBaşka ile taşinalim dedim kabul etmedi sen beni ailemden uzaklaştırmak avucuna almak istiyorsun senin niyetin farklı dedi ben kötü biri oldum
Soran+1 yılAynen öyleymiş demek ki başka biri ile görmek yine de olsun ister miyim bilmiyorum bana evlilik mi aman aman bir daha mı istemem falan dedi ama hiçbir dediğine inanasin gelmiyor
Soran+1 yılAynen öyle ama ben onun çok rahat olduğuna eminim hep rahat bir insandı zaten uzulmediginden bile belli. Bana illa boşanamayacaksan benden aldatayim da öyle boşan bile dedi 1.5 yıl aslında hiç iyi anımız nile olmamış hiç mutlu olmamis
Soran+1 yılYokmuş demek ki daha neler dedi neler ağlıyorum sürekli bunu kendime yapmakta istemiyorum ama Allah yanına bırakmasın tek duam bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım dağılır kafam şimdilik baya dalginim her şeyi unutuyorum kendimi de unutmazsam iyi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
+1 yılOna muhtaç değilsin dik dur kendine gel asla güçsüz ve mutsuz olduğunu hissettirme. Geçecek zamanla. Değmiyor demek ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle değmezmiş.
Çocuk olmadığı için çok şanslı olman gerekiyor.
Bu duygu bir süre sonra ister istemez geçicek. En büyük kazancın ise zaman olmuş gibi gözüküyor.08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum o an yaşadığında geçmeyecek gibi geliyorda umarım iyi olurum. Bir de bir ay boyunca karşılaşmamıştik şimdi tekrar göreceğim onunda huzursuzluğu var üstümde yaptıkları geliyor aklima
- +1 yıl
Lütfen sakin ol. İlk öncelikle eşinin sana neler yaptığını bilmiyorum. Lakin böyle durumlarda biraz soğukkanlı olmakta fayda var. Sen hiç aynanın karşısına geçtin mi? Ya düşünsene arkadaşım bu dünyada senden önemli kim var? Annen baban eşin? Kim yani? En önemlisi sensin. Sana bir şey olduktan sonra yaşamını etkiledikten sonra sence hayattan zevk alınıyor mu? Hayır tabi ki. Anı yaşamaya bak.
Soran+1 yılHaklısın Allah'tan ailem yanımda ve destek oluyor hatta ayrıldığıma uzulmediklerini karşı tarafı aslında hiç sevmediklerini sırf ben seviyorum diye ses cikarmadiklarini soylediler. Yanlis bir tercih yaptın dediler. Bana çok şey yaşattı hatta ben ağlayıp giderken evime donmek için arayıp hediye aldığı telefon ile evlilik yüzüğünü bile istedi
- +1 yıl
Bak ne güzel bir duygu. Ailen yanında ve destekçin. Bu her kadına nasip olmaz. Yanlış her zaman tercih edilir. Önemli olan yanlıştan vazgeçme sürendir. Ya varya siz gibi güzel kadınlar bu şekilde yanlış adamları tercih ediyor. Vakit kaybediyor. Ona yanıyorum. Sözüm meclisten dışarı.
Soran+1 yılDoğrusunu nasıl bulacağım bilmiyorum ki. Tesekkur ederim güzel sözlerin için ben hep terk edilen oldum genelde bu sefer de boşaniyorum hep kendimi suçladim. Acele etmemek gerekiyormuş hicnir şey için hele evlilik için asla
- +1 yıl
Acele edilmemesi gereken bir konu. Bazı insanlar yıllarca birbirini tanır. Evlendikten 3 ay sonra boşanır. Bazıları 3 ay tanır 30 yıl yaşar gider. Düzen böyle küçük hanım. Güzel sözlerim değil daha bunlar :) Kendini kesinlikle suçlama. Kendine bunu yapma. Bu arada muhabbet edelim gel rahatlatayım içini senin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor olsa gerek tabii. Ama zaman her şeyin gerçekten de ilacı. Sadece biraz sabır. Neden dolayı boşanıyorsunuz?
010 Yorumla
Soran+1 yılSürekli ailesiyle akrabalarıyla içli dişli olayım istedi. Kafasina koyduğunu yapan biriydi her şeyde. Asla fikir alma yoktu yani. Cinsellik sorunumuzda vardı ama soeun olarak gördüğünü söylemezdi bunu bile umursamazdi
Cevap sahibi+1 yılKendince haklı olabilir. Ailesiyle yakın olmanı istemesi kötü bir şey değil ama çok farklı yönleri var. İyi insanlar mı ne kadar ortak paydada bulabiliyorsunuz vs. Bunlar önemli neticede. İnatçı biri olduğu net. Ve baskın karakter. Aslında belki de usulünce anlatılsa yola gelebilirdi. Sorun anlayacağı dilden konuşmakta. Genelde böyle insanlarla konuşmak çok zordur. Aslında ortada boşanmayı gerektirecek bir şey de yok bakınca. Kim istedi peki? Onun fikri miydi
Soran+1 yılEn baştan beri ben istiyordum çünkü onun için giyinip suslendigim halde beni geri giydirdi. Daha yeni evliyiz kim eşine dokunmaz ki. Sebebini sorduğumda cevap vermedi o aralar vermiştim kararını ya işte yapamiyoruz sen kötü oluyorsun falan filan diye yaptım dedi. Sonra aradan 2-3 ay geçti cinsellik yok. Cozum bulanda yok çözmek isteyen de yok her şeyde rahat relaks varsa yoksa aile. Ailesiyle bir şey konuşup pylaşamiyorduk benimde anlatmamı istemezdi bunca zaman yalandan gulmusler yuzume zaten bu çocukları bir araya getirelim konuşalım bile demediler. Benim eşim dedugim şahsiyet ailesine gidip sizi de sevmedi bu şehri de benimsemedi demis hepsi bana düşman oldu. Annesini aradım konusmamam bile fırsat vermedi telefonu suratıma kapattı affetmiyorum seni dedi
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Yüksek ihtimal sen istediğin için bunu kendine yediremiyor bunun da öfkesini duyuyor. Sen istediğin için gururuna yedirip itiraz bile etmez böyle tipler. Ciddi iletişim sorunu var aranızda. Aslında sakin bir şekilde oturup açık açık konuşsanız çok daha önce ve kolayca çözülebilecek şeyler bunlar. Hep üstünü kapatmış içten içten kendinizi yıpratmışsımız. İkiniz de baskın karaktersiniz o yüzden tahammül eşiğiniz düşük. Esasında destek alsanız çok daha farklı konumda olurdu ilişkiniz.
Soran+1 yılÇok istedim destek almayı ama gitmedi. Evet ikimizde oyleydik ama içinde biriktirmiş her şeyi biriktirmek yerine konuşsaydin keşke dedim. Ve ben bu insan için kredi çektim düğünü bile benim sayemde yaptık sonra ne oldu biliyor musun bu borcu ödemeyecegim dedi çıktı boşanmaya yakın üstelik ailemden habersiz yapmıştım sadece o ve onun ailesi biliyordu evden çıkarken bile bana tabağı bile goturursen krediyi ödemem dedi eşyalar için bile ailesi ailemi aradı bir yuva yıkılıyor nasıl dert eşya olabilir? Kayınvalidem olacak insan bile o kadar iyi biri dediğim halde neyle geldiyse onları götürür dedi
Cevap sahibi+1 yılBenim mesleğim olduğu için çok fazla iç içeyim bu mevzularla. O yüzden akla gelen ilk seçenek. Keşke kabul etseymiş faydalı olurdu mutlaka.
Ailesi de çingeneymiş ne yazık ki. Adamın yola geleceği varsa da bu anneyle zor zaten. Emeklerine yazık olmuş. Bu saatten sonra diyecek bir şey yok sen istemediğin sürece tabii. Ama sanırım sen de kafada bitirdin. Hayırlısı olsun.
Soran+1 yılEvet aslında bir aydır falan hiç bir araya gelmedik. Ve düğün için ben kredi çektim kaç milyar borcun altına girdim ayrılırken bile beni kredi ile tehdit etti bana aldıği ne var ne yok istedi. Benim aldığım bir şeyi bile götürsen o borcu ödemem dedi daha neler neler zoruna gidiyor insanin kimsenin yanına kalsın istemem
Cevap sahibi+1 yılÇok yazık hiçbirine değmezmiş. Avukatınla konuştun mu? Madem öyle sen de işi yokuşa sür onu zorla.
Soran+1 yılAvukatla konuştum avukatta tuttuk krediyi ödesin istiyorum dedim protokolde yazdım bunu da kabul etti ödeyecek başka bir şey istemedim çekişmeli olursa 3 yılı falan buluyor daha da yipranmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSüper öyleyse. Geriye bir toparlanman kalıyor. O da zaman içinde olacak.
Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Kaderin böyleymiş akışına bırak zorlama barışmak için 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok gecmis olsun :( ilerisi icin mutlu olmani diliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olurum şimdilik çok büyük bir mutsuzluk var üstümde
Cevap sahibi+1 yılBu cok normal.. ama kötü birsey yasadiginda o durumdan bile en iyisini yapmaya calis. Simdiki durumun cok aci verici evet ama dünyanin sonu degil. Zamanla düzelebilirsin simdi acini yasayacaksin yasamadanda gecmez
Soran+1 yılDoğru tabii haklısın yine de kimse yaşasın istemem bu duyguyu
Bak güzelim bak yavrum güçlü ol bu aşağılık insanlara güvenme ekonomik olarak güçlü ol seni seviyorum yiğidim bol şans
00 Yorumla
+1 yılAyrılma nedenleri ne idi?
111 Yorumla
Soran+1 yılO çok umursamaz biriydi bende ince fikirli o çok pozitif biriydi bense negatif ailesiyle sürekli içli dişli olmamı istedi. Laf olsun diye bile bir şeyler yapayım istedi yapıma tersti yapamadim. Cinsellik te de sorunlarımiz vardı doktora gitmeyi kabul etmedi
- +1 yıl
Sevgi , saygı anlayış ve empati gibi değerler evlililiğinizde ne durumdaydı? birtakım pürüzler olmus ama karsılıklı anlayış içinde sorunlar konusularak çözülürdü orta bir yol bulunabilinirdi.
- +1 yıl
ayrı dünyaların insanı gibi bir enerji sezdim.
Soran+1 yılÇözmek istemedi 3-5 yıl duzeleyim diye bekleyemezmis mutlu olmak için evlenmiş. Her şey zamanla oturuyor kimse biranda mükemmel olamaz ki dedim ona dinlemedi. Bir de ben karsimdakine değişmessin diyorsam kendimde mükemmel hatasız olmalıyım kendine bakmadan beni eleştirdi. Ben soğuk ve ters bir insanimdir ama herkese değil hemen herkesle samimi de olamam zamanla oturan insan ilişkilerini severim o önüne gelenle kanki olan biri benden de bekledi goremedi
- +1 yıl
ying yang gibi zıt kutuplardan negatif enerji patlaması. Frekanslar zaten uyusmuyor giibi görünüyormus. Psikolojij destek aldıgınızı söylemiştiniz. Psikolojinin içinden biri ve meslek olarak diyorum ki terapiler size iyi gelecektir. Aydınlık ve farkındalık yasayacagınız bir döneme gireceksiniz.
Soran+1 yılİnşallah bende çok istiyorum iyi olmayı şu an sürekli kendimi sucluyorum işte benim huylarim yüzünden mi bitti bende mi vardı hata falan diye
- +1 yıl
Duyguların oldugu için böyle düsünüyorsun tamamen. zamanla mantık oturmaya baslayacak.
Soran+1 yılAslında yaşadığım şeylere dönüp bakıyorum hiç sevmemiski zaten diyorum nasıl duygun olabilir diyorum hazımsızlık mi alışkanlık mi ne bilmiyorum
- +1 yıl
beyin kaset gibidir anıları sarar durur. Bilinçaltında temizlenecek. Hayata yeniden temiz bir sayfa ile baslayacaksın. Geçmişte yaşanan güzel ve kötü anılar geçmişte kaldı. Her yeni şey eskiyi siler. geleceğe güzel bak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yeni gelen şeyler güzel ve hayırlı olur umarım
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılİnşallah ileride çok mutlu olursun...
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrılıyorsunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılAslında elle tutulur öyle büyük bir sebep yok. O çok rahat biri bende biraz ince yapılı. Bir de sürekli ailesi ile içli dişli olmqmi istedi. Sanki sadece onun ailesi varmış gibi davrandı. Akrabalarjni bile benden üstün tuttu. Bu zamana kadar ona şikayet edip paylaştığım ne varsa susmuş içinde tutmuş 1.5 yıl sonunda patladı hep ben alttan aldım yeter dedi oysa konuşabilirdi ama sinsi olmak işine geldi belli ki
- +1 yıl
herşeyin hayırlısı, yaş kaç senin
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Anladım çocuk yoksa boş ver bence
Soran+1 yılYok çocuk. Sadece insan nasıl bu kadar kolay vazgeçip mutlu olabiliyor bunu anlamıyorum
- +1 yıl
Demekki boşanmaya çok hevesliymiş
Soran+1 yılEvet çok hemde dünden raziymis ben kavga edince derdim böyle evlilik mi olur bak giderim işte ailemin yanına falan diye boşanalim diye ama hareketlerine çeki düzen versin istedim ve blöf yaptigimi da biliyordu hatta en son bana dedi ki sen söylersin ben yaparım bende bitti mi biter dedi şaka gibi yasadiklarim
- +1 yıl
Resmen bahane aramış
Soran+1 yılEvet cidden öyle ben işini kolaylaştırmışim sürekli söyleyerek
- +1 yıl
Cinselliğe düşkün muydu
Soran+1 yılDeğildi bunlara takilmadigini söylüyordu doktora gitmemiz gerekiyordu ama gitmedik belki de çok düşkündü ben bilmiyordum
Bahanesi neymiş
07 Yorumla
Soran+1 yılHangisini anlatayım ki ailesini akrabalarını benden üstün tuttu hep onlarla içli dişli olayım istedi. Her şeyi ben istiyordum söz verip verip duzelecegiz deyip bir adım atmiyordu. Yalaka olmamı istiyordu açıkçası aile ve akrabaya karsi
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz dedi içimde sana karşı bir his yok dedi. Bu saatten sonra kiminle olursam olayım umrunda da değilmiş
Soran+1 yılEvet ben her şeyine katlandim borca bile girdim onun için nasıl sevgi bitiyor anlamıyorum demek ki hiç yokmuş
Soran+1 yılOnu yapacagim inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSebep neydi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem