Bu duyguyla nasıl başa çıkıcam?

Arkadaşlar selam, 3 yıllık sevgilimle ayrıldık anlaşamıyoruz diye ama inanın anlaşamadığımız şeyler o kadar basit sebepler ki oturup konuşmayı beklerken ayrılalım teklifiyle geldi ve tamam dedim. Üzerinden 1 ay geçti ve ben bu 1 ayda sayısız kere aradım her yerden birsürü mesajlar attım ağlayarak kapısına gittim. Şu anda her yerden engelledi ve bir daha evime gelme seni artık istemiyorum dedi. Benim için de ilişkimizde her ilişkide olduğu gibi mutsuz olduğum şeyler vardı ama biz birlikte sarılıp ağladık da en güzel şeyleri yapıp mutlu da olduk. Birden sanki beni hiç sevmemiş birbirimizin özel insanı değilmişiz gibi vazgeçmesi bir insana yapılacak en kötü şey. Kendimi yaşamıyor gibi hissediyorum. Eskiden cıvıl cıvıl neşeli ve gerçekten çok başarılı bir kızdım şimdi derslerime bile gitmiyorum. Kurtulmak için otobüse atladım yaşadığım şehire gidiyorum ama yola bakınca ağaçları çimenleri görünce istediğim tek şey onunla orada koşmak oturmak uzanmak. Hayat neden bu kadar zor ve ben buna nasıl dayanıcam yani buraya bile yazıyorum içimi söndürmek için beni unutmasın özlesin sarılmak istesin her şeyi birlikte çözelim mutlu olalım istiyorum bunun için her şeyi denedim ama bana bakışı bile eskisi gibi değil artık

Bu duyguyla nasıl başa çıkıcam?